Kylpyhuone – laadukkaat kalusteet sekä asiantuntevaa suunnittelua

Kylpyhuoneessa ei tingitä käyttömukavuudesta, ja sen värimaailma ja materiaalit mukautuvat kotisi muuhun sisustustyyliin. Rakenna mieleisesi kokonaisuus laadukkaiden kylpyhuoneen kalusteiden, kuten kylpyhuonekaappien ja peilitasojen valikoimastamme, ja valitse mukaan tyyliin sopivat altaat ja hanat. Meiltä saat myös kylpyhuoneen suunnittelun, jolloin tilasta tulee taatusti toimiva.

Kylpyhuoneen kalusteissamme on vedenkestävä pohja, joten ne sopivat ihanteellisesti kosteisiin tiloihin. Jatkuva tuotekehitys ja pintamateriaalien testaus takaavat, että saat kylpyhuoneeseesi kestävää ja sertifioitua laatua.

Kokoa haluamasi kylpyhuonekokonaisuus neljän eri runkokorkeuden ja markkinoiden laajimman kylpyhuoneen kalusteiden värivalikoiman avulla! Mallistomme taipuu myös L-mallisten kalustekokonaisuuksien rakentamiseen. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua yksilöllisen  ja toimivan kylpyhuoneen suunnittelussa. Varaa ilmainen suunnitteluaika lähimpään Noblessa-myymälääsi!.

Ajattoman tyylikkäät kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneessa kauneus kohtaa käytännöllisyyden – myös kalusteiden kohdalla. Monipuolisen mallistomme ansiosta voit luoda tilaan yksilöllisesti räätälöidyt kalustekokonaisuudet, joissa on monia arkea helpottavia toimintoja. Muuntele kylpyhuoneen tunnelmaa erilaisilla valaistusratkaisuilla, ja luo visuaalisesti rauhallinen kokonaisuus kätkemällä turhat tavarat kaappeihin ja laatikostoihin.

Kylpyhuoneessa yhtenäiset kalusteet ja säilytysratkaisut tuovat tilaan harmoniaa ja tyylikkyyttä. Noblessan kiintokalusteiden moderni muotoilu sopii moneen sisustustyyliin, ja laaja värivalikoima sekä erilaiset mitoitusvaihtoehdot tuovat rajattomasti suunnittelumahdollisuuksia kylpyhuoneen sisustukseen!

Säilytysratkaisut

Kylpyhuone pysyy järjestyksessä kiireisinäkin aamuina, kun se on hyvin suunniteltu. Perinteisten kylpyhuoneen kalusteiden, kuten kaappien ja vetolaatikoiden lisäksi voit luoda yksilöllistä ilmettä kätevillä tilaratkaisuilla, esimerkiksi jatkettavilla hyllyillä tai modulaarisilla hyllyjärjestelmillä. Hyödynnä kylpyhuoneen seinätilat tehokkaasti erilaisilla seinäkaapeilla, avolokerikoilla ja avohyllyillä, jotka keventävät tilan yleisilmettä. Hyllyjen väripalettimme sisältää 30 väriä ja kuosia klassisesta moderniin. Lisäksi mallistomme fasettireunaisten hyllyjen kuusi eri väriä lisäävät vielä enemmän valikoimaa.

Laatikostojen sisäosat

Allaskaapin vetolaatikot tuovat kätevää lisätilaa kylpyhuoneen tavaroille. Putken ympärille muotoillut laatikot pitävät tavarat paikoillaan erilaisten tilanjakajien ansiosta. Vetolaatikoiden lisäosien valikoimassa on mistä valita: saatavana on muun muassa erilaisia lokerikkoja, jäteastioita, irrotettava pyykkikori ja paloturvallinen teline hiustenkuivaajalle.

Kaapistot

Kylpyhuoneen kaapit luovat pieneenkin kylpyhuoneeseen monipuolista säilytystilaa ja linjakkuutta. Korkeat seinäkaapit kätkevät sisäänsä vaikkapa siivoustarvikkeet, ja erilaiset kaappiryhmät säilyttävät siististi pyyhkeet, pesuaineet ja muut tarvikkeet.

Valitsitpa kylpyhuoneesi kalusteiksi sitten kahvattoman kaapiston tai näyttävät, vetimelliset mallit, Noblessan kylpyhuonemallistosta saat sisustukseen ajatonta tyylikkyyttä ja kestäviä säilytysratkaisuja. Perinteiset kaapit voivat olla myös jotain muuta, miltä ne näyttävät: seinään kiinnitettävän alakaapin kotelo on mitoitettu pesukoneelle sopivaksi, joten se naamioi laitteen tyylikkäästi osaksi muuta sisustusta. Suuremmat säilytyskokonaisuudet voi kätkeä liukuovien taakse ja pitää tilan yleisilmeen siistinä.

