Kuvastot

Tältä sivulta voit ladata kaikki Noblessan kuvastot ja esitteet, sekä keittiöiden asennus- ja hoito-ohjeet. Voit myös tulla noutamaan kuvastojen paperiversiot ilmaiseksi lähimmästä myymälästämme.

Vuoden 2023 uutuusmallistomme on ylistys yksilöllisyydelle, ja se vastaa jokaisen kodin vaatimuksiin modernilla tavalla. Uusi suunnitteluruudukkomme tarjoaa joustavia ergonomiaratkaisuja ja säilytysmahdollisuuksia. Nyt voimme suunnitella entistä virtaviivaisempia kalusteratkaisuja, jotka jatkuvat huoneesta toiseen. Vaihtoehtoja luoviin ja yksilöllisiin ratkaisuihin tarjoavat myös uudet värit ja kuosit, uudet kodinkoneet, innovatiiviset elementit kodin eri huoneisiin sekä laaja lisävarusteiden tuotevalikoima.
Keittiökuvasto
Keittiökalusteet ja kodinkoneet kuuluvat tiiviisti yhteen, kumpikaan ei yksin ole toimiva ratkaisu. Omien tehdasmerkkiemme – Progress, Junker ja Leonard – lisäksi valikoimiimme kuuluvat AEG, Airforce, Bosch, Bora, Elica, Faber ja Siemens. Kodinkoneet toimitetaan aina yhdessä kalustetilauksen kanssa.
Kodinkonekuvasto
Det perfekta kökspaketet är en kombination av köksmöbler och vitvaror. Upptäck våra egna varumärken - Progress, Junker och Leonard - eller välj bland AEG, Airforce, Bosch, Bora, Elica, Faber och Siemens. Apparaterna levereras alltid tillsammans med din möbelbeställning.
Vitvarukatalog

Esitteet

Teemme yrityksenä kaikkemme, jotta voimme kantaa vastuumme tulevaisuudesta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi otamme huomioon keittiön elinkaaren jokaisen vaiheen: alkaen vastuullisesta puun hankinnasta ja keittiön valmistuksessa käytettävistä koneista aina siihen asti, kun asiakas päättää tarvitsevansa uuden keittiön. Tämän esitteen avulla voit tutustua tarkemmin Noblessa-keittiöiden vastuulliseen toimintaan.
Kestävän kehityksen tekoja
Keittiöiden vertailulomakkeen avulla voit itse vertailla, miten Noblessan keittiöt eroavat kilpailijoistamme. Tulosta sivu ja ota se mukaan, kun lähdet kiertämään keittiömyymälöitä.
Keittiöiden vertailulomake
Noblessan Superrunko on aina valmiiksi koottu – ovet ja laatikot asennettu! Tutustu myös muihin Superrungon ylivoimatekijöihin.
Noblessa Superrunko

Lehdet

Kodissa-lehden numerossa 2/2023 mm. esittelemme keittiön valaistusratkaisuja, tarjoamme ideoita kodinhoitohuoneen järjestykseen, tutustumme Villa Havet -asuntomessukotiin ja kerromme miten keittiöremontti etenee Noblessan tapaan.
Noblessa Kodissa 2/2023
Uudessa Noblessa kodissa -lehdessä pääset tutustumaan Janni Hussin ja Joel Harkimoon näyttävään keittiöön. Neuvomme sinua myös keittiön työtason valinnassa sekä annamme vinkkejä energiatehokkaaseen ruoanlaittoon.
Noblessa Kodissa 1/2023
Uudistunut Kodissa-lehti muun muassa esittelee Noblessan ratkaisut vaatesäilytykseen, vertailee eri maiden keittiötrendejä sekä kertoo Naantalin asuntomessukohteiden asiakastarinat. Pohdimme myös, miten syntyy kestävä keittiö, joka tuo iloa ruuhkavuosista eläkepäiviin. Lue myös keittiömestarimme Emmiina Lehtosen vinkit aamiaiskaappeihin!
Noblessa Kodissa 2/2022
Noblessan Kodissa-lehti inspiroi kodin isoihin tai pieniin muutostöihin. Jutuissa esittelemme esimerkiksi kolme erilaista keittiöpakettia hintoineen, vertailemme eri liesituulettimia ja annamme vinkkejä valolla sisustamiseen. Keittiötarinoissa Janina Fry esittelee kauniin keittiönsä, johon vaalea tammikuosi ja valkoiset kvartsitasot luovat ajattoman tyylikkään tunnelman.
Noblessa Kodissa 1/2022

Ohjekirjat