Noblessan resepti kokkausvalmiiseen keittiöön

Helpompaa keittiöreseptiä saa etsiä, sillä Noblessan kokkausvalmiin keittiön hankinta on yhtä helppoa kuin veden keittäminen!

Tarvekartoitus

Katse kohti unelmakeittiötä

Ammattitaitoisen myyjän kanssa tehty kartoitus kattaa omat toiveesi ja visiosi keittiön ulkoasusta. Myyjä osaa tarjota vaihtoehtoja, joita et välttämättä itse tule ajatelleeksi.

Käyttötarkoitus? Keittiö voi toimia vain käytännöllisenä tilana tai juhlien keskipisteenä, jolloin saareke tai niemeke saattaa tulla kysymykseen.

Käyttäjät? Mikäli käyttäjillä on suuri pituusero, tulee keittiöön suunnitella eri korkuisia työskentelytasoja – Noblessalta löydät neljä pöytäkaappien korkeutta. Pohdi myös, mihin kaikki istuvat syödessään. Jos perhe on suuri, voitte miettiä tarvetta kahdelle astianpesukoneelle.

Intohimoinen kotikokki vai pakasteiden lämmittäjä? Et ehkä tarvitse luksuskodinkoneita, mikäli niille ei ole käyttöä. Varaa säilytys- ja kylmätilaa sen mukaan, käytätkö elintarvikkeita, joiden käyttöaika on lyhyt vai pitkä.

Leipurimestari? Leipomisessa tarvitaan yllättävän paljon pienkoneita ja niille on hyvä varata käden ulottuvilta säilytystilaa. Isojen leivonta-astioiden pesu vaatii myös ison ja syvän tiskialtaan.

Koneet piiloon? Jää- ja pakastinkaapit sekä astianpesukone voidaan integroida huomaamattomiksi. Aamiaiskaappi kätkee sisäänsä esimerkiksi kahvinkeittimen, vedenkeittimen ja leivänpaahtimen.

Ulkoasu? Noblessan valikoimassa on yhteensä 77 ovimallia erilaisilla väreillä ja kuoseilla. Näistä 57 on vetimetöntä Line N -mallia. Voit valita mieleisesi vaihtoehdot myös 14 runkovärin, 58 työtasokuosin ja 61 vedinmallin joukosta.

Noblessa Riva 889 -keittiö

Maksuton suunnittelu

Unelmista käytäntöön

Keittiösuunnittelu on palapeli, joka koostuu tuhansista tekijöistä. Suunnittelemme ja toteutamme teille ergonomisesti sopivan keittiön henkilökohtaisine mitoituksineen.

Varaa suunnitteluaika

Anu Permala (oikealla) suunnittelee asiakkaalleen tämän unelmakeittiötä

Keittiöpaketti

Täydellinen keittiöpaketti ja kattava valikoima kodinkoneita yhdestä paikasta

Kodinkoneet tulevat aina samassa toimituksessa niille valmiiksi mitoitettujen kaappien kanssa! Leonard, Progress ja Junker ovat tehtaamme omia merkkejä, jotka valmistaa Electrolux ja Siemens. Lisäksi saatavana ovat eurooppalaiset merkit: Elica, Faber, Airforce ja AEG.

Toimitus

Takuuvarma toimitus

Keittiösi toimitetaan sovitun aikataulun mukaisesti yhtenä kokonaistoimituksena yhteistyössä suomalaisen Niemi Palvelut Oy:n kanssa. Kokonaisaika Saksasta kotiovellesi on 4–6 viikkoa.

Niemen ahkerat työntekijät kantavat Noblessan laatukeittiötä asiakkaan kotiin

Asennus

Asentamisen nerokkuutta

Toimitamme rungot aina ovien kanssa valmiiksi kasattuina. Seinäkaapit ovat kiskon ansiosta vaivattomat kiinnittää. Sokkelisysteemi on helposti säädettävissä jalan ja MDF-sokkelilaudan avulla. Myös koriste- ja valolistat toimitetaan valmiiksi kasattuina.

Asentaja asentaa taidokkaasti Noblessan keittiötä

Tyytyväinen asiakas – sinä!

Varaa ilmainen suunnitteluaika Löydä lähin Noblessa-myymälä