Siisti eteinen kutsuu kotiin

Eteinen ei ole pelkkä sisääntulopaikka, vaan kotisi käyntikortti. Hyvin suunniteltu eteinen on viihtyisä, käytännöllinen, siisti ja kutsuva. Kun joka tavaralle on oma paikkansa ja eteisessä riittää säilytys- ja laskutilaa, arki sujuu kuin itsestään!

Avohyllyt ja vaatetangot

Modulaariset kalusteemme tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia tuoda järjestystä mihin tahansa tilaan. Esimerkiksi tolppahyllyjärjestelmästä voi räätälöidä omalle vaatesäilytykselle sopivimman vaihtoehdon ja luoda yksilöllisen kokonaisuuden kaapeilla, vetolaatikoilla, hyllyillä ja vaatetangoilla. Tolppahyllyjärjestelmään saa lisävarusteena integroidun valaistuksen.

Käytännölliset eteiskalusteet

Eteiskalusteet ovat todellisia monitoimikalusteita, sillä ne ovat säilytystilan lisäksi usein käytössä myös istuintasona, naulakkona, varastona ja peilauspaikkana. Noblessan kiintokalusteilla luot eteiseen kokonaisuuden, joka palvelee monessa tehtävässä vuosia eteenpäin. Monikäyttöiset kaapit, tasot, tangot, esiin vedettävät hyllyt, kenkäkaapit ja valopeilit varmistavat, että eteisessä riittää käytännöllisiä säilytysratkaisuja.

Säilytystilaa tyylistä tinkimättä

Eteisen korkea kaappiseinä pysyy ilmavan näköisenä, kun yhdistät kokonaisuuteen peilipintaiset liukuovet. Kaapin sisälle saa monipuolista säilytystilaa vaatteille, kengille ja asusteille. Eri korkuiset hyllyjaot ja vaatetankojen sijoittelut tuovat sopivan tilan tavaroille. Vetolaatikoiden etureuna on kirkasta lasia, joten tavarat löytyvät helposti.

Eteissäilytyksen yksityiskohdat

Luo kotiisi lämmin vastaanotto monikäyttöisellä eteisellä. Olipa sisäänkäyntisi sitten tervetuloaulassa tai kuraeteisessä, kalusteiden yksityiskohdilla on merkitystä. Eteissäilytyksen yksityiskohtia miettiessä kannattaa pohtia, mitä tavaroita haluat pitää esillä, ja mitkä on parempi piilottaa ovien taakse. Päivittäisessä käytössä olevat vaatteet voi napata mukaan tangolta, kun taas harvemmin käytössä olevat juhlakengät kannattaa kätkeä kenkähyllyyn. Tilaan sopiva valaistus integroituna joko kaappeihin, tankoihin tai peileihin viimeistelee kokonaisuuden.