Olohuone

Olohuone on paikka rentoutumiselle ja yhdessäololle. Siksi on tärkeää luoda olohuoneesta tila, joka rauhoittaa harmonisella tunnelmallaan, mutta toimii kiireisessäkin arjessa. Eri säilytyskalusteiden tehokas sijoittelu ja monipuoliset huonekalujen yhdistelmät tuovat tilaan nopeaa muunneltavuutta ja ajattoman tyylikkäitä kalustekokonaisuuksia.

Olohuoneen säilytyskalusteet

Olohuone pysyy siistinä ja viihtyisänä kokoontumispaikkana, kun lisäät tilaan riittävästi säilytyskalusteita. Erilaiset seinäkaappien ja senkkien yhdistelmät tuovat olohuoneeseen paljon säilytysmahdollisuuksia ja kekseliäitä innovaatioita, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää. Tumma taustapaneeli rajaa mediaseinän tehokkaasti omaksi kokonaisuudekseen, ja senkin ja seinäkaappien pyöristetyt päädyt tuovat tilaan pehmeää tunnelmaa.

Tunnelmallisia tiloja

Leikittele tilalla ja luo rytmiä eri kokoisilla kalusteilla. Noblessan vapaasti räätälöitävällä mallistolla teet olohuoneesta tunnelmallisen tilan, joka on samaan aikaan käytännöllinen ja viihtyisä. Sijoittele hyllyjä eri tasoille, jatka pöytäpintaa eri paksuisilla levyillä tai yhdistele eri kokoisia kaappeja toisiinsa. Erilaisten muotojen yhdistelmät luovat tilaan jännitettä ja hyödyntävät seinäpintoja monipuolisesti.

Muunneltava mediaseinä

Vietä rentouttava elokuvailta tai kokoa peliporukka yhteen! Noblessan olohuonekalusteilla luot monipuolisen mediaseinän, jossa on käytännöllistä säilytystilaa ja kauniita yksityiskohtia. Eri tasoille asennetut avohyllyt sekä vaihtelevat kaappien ja tasojen yhdistelmät tuovat tilaan jännittävää rytmiä. Hyllyjen liukuovia siirtämällä voit itse päättää, mitä pidät esillä ja mitä piilossa.

Viihtyvyyttä valolla

Voit tuoda olohuoneeseen suoraa tai epäsuoraa valoa kalusteisiin integroiduilla valoilla. Valohyllyt, kaappien sisällä olevat spotit ja muut valaistusratkaisumme monipuolistavat olohuoneen käyttömahdollisuuksia. Kaukosäätimellä ohjattavaa valaistusta voi hallita erillisissä osioissa, joten et ole koskaan vain yhden valonlähteen tai -värisävyn varassa. Valmiiksi kalusteisiin integroidut valot pitävät olohuoneen yleisilmeen siistinä ilman näkyviä johtoja.

TV-tasot ja seinäkaapit

Noblessan seinäkiinnitteiset tv-tasot ja kaapit luovat olohuoneeseen tyylikkään ilmavan sisustuksen. Halutessasi saat tasoon myös huomaamattomat kalustejalat. Suoraviivainen muotoilu ja kalusteiden tyylikkyys nousee uudelle tasolle, kun kauniisiin puukuoseihin yhdistetään kiiltäviä pintoja. Korkeiden seinäkaappien sävytetyt lasiovet lisäävät sisustukseen hienostuneen yksityiskohdan.

Noblessa kalustaa koko kodin! Katso mallistostamme lisää inspiraatiota eri tilojen kalustamiseen: https://www.noblessa.fi/mallisto