Miksi Noblessa?

Ergonomian monimuotoisuutta

Yksilölliset tarpeemme ja toiveemme vaikuttavat oleellisesti tapaamme työskennellä keittiössä. Noblessan tuoteratkaisut tarjoavat laajat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa juuri meille ergonomisesti sopiva keittiö henkilökohtaisine mitoituksineen. Monimuotoiset ergonomiset ratkaisut ovat mahdollisia laajan valikoimamme ansiosta. Noblessalta löytyy muiden muassa neljä erilaista pöytäkaappien korkeutta, neljä eri sokkelikorkeutta, viisi seinäkaappien korkeutta, neljä tasokaapin korkeutta sekä neljä komerokorkeutta. Asiakkaallamme on lisäksi mahdollisuus valita alakaappien laatikkojaon osalta joko perinteisen viiden tai modernin neljän välillä.

Kattava mallisto kodinkoneita

Kaikki markkinoilla myytävät kodinkoneet voidaan vaivattomasti yhdistää Noblessan keittiöön koskien myös vanhempia malleja. Tarjolla on mittava valikoima merkkikodinkoneita, kuten esimerkiksi AEG, Bosch tai Siemens. Valikoimaa täydentävät omat mallistot: Junker BSH:n tehtailta sekä Leonard ja Progress Electroluxin tehtailta. Molemmat brändit tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, josta Noblessan asiantuntijat kertovat mielellään enemmän. Hankkiessasi Noblessan monipuolisen keittiöpaketin tulet yllättymään sen kohtuullisesta kokonaishinnasta. Eikä sinun tarvitse enää erikseen kiertää etsimässä kodinkoneita muualta.

Näppärä ja kantava rakenne

Noblessan tuotteet tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja nopeutta asennuksiin. Rungot toimitetaan aina ovien kanssa valmiiksi kasattuina. Rungonsivut (16 mm) ovat ympärinauhoitettuja, samoin kuin ovet ja työtasotkin. Ovet kestävät upotettuina veteen kaksi tuntia ilman näkyviä turpoamisen merkkejä. Uritettu ja yläosasta ruuvattu tausta on vankaksi rakennettu ja takaa rungon kantavuuden. Seinäkaapit ovat kiskon ansiosta vaivattomasti kiinnitettäviä. Sokkelisysteemi on helposti säädettävissä jalan ja MDF-sokkelilaudan avulla. Asennusaikaa säästääksemme myös koriste- ja valolistat toimitetaan asiakkaallemme valmiiksi kasattuina. Vaimennetut laatikostot ja saranat ovat Noblessan perusvarusteita.

Numero ykkönen Euroopassa

Noblessa-tuotteiden valmistaja, nobilia-Werke, on viimeisen 17 vuoden aikana kasvanut erittäin voimakkaasti: yrityksen kokonaisliikevaihto on yli 1,3 miljardia euroa. Saksan markkinoita hallitseva perheyritys on 783 000 keittiön vuosituotannolla selvä ykkönen myös Euroopassa.

Nobilia-Werken keittiöiden suosio on viime vuosina kasvanut reilusti Pohjoismaiden markkinoilla: Tanskassa Vordingborg Plus on kasvussa, samoin Ruotsissa Noblessa Sverige Ab ja Virossa Noblessa Köödig.

Tuhansien tyytyväisten suomalaisasiakkaiden ansiosta kasvuvauhti on ollut esimerkillistä: Noblessasta on kehittynyt nopeimmin kasvava keittiöbrändi Suomessa työllistäen jo yli 180 suomalaista.

Testattua Noblessa-laatua

Noblessan laaja-alaisen malliston sävyt, yksityiskohdat ja tekniikka on suunniteltu miellyttämään kaikkein vaativimpiakin asiakkaita. Noblessan kehittämä kokonaisvaltainen valikoima käsittää 71 erilaista ovimallia, 68 vedinmallia, 24 runkosävyä, 9 vedinprofiilin sävyä, 47 erilaista työpöytätasoa sekä yli 3000 erilaista kaappimallia. Yhdessä ne mahdollistavat varsin yksilölliset toteutukset. Esimerkiksi vetimetön Line N -sarja koostuu viidestä eri mallistosta käsittäen 50 ovimallia ja yli 500 erilaista, vain Line N -sarjaan kuuluvaa runkovaihtoehtoa.

Noblessan laaja ovimallisto

Takuuvarmat toimitukset

Noblessa-keittiöt toimitetaan aina sovitun aikataulun mukaisesti ja yhtenä kokonaistoimituksena. Tehtaamme tuotanto toimii ympäri vuoden – ilman kesätaukoja. Keittiöt toimitetaan yhteistyössä suomalaisen Niemi Palvelut Oy:n kanssa lähimpään logistiikkavarastoon, josta jatkokuljetus hoituu nopeasti suoraan asiakkaamme kotiin – ilman turhia viivästyksiä. Noblessan asiantuntijat auttavat mielellään myös erityisen kiireellisissä keittiötilauksissa.

Kaikki yhdestä paikasta

Keittiösuunnittelu on vaativa palapeli, joka koostuu tuhansista eri osatekijöistä. Noblessa tarjoaa yksilöllisen suunnittelun ja täydelliset toimitukset. Asiointi Noblessan asiantuntijamyymälässä on tosi helppoa: kaikki tarvittavat osatekijät löytyvät yhdestä ja samasta paikasta. Toimitukset sisältävät keittiökaappien lisäksi muun muassa valmiiksi työstetyt työtasot ja koristelistat, altaat, kodinkoneet sekä valaistuksen. Tietysti Noblessan kauppiaat tarjoavat myös asennuspalveluja sekä tarvittaessa myös kokonaisvaltaisia remonttipalveluja.

Noblessa Suomessa

Noblessan huippulaadukkaita keittiöitä Suomessa myyvät itsenäiset, suomalaiset keittiökauppiaat suoraan tehtaaltamme. Keittiömyyjämme ovat suoraan yhteydessä omiin tilauskäsittelijöihimme Saksan tehtaalle, ja yhdessä toimien he auttavat löytämään jokaiselle asiakkaallemme sopivimman keittiöratkaisun ja toimitusaikataulun. Tämä suoraviivainen ja asiakkaallemme mahdollisimman vaivaton logistinen toimintamalli on käytössä kaikissa Noblessan myymälöissämme, joita on jo yli 30 eri puolilla Suomea.