Olohuone

Luo olohuoneesta tila, joka kutsuu rentoutumaan ja viihtymään! Olohuoneen sisustus syntyy monipuolisista kalusteista, säilytystilasta, valaistuksesta ja mukavista materiaaleista. Hyvin suunniteltu olohuone rauhoittaa harmonisella tunnelmallaan, mutta toimii kiireisessäkin arjessa.

Noblessan mallistosta löydät parhaat vinkit olohuoneen sisustukseen. Yhdistele esimerkiksi vaaleita kaapistoja luonnonläheisiin puukuoseihin, tai tuo tilaan särmää erilaisilla betonikuoseilla. Vaihtelevat kaappien korkeudet, eri tasoille sijoitetut seinähyllyt ja monipuoliset senkit tuovat olohuoneen sisustukseen vaihtelua ja rytmiä.

Säilytyskalusteiden tehokas sijoittelu ja muunneltavuus lisää olohuoneen käyttömahdollisuuksia. Ota tila käyttöön katosta lattiaan, ja lisää mediaryhmän yhteyteen monipuolisia seinäkaappeja, avohyllyjä ja lokerikoita.

Sohvapöydät

Olohuoneen pöytää valitessa kannattaa miettiä, mihin pöytää eniten käytetään. Onko se satunnaisena laskutilana, säilytyskalusteena vai jokapäiväisessä käytössä tarjoiluille ja tavaroille?

Noblessan sohvapöytien mallisto tarjoaa arjessa kestäviä, tyylikkäitä ja monipuolisia pöytävaihtoehtoja olohuoneen sisustukseen. Piristä olohuoneesi sisustusta moderneilla sivupöydillä, joissa on paljon kiinnostavia yksityiskohtia.

Linjakas Dublin-pöytä yhdistää mustan metallirungon ja pöytätason, jonka väri on valittavissa runko- ja hyllyvärien valikoimastamme. Jos tarvitset olohuoneeseen helposti siirreltävää sivupöytää, valitse Denver-pöytä pyörillä. Pöydän sisäosan lokeroissa on tilaa lehdille ja kirjoille. Detroit-sohvapöydän metalliset kehysjalat tekevät sen ilmavan näköiseksi, ja pöytätason alle sijoitettuihin lokeroihin saa talteen niin peliohjaimet kuin kaukosäätimetkin.

Säilytyskalusteet

Skandinaaviseen tyyliin sopiva minimalismi näkyy myös olohuoneen sisustuksessa. Piilota tavarat tv-tason tai seinäkaappien ovien taakse, jolloin olohuoneen ilme pysyy pelkistetyn linjakkaana. Olohuoneen säilytyskalusteet sulautuvat halutessasi osaksi sisustusta niin, että niitä ei edes huomaa. Rohkeammat sisustajat valitsevat senkkeihin, tv-tasoihin ja seinäkaappeihin kontrastivärejä ja näyttäviä valaistusratkaisuja.

Eri tasoon sijoitetut kaapit ja seinähyllyt tuovat olohuoneen sisustukseen mielenkiintoisen yksityiskohdan ja hyödyntävät seinätilaa monipuolisesti. Lisää muunneltavuutta saat vielä liukuovilla, joilla voit korostaa tai peittää tavaroita tarpeen mukaan. Hyllyihin integroitu valaistus lisää olohuoneeseen kauniin valonlähteen.

Mediakalusteet

Viihtyisä asuminen on erityisosaamistamme! Nykyaikaisen teknologian saa tyylikkääksi osaksi sisustusta, kun sen yhdistää kalusteiden tyyliin ja tilaratkaisuihin. Olohuoneessa kokoonnutaan television, stereoiden ja kotiteatterin ääreen, joten on tärkeää luoda tilasta mahdollisimman viihtyisä.

Noblessan valikoimassa on monipuolisia mediakalusteita, joista voit yhdistellä olohuoneeseen tyylikkäitä ja käytännöllisiä kalusteratkaisuja, joissa huomioidaan myös johtojen läpiviennit ja muut tekniset yksityiskohdat.

Valaistus

Sign Emotion -tankojärjestelmään kiinnitettäviin pieniin ja suuriin hyllyihin sekä telineisiin saat kätevästi talteen esimerkiksi kaukosäätimet tai muut olohuoneen pikkutavarat.

Sign Emotion -säilytysratkaisu järjestää tavarat seinätangolle, jolloin ne eivät vie tilaa pöydällä tai tv-tasolla. Tankoon saa lisämaksusta näyttävän taustavalaistuksen, joka tuo olohuoneeseen kaunista tunnelmaa ilta-aikaan ja pimeinä talvikuukausina.

Olohuoneeseen kannattaa valita monta erilaista valonlähdettä, jotta valaistusta voi muunnella vuorokaudenajan ja vuodenajan mukaan. Olohuoneen valaistusta ei kannata jättää pelkän kattolampun varaan, vaan tuoda myös säilytyskalusteilla tilaan monipuolista valoa. Noblessan malliston kaapeissa ja hyllyissä on valmiiksi integroituna erilaisia valaistusratkaisuja, joiden valon sävyä ja kirkkautta voi säätä itse.

Vitriinikaapit

Vitriinikaapit tuovat olohuoneen sisustukseen tyylikkyyttä ja kauniita lasin heijastuksia. Valaistus pääsee oikeuksiinsa etenkin vitriinikaapeissa, joiden lasiovien väri vaikuttaa myös valon sävyyn. Voit valita oviin kirkkaan lasin lisäksi myös harmaan lasin, maitolasin tai mustan lasin, joka muuttaa koko kaapin ilmeen. Korkeat lasiovet tuovat tilaan galleriamaista tunnelmaa, ja matalammat kurkistusikkunat lisäävät olohuoneeseen ripauksen leikkisyyttä.

Yksityiskohdat

Kaunis ja viihtyisä olohuone viimeistellään sisustuksen yksityiskohdilla. Noblessan kiintokalusteiden mallistossa riittää valinnanvaraa esimerkiksi lehtien, kirjojen ja koriste-esineiden tyylikkääseen esittelyyn. Lisää tv-tasoon näyttävä lasipääty, luo kokoelma kulmahyllyjä, sijoita kirjat liukuovikaappiin tai valitse olohuoneeseen senkki, jossa on tyylikkään pyöristetyt kulmat. Vaihtoehtoja on rajattomasti, joten tule lähimpään Noblessa-myymälään löytämään omat suosikkisi!