Yksilöllinen keittiö on kodin sydän

Noblessa valmistaa eri elämäntilanteisiin ja -tyyleihin sopivia keittiöitä. Etsitpä keittiötä sitten ensiasuntoon, sijoituskohteeseen, sinkkutalouteen, lapsiperheeseen tai eläkepäivien iloksi, mallistomme tuo erilaiset keittiövaihtoehdot osaksi arkeasi – meiltä löydät myös vetimettömät keittiöt tai pelkät keittiön kaapit. Luo keittiöstä lempipaikkasi ja löydä oma suosikkisi Noblessan keittiömallistosta!

Oma keittiö, omat säännöt

Noblessan keittiössä kokkaat omilla säännöilläsi. Päätät itse, millainen kaapistokokonaisuus sopii parhaiten arkeesi ja tekee kodistasi viihtyisän. Monipuoliset säilytysratkaisut ja keittiön kaapit mahdollistavat tavaroiden korostamisen tai kätkemisen samassa tilassa. Koko Noblessan mallisto on nyt saatavilla XL-runkokorkeudella, joten näissä keittiöissä riittää säilytystilaa!

Upeat, valaistut lasikaapit tuovat tavarat esille kuin galleriassa, ja erilaiset liuku- ja rulo-ovet taas piilottavat nopeasti taakseen esimerkiksi aamiaiskaapin sisällön. Sokkelia myöten avautuvat kaapiston salaovet jakavat tilan ja suojaavat katseilta vaikkapa kodinhoitohuoneen tai kotitoimiston. Vetimettömät keittiöt puolestaan tuovat modernin tuulahduksen kotiisi. Katso lisää vaihtoehtoja Keittiön säilytysratkaisut -sivulta.

Värikkäät keittiöt

Värikkäät keittiöt ovat tehneet näyttävän paluun! Jos vaalea sisustus on jo nähty, kokeile lisätä kotiisi rohkeita värejä Noblessan keittiömallistosta. Mausteiset sävyt, hempeät värit ja tummat vivahteet tuovat sisustukseen syvyyttä ja näyttävyyttä. Vaalean puukuosin yhdistäminen laajoihin väripintoihin luo kokonaisuuteen rentoa harmoniaa.

Mustat keittiöt

Mustat keittiöt pysyvät edelleen keittiötrendien kärjessä. Valitse täysin tummasävyiset kaapistot, jos haluat sisustukseen rohkeat raamit, tai pehmennä kokonaisuutta yhdistämällä mustiin kaappeihin vaaleampaa puukuosia esimerkiksi työtasoissa ja välitilapaneelissa. Vetimettömät ovet luovat upean yhtenäisen kaappiseinän, mutta mustaan keittiöön saa myös näyttäviä yksityiskohtia klassisilla kehysovilla, vitriinikaapeilla ja erilaisilla valaistusvaihtoehdoilla.

Hiekan ja harmaan sävyt

Harmonisen sisustuksen ei tarvitse olla valkoinen. Hiekan ja harmaan sävyt tuovat keittiöön pientä sävyä ja lämpöä, ja sointuvat upeasti yhteen mallistomme värikkäämpien kaappivaihtoehtojen kanssa. Myös kokonaan hiekansävyinen tai armaa keittiö on tyylikäs valinta, jossa samanväriset kaapistot, välitilapaneelit ja työtasot yhdistyvät toisiinsa saumattomasti.

Puukuosit

Luonnonläheisyys on yksi skandinaavisen sisustuksen kulmakivistä. Erilaiset lämminsävyiset puukuosit tuovat keittiöön näyttäviä yksityiskohtia ja kodikkuutta. Erittäin aidon näköiset ja tuntuiset puukuosit on valmistettu kestävästä lakkalaminaatista, ja esimerkiksi työtasoissa sama sävy jatkuu myös tason reunanauhoissa luoden yhtenäisen ilmeen. Valitse suosikkisi valikoimamme puukuosien joukosta, joiden sävyt vaihtelevat vaaleasta tammikuosista tummanruskeaan pähkinäkuosiin tai dramaattisen mustaan puukuosiin.

Betoni- ja kivikuosit

Unohda tasaisen harmaa! Noblessan keittiömalliston kivi- ja betonikuosit tuovat sisustukseen sopivasti särmää. Erityisen pintarakenteensa ansiosta kaapistot näyttävät aidolta kiveltä ja tuntuvat hieman rosoisilta. Valikoimamme harmoniset harmaan sävyt vaihtelevat vaalean kivenharmaasta mustaan betonikuosiin. Yhdistele betoni- ja kivikuoseja toisiinsa tai puukuoseihin, niin saat keittiöön kauniin luonnonläheisen tunnelman.

Vetimetön keittiö Line N

Vetimetön Line N -keittiö on Noblessan malliston kestosuosikki. Vetimetön keittiön kaapisto sopii moneen sisustukseen ja luo tyylikkään minimalistisen ilmeen esimerkiksi avoimessa tilassa sijaitseviin keittiöihin. Valikoimamme 77 erilaisesta ovimallista jopa 57 on saatavilla vetimettömänä, joten voit valita kaapistoon suosikkivärisi tai yhdistellä keittiöön vetimettömiä ja vetimellisiä kaappivaihtoehtoja.

Tutustu tarkemmin Line N -mallistoon.

Keittiön yksityiskohdat

Yksityiskohdat viimeistelevät keittiön. Kaapistojen värien ja materiaalien lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota pieniin tekijöihin, jotka nostavat keittiösi uudelle tasolle. Kaappien ja laatikostojen sisäosien valaistus tuo lisää työskentelymukavuutta, ja vetimettömän Line N -keittiön valaistut vedinurat ovat upea ilmestys sellaisenaan.

Työtasoissa kvartsi tai keraaminen pinnoite on kestävä ja hygieeninen valinta. Erilaiset välitilapaneelit laminaatista karkaistuun lasiin vaikuttavat keittiön ulkonäköön ja tunnelmaan. Jos keittiösi ei ole vetimetön, tutustu myös keittiökuvastossa esiteltyyn Noblessan vedinmallistoon, jossa riittää vaihtoehtoja siroista metallivetimistä valurautaisiin nuppeihin. Kruunaa kokkausvalmis keittiösi Noblessan monipuolisella kodinkonevalikoimalla.

Kaipaatko lisää inspiraatiota keittiön hankintaan? Katso kaikki keittiöt eri värivaihtoehtoineen mallistohausta ja tutustu keittiökuvastoomme!