Putki­remontti on loistava hetki keittiö­remontille

Kodin isommat kunnostustyöt tuovat väistämättä mukanaan melua, pölyä ja hälinää. Siksi isot remontit, kuten putkiremontti ja keittiöremontti, kannattaa toteuttaa samaan aikaan. Näin pääset mahdollisimman pienellä vaivalla ja saat kodin muutostyöt sujuvasti valmiiksi.

Koska putkiremontti vaikuttaa käytännössä aina myös keittiöön ja vaatii vanhojen keittiökalusteiden purkua ainakin osittain, on kannattavaa ja kustannustehokasta toteuttaa samalla laajempi keittiöremontti. Teettäessäsi keittiöremontin putkiremontin yhteydessä säästät sekä aikaa, vaivaa että rahaa. Saat remonttisi sähkö- ja putkitöineen yhdellä kertaa, alusta loppuun saakka ammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana. Vanhojen keittiökalusteiden purkamisen ja uudelleenasennuksen sijaan pääset nauttimaan kokonaan uudesta keittiöstä uusitussa kodissasi. Keittiön uusiminen putkiremontin yhteydessä onkin loistava tilaisuus päivittää kodin sydän ajan tasalle tai omien toiveidesi mukaiseksi.

Keittiöremontin eteneminen putkiremontin yhteydessä

1. Remontin suunnittelu

Keittiöremontin toteuttaminen putkiremontin yhteydessä Noblessa-keittiöiden kanssa on turvallista ja huoletonta. Suunnittelemme kanssasi täydellisesti kotiisi ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden, aikataulutamme toimituksen ja asennuksen urakan mukaisesti, ja hoidamme asennuksen ripeästi ja huolellisesti.

Suunnittelutapaaminen Noblessan keittiösuunnittelijan kanssa voidaan toteuttaa etänä, asiakkaan kotona tai myymälässä. Keittiösuunnittelija auttaa sinua luomaan budjettiisi sopivan täydellisen keittiöpaketin, joka sisältää kaapistot, kodinkoneet ja haluamasi lisävarusteet. Saat keittiösuunnittelijalta myös laskelman keittiöremontin kokonaishinnasta asennuksineen. Suunnitteluvaiheessa käydään läpi muutkin tarpeesi, esimerkiksi jos keittiön siirto putkiremontin yhteydessä on toiveena.

2. Aikataulutus

Ota yhteyttä Noblessan keittiösuunnittelijaan viimeistään neljä viikkoa ennen huoneiston aloituskatselmusta ja sovi keittiösuunnitelman tekemisestä. Suunnittelijamme tulee kotiisi ottamaan tarkat mitat keittiöstäsi ja tekee toiveidesi mukaisen keittiösuunnitelman ja tarjouksen. Lopullinen suunnitelma on valmis kaksi viikkoa ennen aloituskatselmusta ja me toimitamme suunnitelmakuvat urakoitsijalle. Huolehdimme remontin aikataulutuksen, toimitukset ja asennuksen. Vastaamme kaikesta keittiössäsi aina lopputarkastukseen asti.

3. Toteutus

Vaikka keittiön uusiminen putkiremontin yhteydessä on sinulle helppoa, vaatii se joustoa kaikilta osapuolilta. Teemme yhteistyötä työnjohdon, suunnittelijoiden, insinöörien ja tietenkin myös asiakkaiden kanssa, jotta keittiön uusiminen on mahdollisimman vaivatonta ja kustannustehokasta. Periaatteenamme on tehdä työmme kerralla valmiiksi kotiasi kunnioittaen. Keittiöasennuksiin erikoistunut asennusryhmämme toteuttaa vaativatkin kohteet vakaalla ammattitaidolla.

4. Kokkausvalmis keittiö

Hankkiessasi Noblessan keittiön, saat täydellisen keittiökalustetoimituksen kaapistoineen, kodinkoneineen ja oheistuotteineen kilpailukykyiseen hintaan. Keittiösuunnittelijamme ja kalusteasentajamme ovat keittiöalan pitkän linjan ammattilaisia. Menestyksemme on alusta saakka perustunut suositteluihin, ja tästä syystä emme tee kompromisseja: haluamme tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi!

Esimerkkilaskelma kuvan keittiön remontista

L-mallinen kulmakeittiö

Keittiöremontin hintaerittely:

Keittiön kalusteet, työtasot ja taustalevyt, valaistus ja allas 5140 €
Hintaryhmän 1 taupe-harmaa Viva-kaapisto XL-korkeudessa, marmorikuosinen Venato Bianco -työtaso ja -taustalevy, Franke Sirius -allas ja Nova Plus -valaistus.

Kodinkonepaketti 1345 €
Lauruksen integroitu jääkaappi-pakastin, integroitu uuni, integroitu astianpesukone, keraaminen liesi induktiolla, Elican integroitu liesituuletin.