Altaat

Allasmalleissamme on monia värejä ja muotoja myös tupla-altaalla. Malja-altaat kiinnitetään kaappiin erillisen tason päälle, ja upotetut altaat on integroitu osaksi allaskaappia. Mallistossamme on myös puoliupotettuja pesualtaita, jotka pinta-asennetaan allaskaappiin.

Valikoimistamme löydät keraamiset-, mineraalikomposiitti- ja Duratek®-materiaalista valmistetut altaat. Black Edition –mallistomme laajensi allasvalikoimaa myös mustiin käsienpesualtaisiin, joiden materiaali on mallista riippuen keramiikkaa, Duratek®-komposiittia tai Cristadur®-kvartsikomposiittia.

Mineraalikomposiitti

Mineraalikomposiitti on luonnollinen, ympäristöystävällinen materiaali, joka koostuu noin 75-prosenttisesti dolomiittikivestä ja nestemäisen, synteettisen hartsin sekä gelcoat-pinnoitteen seoksesta.

Mineraalikomposiitti on materiaalina ainutlaatuinen. UV-valon, veden, tuulen, suolan ja lian kestävyys takaa virheettömän ja korkealaatuisen pinnan.

Mineraalikomposiitin erinomaiset ominaisuudet ylittävät huomattavasti muiden materiaalien ominaisuudet, minkä vuoksi sitä kutsutaan yleisesti "2000-luvun keramiikaksi".

Cristadur®

Cristadur® Green Line -altaat ovat Schockin allasmalliston kestävät ja ympäristöystävälliset uutuudet. Cristadur® Green Line koostuu noin 99-prosenttisesti luonnollisista, uusiutuvista tai kierrätetyistä raaka-aineista. Altaat ovat myös esteettisiä kestävän muotoilunsa ja premium-ominaisuuksiensa ansiosta. Ne ovat hiilineutraaleja, kuten kaikki Schockin lavuaarit.

Cristadurin ominaisuuksia ovat

  • ylellinen satiinimatta viimeistely
  • kestävä ja murtumissuojattu
  • likaa hylkivä pinta
  • helppohoitoinen
  • voidaan huullosasentaa.

Duratek®

Duratek® on innovatiivinen akryylikomposiittimateriaali kylpyhuoneen pesualtaisiin. Kvartsi, keraamiset nanohiukkaset ja innovatiivisten akryylihartsien sekoitus tekevät pesualtaan pinnasta tiiviin, kestävän ja esteettisesti vertaansa vailla olevan. Mattapinta tuo altaaseen silkkisen sileän pinnan, ja luo näyttävää kontrastia kylpyhuoneen kiiltäviin pintoihin.

Duratekin tärkeimmät ominaisuudet ovat

  • erittäin kompakti pinta
  • samettisen tuntuinen pinta
  • erittäin helppo puhdistaa
  • mattapintaiset värit ovat erittäin pysyviä ajan myötä
  • kestää erityisen hyvin iskuja ja iskuja.

Peilit

Kylpyhuoneen kalusteet ovat tärkeä osa kokonaisuutta, mutta myös peilit kuuluvat olennaisesti kylpyhuoneeseen lisäten samalla tilan tuntua. Jos pelkkä kattolamppu ei tunnu riittävältä valonlähteeltä, saa valopeilillä kylppäriin myös käytännöllistä lisävalaistusta. Valitse suosikkisi mallistostamme, jossa riittää vaihtoehtoja moneen sisustustyyliin ja budjettiin.

Pyöreä valopeili tuo kylpyhuoneeseen mukavan pehmeää tunnelmaa, ja neliskulmaisissa peileissä led-nauhat kulkevat joko peilin sivuilla tai yläreunassa. Peiliin kiinnitettävä led-lippa on lisävaruste, jolla kylpyhuoneeseen saa tehokasta, alaspäin suuntautuvaa valoa.

Valopeilin höyrynpoisto on kätevä ominaisuus, joka kirkastaa peilin nopeasti käyttökuntoon suihkun jälkeen. Lämpenevää Erika-peiliä saa kuudessa eri leveydessä ja sen höyrynpoisto toimii helposti napin painalluksella.

Fasettipeilin viistoon muotoiltu reuna on tyylikäs yksityiskohta. Fasettihiottu peili kiinnitetään taustalevyn päälle, ja kokonaisuus on 720 mm korkea ja 40 mm syvä. Taustalevyn värin voi valita yhteensopivaksi kylpyhuonekalusteiden runkovärin kanssa, jolloin tilaan syntyy yhtenäinen sisustus. Taustalevyn värivaihtoehtoja on 14 erilaista.

