Kotitoimisto – laadukkaat etäkonttorin kalusteet

Työtilan sisustus ruokkii luovuutta uudelle tasolle ja luo ammattimaisen ympäristön, jossa on helppo keskittyä. Luo puitteet kitkattomalle työnteolle valitsemalla Noblessan malliston räätälöitävät kalusteet kotitoimistoon, etätyöpisteelle tai työhuoneeseen. Toimiva kotikonttori on sekä käytännöllinen että inspiroiva, ja tekee etätyöskentelystä mukavaa ja ergonomista!

Erillinen kotitoimisto

Hyvin suunniteltu työhuone kotona auttaa sinua uppoutumaan työhösi ilman häiriötekijöitä tehostaen päiviäsi, ja saat samalla piirrettyä selkeän rajan työn sekä vapaa-ajan välille. Jos osallistut videokokouksiin, siistillä etäkonttorin sisustuksella saat aikaan ammattimaisemman vaikutelman. Lisää kotitoimistoon elementtejä ja valitse värejä, jotka tukevat luovuutta, tehokkuutta sekä inspiraatiota. Liukuovien avulla voit pitää toimistotilan yksityisenä vieraiden saapuessa.

Avoin kotikonttori

Hyödynnä kotisi hukkaneliöt tai käytävät rakentamalla viihtyisä kotikonttori monipuolisilla kalusteilla. Panosta toimivaan etätyötilaan ottamalla seinät hyötykäyttöön hyllyillä, tangoilla ja kaapistoilla, jotta saat sijoitettua kaiken mitä töissäsi tarvitset näppärästi käden ulottuville. Jotta työskentely on mukavaa eivätkä hartiat kipeydy, kotikonttorin työskentelytilan kalusteet mitoitetaan suunnittelutapaamisessa ergonomisesti sopiville korkeuksille.

Etätyöpiste tai pieni toimistonurkkaus

Voit taikoa etätyöskentelyä varten kompaktin etätyöpisteen tai työskentelynurkkauksen vaikkapa makuuhuoneen tai olohuoneen yhteyteen. Erittäin tehokkaan etätyötilan mahdollistaa Noblessan kapea seinäkaappi, jonne saat sijoitettua kaikki tarvittavat toimistotarvikkeet. Laskettava kaapin kansi toimii kirjoitus-, piirto- tai tietokonetasona ja nousee siististi osaksi välitilaa, kun kannen sulkee.

Etäkonttorin säilytysratkaisut ja valaistus

Kotitoimiston tarvikkeet pysyvät helposti järjestyksessä monipuolisten säilytysratkaisujen ansiosta. Laatikostojen ja kaappien suojaan sujahtavat niin toimistolaitteet, -tarvikkeet kuin dokumentitkin. Toimistokalusteisiin integroidulla valaistuksella teet etäkonttoristasi tyylikkään ja kompaktin, eivätkä silmäsi pääse väsymään kesken työpäivän. Etätyöskentelyssä onkin hyvä kiinnittää huomiota myös ergonomiaan.

Modulaarinen taustavalaistava Sign Emotion -tankojärjestelmä mahdollistaa jokapäiväisessä käytössä olevien toimistotarvikkeiden näppärän sijoittelun. Järjestele tangolle erilaisia hyllyjä, koukkuja tai tablettiteline. Lisävarusteena tankojärjestelmään saa esimerkiksi pistorasiat, jolloin laitteiden latauspiste on aina lähellä. Nauti vapaudesta ja keskity olennaiseen, kun kaikki kotikonttorissa tarvittava on käden ulottuvilla!