Asennus 1920 €
Hinta sisältää keittiön kalusteiden, kodinkoneiden, altaan ja valaistuksen asennuksen. 

I-mallinen keittiö

Keittiöremontin hintaerittely:

Keittiön kalusteet, allas ja työtasot 4693 €
Hintaryhmän 1 Hiekan värinen Viva-kaapisto XL-korkeudessa, Terrazzo-kuosinen työtaso ja taustalevy, Franke Sirius -allas ja Manila Plus -valaistus.

Kodinkonepaketti 1192 €
Laurus integroitu jääkaappi-pakastin, integroitu uuni, keraaminen liesi induktiolla, integroitu astianpesukone, Elica integroitu liesituuletin.

Asennus 1756 €
Hinta sisältää keittiön kalusteiden, kodinkoneiden, altaan ja valaistuksen asennuksen. 

Muista kotitalousvähennys keittiön asennustyöstä

Kotitalousvähennyksen maksimi vuonna 2024 on 2250 euroa henkilöltä tai yhteensä 4500 euroa puolison kanssa. Kun 4500 euron raja ei ylity, kannattaa kotitalousvähennys hakea vain toiselle puolisolle. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä.

Olet oikeutettu verotuksessa kotitalousvähennykseen keittiöremontin asennustyön osalta. Saat vähentää verotuksessasi 40 % työn osuudesta, kun ostat työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5875 euroa.

Kuvan L-mallisen keittiön kotitalousvähennys

 • Asennustyön osuus: 1920 €
 • Kotitalousvähennyskelpoista 40 %: 768 €
 • Omavastuu: 100 €
 • Kotitalousvähennys: 668 €

Kuvan I-mallisen keittiön kotitalousvähennys

 • Asennustyön osuus: 1756 €
 • Kotitalousvähennyskelpoista 40 %: 702,40 €
 • Omavastuu: 100 €
 • Kotitalousvähennys: 602,40 €

Hyödynnä edullinen rahoituksemme

Tärkeänä osana Noblessa-keittiöiden palvelukokonaisuutta olemme rakentaneet yhdessä OP:n kanssa rahoituspalvelun, jotta asiakkaamme voivat ostaa juuri sellaisen keittiön kuin he haluavat. Meillä on sinulle vaivaton ja joustava rahoitusratkaisu, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tarvitset vain yhden tai kaksi täysi-ikäistä hakijaa, joilla on säännölliset tulot ja raha-asiat kunnossa. Siinä kaikki!

L-mallisen kulmakeittiön rahoituslaskelma*

 • Keittiön hinta asennuksineen: 8405 €
 • Kuukausierä: 143 €
 • Laina-aika: 8 v 0 kk
 • Todellinen vuosikorko: 14,1 %
 • Kokonaiskustannus: 13633 €

*Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen todellinen vuosikorko 8405 € luotolle on 14,1 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (10,15 % 07/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13633 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 143 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 96 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

I-mallisen keittiön rahoituslaskelma**

 • Keittiön hinta asennuksineen: 7641 €
 • Kuukausierä: 130 €
 • Laina-aika: 8 v 1 kk
 • Todellinen vuosikorko: 14,2 %
 • Kokonaiskustannus: 12488 €

**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen todellinen vuosikorko 7641 € luotolle on 14,1 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (10,15 % 07/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12488 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 130 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 97 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Keittiön lisäksi kalustamme koko kodin

Putkiremontin yhteydessä on helppo uudistaa keittiön ohella myös kotisi märkätilat Noblessan laatukalusteilla. Valikoimamme kosteudenkestävät kalusteratkaisut taipuvat kerrostalojen pienempiin wc-tiloihin. Kylpyhuonekalusteemme suunnitellaan yhtä yksilöllisesti kuin keittiömmekin: valittava on neljä eri runkokorkeutta sekä laaja väri- ja kuosivalikoima. Työtasomateriaaleistamme erityisesti kvartsi soveltuu märkätiloihin sen vedenkestävien ominaisuuksien ja hygieenisyyden ansiosta. Myös naarmuuntumaton ja vedenpitävä keraaminen XTRA Ceramic -taso on loistava valinta kylpyhuoneeseen.

Valikoimistamme löydät erilaiset säilytysjärjestelmät niin eteiseen, vaatehuoneeseen kuin makuuhuoneeseen. Mikäli sisustushammasta alkaa kolottaa, niin mallistomme taipuu myös olohuoneen ja ruokailutilan kalustamiseen!

Ja mikä parasta: mallistomme väri- ja kuosivalikoima on laaja, ne ovat samaa saksalaista huippulaatua ja saat ne aina yhtenä kokonaistoimituksena.

Noblessan kesäkiertue avaa ovet suomalaisten keittiöremontteihin »