Peilikaapit

Peilikaapeissa toiminnallisuus yhdistyy huomaamattomaan säilytystilaan. Peilipinta heijastaa ympäröivää sisustusta, mutta tuo samalla käytännöllisen tilaratkaisun allaskaapin yläpuolelle. Led-valaistua peilikaappia saa erilaisilla ovijaoilla. Voit valita joko perinteisen kaksiovisen peilikaapin tai kolmeen osaan jakautuvan peilipinnan, jolloin ovien sauma ei katkaise näkymää keskeltä.

Pieni WC

Pieni wc tarvitsee kekseliäitä kaluste- ja säilytysratkaisuja. Kun neliöitä on niukasti, seinätila kannattaa hyödyntää lattiasta kattoon erilaisilla korkeilla kaapeilla ja hyllyratkaisuilla. Pienessä tilassa kalustejalat vievät turhaan tilaa. Asenna wc-istuin ja allaskaappi seinälle, niin saat tilaan enemmän ilmavuutta.

Valopeili tuo pieneenkin vessaan avaruutta, ja kalusteiden kompakti sijoittelu ottaa tilasta kaiken irti. Valaistut avohyllyt ovat tyylikäs säilytysratkaisu, ja pyyhkeen voi säilyttää kätevässä pyyhetangossa allaskaapin vieressä.

Valitsemalla pieneen vessaan kompaktit kylpyhuoneen kalusteet, kuten mahdollisimman kapeat kaapit, saat lisää liikkumatilaa käsien pesulle. Divine-malliston allaskaapissa on kaksi syvyyttä: 350 mm tai 202 mm, joten se sopii pieniinkin tiloihin!

Valaistus

Kaappeihin ja hyllyihin valmiiksi integroitu valaistus tuo kylpyhuoneeseen monipuolisia valonlähteitä ja näyttävää tyyliä. Seinäkaapeissa valaistus toteutetaan led-spoteilla tai hyllyjen taustavalaistuksella. Vitriinikaapeissa eri sävyiset lasiovet korostavat kauniisti valon heijastuksia.

Marmite-allastasoihimme saa lisävarusteena altaan ja kaapin yläreunan väliin integroidun valaistuksen. Se tekee allastasosta lähes kelluvan näköisen ja valaisee tason koko leveydeltä. Marmite MEGX -allastasoja saa neljässä eri leveydessä: 600 mm, 800 mm, 1000 mm sekä 1200 mm. Valaistus on pöly- ja vesitiivis ja sen kirkkautta voi itse säätää.

Perinteisten valonlähteiden lisäksi myös kylpyhuoneen yksittäiset tangot, hyllyt ja naulakot voi valaista. Integroitu taustavalaistus on käytännöllinen lisä esimerkiksi pyyhetankoihin, ja tolppahyllyjärjestelmä pitää pesuhuoneen kylpytakit, pyyhkeet ja purkit kauniissa järjestyksessä. Seinähyllyt hyödyntävät tilaa monipuolisesti, ja hyllyjen alapintaan asennettu led-valonauha korostaa sisustuksen parhaita paloja.

Sign Emotion -tankojärjestelmä

Alumiinista valmistettu Sign Emotion -tankojärjestelmä soveltuu kylpyhuoneeseen. Järjestelmän eri levyiset ja korkuiset hyllykokonaisuudet sekä lukuisat lisäosat – kuten hammasharjamuki, hiustenkuivaajan teline ja pyyhekoukut– tekevät siitä monipuolisen. Tankoon saa lisämaksusta näyttävän taustavalaistuksen.

Kalusteiden yksityiskohdat

Viimeistele kylpyhuoneesi Noblessan malliston yksityiskohdilla ja laadukkailla kalusteilla. Pienetkin purkit ja purnukat saa ojennukseen tankokiinnitteisillä hyllyillä, koukuilla ja telineillä. Mallistomme pyyhetelineet on muotoiltu sopiviksi allaskaappien päätyyn, ja saatavilla on myös seinäkiinnitteisiä koukkutankoja taustavalaistuksella.

Erilaiset kalustejalat tuovat näyttävyyttä kylpyhuoneen kalusteisiin, jos et halua kiinnittää allaskaappia seinälle. Muista myös kalusterunkojemme eri korkeudet, joita yhdistelemällä voit tuoda tilaan rytmiä ja tarpeellista laskutilaa vaikkapa allaskalusteen yhteyteen.

Muista myös kaappien sisäosien yksityiskohdat: erilaiset valaistusvaihtoehdot auttavat löytämään tavarat nopeasti, ja peilikaappiin integroidut pistorasiat pitävät laitteet käyttövalmiina.

Tutustu kylpyhuonemallistoomme mallistohaussa sekä lähimmässä Noblessa-myymälässä!