Kiinnostaako keittiösuunnittelu?
Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa aikasi keittiö­suunnitteluun ja hyödynnä asian­tuntijoitamme

Noblessan asiantuntijoiden avulla keittiösuunnittelu sujuu kivuttomasti – Inspiraattori-työkalumme avulla voit hahmotella omatoimisesti eri vaihtoehtoja jo etukäteen. 

Oletko valmis herättämään unelmiesi keittiön henkiin? Ota yhteyttä ja valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta keittiösuunnittelua varten — asiantuntijamme ovat aina valmiina palvelemaan! Heidän avullaan voit olla varma siitä, että Noblessan lukuisista keittiövaihtoehdoista kootaan sellainen ratkaisu, mikä vastaa parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Lue lisää keittiösuunnittelusta selaamalla sivua eteenpäin. 

Kaipaatko apua keittiön toteuttamiseen, tai vinkkejä miten käytössä olevan tilan saisi parhaiten hyödynnettyä? Tilaa Noblessan ilmainen suunnittelupalvelu!

Valitse tapaamismuoto

Tapaaminen myymälässä

Myymälässä tapaamisen etuja ovat, että pääset tunnustelemaan ovi- ja työtasomateriaaleja. Näet myös käytännön esimerkkejä erilaisista keittiöratkaisuista, sekä pääset testaamaan erilaisia kalustemekanismeja. Suunnittelijoidemme avulla voit lähteä leikittelemään erilaisilla yhdistelmillä saaden samalla uusia ideoita tulevaisuuden keittiöösi.

noblessa-suunnittelupalvelu-tapaaminen-myymalassa-960x640.jpg

Tapaaminen kodissasi

Kun varaat suunnitteluajan kotiisi, otamme tarkat mitat puolestasi ja suunnittelijamme pystyy arvioimaan nykyistä keittiötilannettasi sekä sen mahdollisia haasteita omin silmin. Tällöin myös valaistuksen, värien ja kodin tunnelman sovittaminen yhtenäisen keittiökokonaisuuden aikaansaamiseksi onnistuu helposti. Voit halutessasi käydä ensin myymälässä tutustumassa pintamateriaaleihin ja hakemassa inspiraatiota.

noblessa-suunnittelupalvelu-tapaaminen-kotona-960x640.jpg

Tapaaminen etänä

Onko arki kiireinen? Voit varata ajan myös etätapaamiseen, jolloin yhteydenpito hoidetaan sähköisesti. Tapaamiset järjestetään myymäläkohtaisesti joko erillisen pilvipalvelun tai sovelluksen välityksellä. Saat suunnittelijaltamme helpot ohjeet, kuinka liittyä tapaamiseen verkossa. Inspiroidu ideoista tutustumalla etukäteen mallistohakuumme.

noblessa-suunnittelupalvelu-tapaaminen-etana-960x640.jpg

Noblessalta koko kodin kiintokalusteet asennettuina

Haluatko astua joka päivä keittiöön, jonka ilmapiiri houkuttelee viettämään siellä aikaa? Haluatko astua tilaan, missä muistot ja maut heräävät henkiin? Keittiö on kodin sydän, se on paikka missä herkulliset tuoksut täyttävät ilman ja makumaailmat kohtaavat. Se on enemmän kuin ruoanlaittopaikka – se on elämän makuinen ja näköinen.

Keittiösuunnittelu on vaativa palapeli, joka koostuu tuhansista eri osatekijöistä. Noblessan asiantuntijoiden avulla keittiön ideointi, suunnittelu, hankinta ja asennus on tehty sinulle helpoksi ja stressittömäksi. Otamme huomioon keittiön toiminnallisuuden sekä ergonomian kokonaisvaltaisesti. Saat käyttöösi kustomoidun, nykyaikaisen ja innovatiivisen keittiön yhdenmukaisella ja tyylikkäällä ulkonäöllä. Keittiösuunnittelun tueksi voit kokeilla etukäteen, miltä erilaiset keittömallit, materiaalit ja värit näyttävät Inspiraattori-työkalulla. Se auttaa myös hahmottamaan uuden keittiösi hankintakustannukset. 

Kuva: Kasper Garam

Keittiösuunnittelu alkaa aina yksilöllisten tarpeiden kartoittamisella

Keittiön suunnittelu lähtee aina liikkeelle tarpeiden ja tavoitteiden kartoittamisesta. Sinulla voi olla valmis visio tai voit antautua keittiösuunnittelijoidemme ideoiden pyörteisiin. Oli kyseessä sitten uudiskohde tai olemassa olevien neliöiden uudelleenhyödyntäminen, me autamme! Keittiösuunnittelu voi tarjota syvällisemmän ja yksilöllisemmän suunnittelukokemuksen, mikä huomioi paremmin nykyiset olosuhteet ja tarpeet. Se auttaa varmistamaan, että suunniteltu keittiö on täysin sopiva omaan kotiisi ja vastaa kaikkia tarpeitasi. Saat ilmaisen suunnittelun lisäksi tarjouksen sekä hinta-arvion.

Tutustu ennen tapaamista

Keittiön remontointi on arvokas, tunteikas ja tärkeä asia. Huolettomin vaihtoehto on tilata Noblessalta täydellinen keittiöpaketti kodinkoneineen. Kun otat myös asennukset Noblessan kautta, voit olla huoletta remonttitöiden suhteen, sillä me huolehdimme kaikesta!

Vinkit keittiöremonttiin

noblessa-suunnittelupalvelu-remontti-960x640.jpg

Helpompaa keittiöreseptiä saa etsiä, sillä Noblessan kokkausvalmiin keittiön hankinta on yhtä helppoa kuin veden keittäminen! Noblessan kokkausvalmis keittiö 4–6 viikon toimitusajalla sisältää koko keittiön kaapistot ja kodinkoneet yhtenä kertatoimituksena.

Resepti kokkausvalmiiseen keittiöön

noblessa-suunnittelupalvelu-keittioresepti-960x640.jpg

Olemme laatineet mainion reseptin keittiöinvestointisi rahoittamiseen. Meillä on sinulle vaivaton ja joustava rahoitusratkaisu, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tarvitset vain yhden tai kaksi täysi-ikäistä hakijaa, joilla on säännölliset tulot ja raha-asiat kunnossa. Siinä kaikki!

Rahoitus helpottaa hankintaa

noblessa-suunnittelupalvelu-rahoitus-960x640.jpg

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »