Nyt 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa OP:n rahoituksella.

OP:n resepti kokkaus­valmiin keittiön hankintaan

Rahoitustarjous: Saat keittiön hankintaan 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun haet rahoitusta 6.11.2023 mennessä.

Olemme laatineet mainion reseptin keittiöinvestointisi rahoittamiseen. Meillä on Sinulle vaivaton ja joustava rahoitusratkaisu, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tarvitset vain yhden tai kaksi täysi-ikäistä hakijaa, joilla on säännölliset tulot ja raha-asiat kunnossa. Siinä kaikki!

Millaisen keittiön sinä haluaisit?

Keittiö on meille kodin tärkein huone, jossa kokataan, leivotaan tai muuten vain puuhastellaan – usein koko perheen voimin. Monelle keittiö edustaakin perheen ja kodin ydintä; sydäntä jossa on sykettä aamusta iltaan.

Uuden keittiön suunnittelu ja toteutus on ymmärrettävästi iso ja tärkeä hanke. Uusi keittiö on myös yksi suurimmista kotiin tehtävistä hankinnoista. Keittiöinvestointi on pitkäaikainen sijoitus, joten hanki kerralla juuri sellainen keittiö, joka palvelee Sinua ja perheesi tarpeita parhaiten. Jos tilaat keittiön asennustyön, saat siitä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Kalusteiden lisäksi löydät meiltä kaikki mahdolliset kodinkoneet keittiöösi. Miten olisi pikantisti pientä luksusta koko perheen arkeen?

OP auttaa

Tärkeänä osana Noblessa-keittiöiden palvelukokonaisuutta olemme rakentaneet yhdessä OP:n kanssa uuden rahoituspalvelun, jotta asiakkaamme voivat ostaa juuri sellaisen keittiön kuin he haluavat.

Uuden keittiön rahoitus onnistuu joustavasti OP:n rahoituksella. Sillä maksat kaikki Noblessalta hankkimasi tuotteet, kuten kalusteet, sähkö-, putki- ja asennustyöt sekä kodinkoneet, altaat ja hanat. Saat yhden kokonaislaskun juuri Sinulle sopivissa erissä. Helppoa, eikö totta?

Rahoitushakemus helposti verkossa

Voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä. Klikkaa oheista laskuria, tarkista juuri Sinulle sopiva budjetti ja täytä rahoitushakemus verkossa. Voit hakea rahoitusta viikon jokaisena päivänä klo 6-23 välisenä aikana, ja päätöksen rahoituksesta saat saman tien.

OP:n rahoituspalvelu

  • Saat meiltä aina kuukauden täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa!
  • Ensimmäinen lasku erääntyy kuukauden kuluttua keittiön toimituksen jälkeen.
  • OP:n rahoituksessa ei myöskään ole luoton perustamismaksua.
  • Sinun ei tarvitse murehtia uudesta luottokortista, sillä OP:n rahoitus on kertaluotto.

OP:n rahoituksen edut

  • Yksi selkeä lasku koko toimituksesta.
  • Ensimmäinen lasku aina ilman korkoja ja kuluja.
  • OP:n rahoituksessa ei ole luoton perustamismaksua.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Sinun ei tarvitse murehtia uudesta luottokortista, sillä OP:n rahoitus on kertaluotto.

**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 11,79 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (10,15 % 07/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 14 583,46 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 86 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.