Suosikki­keittiöt kolmella tyylillä

Noblessa-keittiöt tunnetaan testatusta laadusta ja ajattoman tyylikkäistä kalusteista. Laaja valikoimamme tuo vaihtoehtoja keittiön sisustukseen niin skandinaavisen tyylin, modernin ilmeen kuin rennon maalaisromanttisenkin tunnelman ystäville.

Alla muutama esimerkki mallistomme eri tyylisuunnista. Kaikki kuosit ja vaihtoehdot löydät mallistohausta.

Skandinaaviset keittiöt

Skandinaavisessa sisustuksessa joka tavaralle on oma paikkansa, mutta mitään ei ole liikaa. Luonnonläheisyys ja minimalistinen tyyli ovat pääosassa myös Noblessan mallistossa, joka tarjoaa suomalaiseen makuun sopivia vaaleita pintoja, hiekan sävyjä ja lämpimiä puukuoseja. Värien ystäville sopivat Divine-keittiön utuiset mattapinnat, joissa sävyjä riittää ruosteenpunaisesta vuononsiniseen.

Modernit keittiöt

Modernissa keittiössä näyttävä tyyli yhdistyy selkeään linjakkuuteen. Kaapistot saavat säihkyä ja hohtaa, ja pintamateriaalit vaihtelevat ultrakorkeakiillosta betonikuosien hienovaraiseen rosoisuuteen. Cristal-kaapistossa on silkkisen sileä ja lasimainen pinta, jota saa nyt myös raikkaan valkoisessa sävyssä.

Maalaisromanttiset keittiöt

Maalaisromanttisissa keittiöissä kodikas tunnelma syntyy perinteisen muotokielen modernista tulkinnasta. Maalaishenkinen mallisto tuo kaapistoihin valinnanvaraa koristeellisista yksityiskohdista pelkistetympiin kehysoviin. Uutuusmallistomme tuo vaaleiden sävyjen rinnalle upean liuskekivenharmaan Attitude-ovimallin.

Vetimetön keittiö Line N

Suomalaisten suosikkikeittiöksi noussut Line N on tyylikkään vetimetön keittiö. Vetimettömät kaapistot luovat tilaan linjakkuutta ja pitävät avoimet tilat harmonisen yhtenäisinä. Moderni keittiöteknologia, laaja lisävarustevalikoima ja vetimetön estetiikka yhdistyvät tehden tästä keittiöstä unohtumattoman. Line N – se aito vetimetön keittiö!