AEG – jo yli 125 vuotta kodinkone­alan edellä­kävijänä

Uudet Mastery Range -kodinkoneet tekevät ruuanlaitosta täysin uudenlaisen kokemuksen ja nostavat makuelämykset uusiin ulottuvuuksiin.

Astianpesukoneet

Elämyksellisen aterian jälkeen haluat keittiösi olevan heti siisti. Astianpesukoneemme on suunniteltu tekemään tästä vaiheesta sinulle mahdollisimman vaivatonta ja astioillesi mahdollisimman hellävaraista. Koneiden täyttäminen ja tyhjentäminen on helppoa monipuolisesti säädeltävien korien ansiosta ja lopusta kone pitää huolen itse, valitset vain haluamasi pesuohjelman.

ProClean-astianpesukoneemme on suunniteltu mukautumaan mahdollisimman tehokkaasti vaihteleviin käyttötarpeisiisi. Joustavammat koriratkaisut ja suurempi sisätila antavat sinulle vapaat kädet täyttää kone haluamallasi tavalla.

 • Innovatiivinen ja ainutlaatuinen ComfortLift-mekanismimme nostaa alakorin mukavammalle työskentelykorkeudelle. Korin täyttäminen ja tyhjentäminen on huomattavasti helpompaa.
 • AirDry-kuivaustoiminto raottaa luukun automaattisesti kuivausvaiheen lopussa niin, että kuuma ja kostea ilma haihtuu koneesta huoneilmaan ja astiat kuivuvat luonnollisesti.
 • XtraDry-lisätoiminto tehostaa astoiden kuivaamista. Se kuivaa astiat mahdollisimman tehokkaasti nostaen kuivauslämpötilaa ja pidentäen kuivausaikaa.
 • AutoSense-ohjelma optimoi veden- ja energiankulutuksen sekä pesuohjelman pituuden astoiden likaisuuden mukaan.

Keittotasot

Riippumatta siitä valmistatko jotain hyvin helppoa ja yksinkertaista tai jotain erikoisempaa, työkalujen täytyy totella käyttäjäänsä. Keittotasomme antavat sinulle tarkat ja käyttöösi mukautuvat välineet, jotka auttavat sinua pitämään langat käsissäsi ja antavat sinun toteuttaa itseäsi ilman rajoituksia.

 • PowerBooster -tehotoiminto lisää induktioalueen tehoa merkittävästi. Kätevä toiminto erityisesti suuren nestemäärän alkukuumennuksessa.
 • DirekTouch-liukuhipaisukytkimillä voit valita tehon suoraan liukukytkimen asteikolta tai korjata asetusta koskettamalla tai liu’uttamalla sormeasi asteikolla. Numeronäyttö kertoo valitsemasi tehon.
 • Siltatoiminto antaa sinun yhdistää kaksi peräkkäistä keittoaluetta yhdeksi suureksi, silloin kun keittoastiasi koko tai muoto vaativat enemmän tilaa.
 • Hob²Hood yhdistää keittotason ja liesituulettimen langattomasti. Liesituuletin käynnistyy automaattisesti kun kytket virran keittotasoosi, ja toimii automaattisesti keittotasosi toimintojen mukaan pitäen keittiön ilman puhtaana ja raikkaana.

Uunit

Yksi tärkeimmistä välineistä makuelämysten luomiseksi on uuni, jossa raakaaineet muuttuvat herkullisiksi ruoiksi ja hiveleviksi aromeiksi. AEG on ollut edelläkävijä ruoanlaiton maailmassa jo yli 100 vuoden ajan. Uunimme tuovat kaiken kokemuksemme sinun avuksesi, olitpa sitten kokenut ja kunnianhimoinen innovoija tai innostunut vasta-alkaja.

 • SurroundCook-kiertoilmajärjestelmä: Tämä älykäs kiertoilmajärjestelmä takaa, että kuuma ilma kiertää tasaisesti koko uunitilassa. Näin ruoat valmistuvat nopeammin ja energiankulutus on pienempää.
 • Uuneissa on erittäin suuri sisätilavuus ja XL-leivinpelti, joka on 20% suurempi kuin tavallinen uunipelti ja mahdollistaa useiden ruokalajien samanaikaisen kypsennyksen.
 • Uunin puhdistus ei enää ole yksi epämiellyttävimmistä kodin askareista. Pyrolyyttinen puhdistus kuumentaa uunin jopa lähes 500°C lämpöiseksi ja polttaa kaiken lian helposti pois pyyhittäväksi tuhkaksi.
 • SoftClosing-luukussa on vaimennusjousitetut saranat, minkä ansiosta se sulkeutuu aina tyylikkään pehmeästi.
 • Höyry tuo kaikkiin ruokiin ravintolaruoan kosketuksen, huomioiden erilaisten ruokien vaatimat oikeat käsittelytavat. SteamBoost-uuneissa on omat höyryohjelmansa leipomiselle, liha- ja kalaruoille, jälkiruoille ja vihanneksille. Höyrykypsennyksen täysi skaala.
 • Liha- ja kanaruoat kuuluvat monien suosikkeihin, haluatko sinä onnistua niiden valmistamisessa paremmin? SteamCrisp-toiminnolla valmistettuna lihasta tulee paljon mehukkampaa ja maukkaampaa. Höyryä ja lämpoä pitää olla oikea määrä.
 • SteamBake on höyryominaisuus kaikille leivonnan ystäville. Hyödyntämällä höyryä ja lämpöä oikeassa suhteessa, leipä kohoaa paremmin, sisus saadaan mehevämmäksi ja pinta rapeammaksi.