Vetimetön keittiö Line N

Noblessan Line N on vetimetön keittiö, joka sopii vaativaankin makuun. Kahvattoman kaapiston linjakas muotoilu, monipuoliset mekanismit, pelkistetty ulkonäkö ja yksilölliset räätälöintimahdollisuudet ovat tehneet Line N -mallistosta asiakkaidemme kestosuosikin. Lue alta, miksi kahvaton keittiö on hyvä valinta sinunkin kotiisi!

Vetimetön Line N -keittiö on Noblessan suosituin keittiömalli. Vetimetön – tai kahvaton – keittiö edustaa modernin designin ja toiminnallisuuden täydellistä yhdistelmää. Vetimetön muotoilu korostaa keittiön minimalistista ja tyylikästä ulkonäköä, joka sopii moneen sisustukseen. Valikoimamme 77 erilaisesta ovimallista jopa 57 on saatavilla integroidulla vedinlistalla, joten voit valita kaapistoon suosikkivärisi tai yhdistellä keittiöön vetimettömiä ja vetimellisiä kaappivaihtoehtoja.

Vetimetön keittiö on ajattoman tyylikäs

Line N -keittiön linjakkuus miellyttää silmää vuosia eteenpäin. Minimalistinen muotoilu keskittyy oleelliseen, eli tyylikkyyteen ja toiminnallisuuteen. Tähän keittiöön et kyllästy!

Noblessan vetimettömässä Line N -malliston keittiössä yhdistyvät esteettisyys, käytännöllisyys ja innovatiivinen muotoilu. Saat kotiisi tilan, jossa ruoanlaitto ja yhdessäolo sujuvat vaivattomasti ja tyylikkäästi. Kahvattoman keittiön linjakas muotoilu sopii kaiken mallisiin ja kokoisiin keittiöihin.

Monipuoliset kaappien ja tasojen yhdistelmät

Noblessan vetimetön Line N -keittiö on kaunis sellaisenaan, mutta voit myös leikitellä erilaisilla kaappien korkeuksilla, tasomateriaalien yhdistelmillä, ovivärien kontrasteilla sekä ovipintojen, syvennysten ja lasiovien yhdistelmillä.

Vetimettömät ovet luovat keittiössä näyttävän pinnan kokonaiselle katosta lattiaan ulottuvalle kaappiseinälle. Kaapistoihin on mahdollista integroida kylmälaitteet sekä astianpesukone.

Yksityiskohtien juhlaa keittiössä

Vetimetön Line N -keittiö on kekseliään suunnittelun ylistys, ja sen jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Vetimettömät kaapin ovet avautuvat pehmeästi ja vaivattomasti, tarjoten näin käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä erilaisissa arjen askareissa. Innovatiivisen muotoilun ansiosta ovet ja laatikot avautuvat kynsiä katkomatta. Oviin ja laatikoihin on myös mahdollista asentaa push-to-open -pomppusalvat tai sähkökäyttöiset avausmekanismit. Avausta helpottavat mekanismit ovat käytännöllisiä, kun voit kädet täynnäkin tönäistä oven tai laatikon auki.

Vedinurien väri kannattaa miettiä tarkkaan, sillä se vaikuttaa koko keittiön ilmeeseen. Anodisoidusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut vedinurat pysyvät kauniina pitkään. Valittavana on yhdeksän värivaihtoehtoa valkoisesta kultaan. Kaappien kanssa yhdenvärinen vedinura tekee kaapistosta harmonisen kokonaisuuden ja sulautuu huomaamattomasti osaksi kaapistoa. Muusta värimaailmasta erottuva vetokouru luo keittiöön ylellisen tunnelman ja ryhdikkäitä vaaka- ja pystylinjoja.

Huolellinen viimeistely ja korkea laatu näkyvät myös saarekkeen päätyratkaisuissa. Mallistosta löytyy kaksi erilaista ratkaisua: työtasosta lattiaan ulottuva yhtenäinen päätypaneeli tai Line N -keittiölle omintakeinen kulmaratkaisu.

Vetimettömän keittiön valaistus- ja sisustusvaihtoehdot

Vetimettömän kaapiston taidokkaat yksityiskohdat mahdollistavat näyttävät valaistus- ja sisustusratkaisut.

Line N -keittiöissä ylin vedinura on mahdollista valaista, joten saat esimerkiksi saarekkeeseen todella näyttävän ja kaapistoa kiertävän valoraidan. Vedinuran valaistuksen voimakkuutta ja värisävyä voi säätää tunnelman mukaan kylmästä lämpimään kaukosäätimellä. Kaappeihin ja laatikoihin integroidut sisävalot helpottavat keittiössä työskentelyä, ja sokkelivalo auttaa suunnistamaan jääkaapille myös iltahämärässä! Lue lisää vaihtoehtoja keittiön valaistus -alisivulta.

Lisäksi Line N -keittiöön on mahdollista yhdistää mallistomme erilaisia lasikaappeja, saarekkeen lasipäätyjä sekä avohyllyjärjestelmiä.

Miksi valita kahvaton keittiö?

Alla vielä muutamia vetimettömän keittiön etuja:

  1. Esteettisyys: Vetimettömät kaapit luovat minimalistisen ja modernin ulkonäön keittiöön. Ne tarjoavat sileän ja yhtenäisen pinnan ilman näkyviä kahvoja tai vetimiä, mikä voi tehdä tilasta avaramman ja tyylikkäämmän.
  2. Helppohoitoisuus: Koska kaapeissa ei ole kahvoja, ei ole myöskään ylimääräisiä kohtia, joihin lika tai pöly voisi kertyä. Yhtenäisten ovipintojen puhdistaminen käy näin helpommin ja nopeammin.
  3. Turvallisuus: Vetimettömät kaapit voivat olla turvallisempi vaihtoehto erityisesti lapsiperheissä. Ei ole teräviä kulmia tai ulkonevia osia, joihin pienet lapset saattaisivat törmätä tai jäädä vaatteistaan kiinni.
  4. Tilansäästö: Vetimettömät kaapit voivat säästää tilaa, koska niissä ei ole ulospäin työntyviä kahvoja tai nuppeja. Tämä voi olla etu etenkin pienissä keittiöissä.