Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa ei tingitä käyttömukavuudesta, ja sen värimaailma ja materiaalit mukautuvat kotisi muuhun sisustustyyliin. Rakenna mieleisesi kokonaisuus kylpyhuonekaappien ja peilitasojen valikoimastamme, ja valitse mukaan tyyliin sopivat altaat ja hanat.

Kokoa haluamasi kylpyhuonekokonaisuus neljän eri runkokorkeuden ja markkinoiden laajimman kylpyhuonekalusteiden värivalikoiman avulla! Malllistomme taipuu myös L-mallisten kalustekokonaisuuksien rakentamiseen. Yksilöllisen kylpyhuonesuunnitelman tueksi saat myös ammattilaistemme apua varaamalla ilmaisen suunnitteluajan.

Kylpyhuonekalusteissamme on vedenkestävä pohja, joten ne sopivat ihanteellisesti kosteisiin tiloihin. Kylpyhuonekalusteidemme perusyksiköt menestyivät TÜV Rheinlandin suorittamassa testissä täyttäen keittiöille ja kylpyhuoneille asetetut RAL-GZ 430 -laatuvaatimukset.

Useat säilytysratkaisut

Perinteisten kaappien ja vetolaatikoiden lisäksi voit luoda yksilöllistä ilmettä kätevillä tilaratkaisuilla, kuten jatkettavilla hyllyillä tai modulaarisilla hyllyjärjestelmillä. Myös alumiinista valmistettu Sign Emotion -tankojärjestelmä soveltuu kylpyhuoneeseen. Järjestelmän eri levyiset ja korkuiset hyllykokonaisuudet sekä lukuisat lisäosat – kuten hammasharjamuki, hiustenkuivaajan teline ja pyyhekoukut– tekevät siitä monipuolisen. 

Hyödynnä myös kylpyhuoneen seinätilat erilaisilla seinäkaapeilla, avolokerikoilla ja avohyllyillä, jotka keventävät kylpyhuoneen yleisilmettä. Hyllyjen väripalettimme sisältää 30 väriä ja kuosia klassisesta moderniin. Lisäksi mallistomme fasettireunaisten hyllyjen kuusi eri väriä lisäävät vielä enemmän valikoimaa. 

Vetolaatikkojen lisäosien valikoimassa on mistä valita: saatavana on muun muassa erilaisia lokerikkoja,  jäteastioita ja paloturvallinen teline hiustenkuivaajalle.

Valo- ja peiliratkaisut

LED-valopeilit raikastavat kylpyhuoneesi ja valaisevat hämärätkin aamut. Useimmissa malleissa valon värilämpötila on säädettävissä ja valoteho himmennettävissä peilin alaosassa olevasta hipaisukytkimestä.

Valikoimistamme löydät monia peilivaihtoehtoja. Peiliin integroidut pysty- tai vaakasuuntaiset valot tuovat kylpyhuoneeseen valon ohella ryhdikkäitä linjoja. Pehmeämpien muotojen ystäville löytyy pyöreitä valopeilejä. Valikoimissamme on lisäksi peilin yläpuolelle asennettavia erillisiä led-valaisimia. 

Peilikaappejamme on saatava kaksi-, kolme- ja neliovisina malleina. Tehokasta työskentelyvaloa kaipaavan kannattaa valita peilikaapin yläpuolelle kiinnitettävä valolippa. Huomaamattomampi valaistus syntyy peilikaapin alaosaan tai sen päätylevyihin integroidulla pystyvalaistuksella.

Altaat

Allasmalleissamme on monia värejä ja muotoja myös tupla-altaalla. Valikoimistamme löydät keraamiset-, mineraalikomposiitti- ja Duratek®-materiaalista valmistetut altaat.

Mineraalikomposiitti

Mineraalikomposiitti on luonnollinen, ympäristöystävällinen materiaali, joka koostuu noin 75-prosenttisesti dolomiittikivestä ja nestemäisen, synteettisen hartsin sekä gelcoat-pinnoitteen seoksesta.

Mineraalikomposiitti on materiaalina ainutlaatuinen. UV-valon, veden, tuulen, suolan ja lian kestävyys takaa virheettömän ja korkealaatuisen pinnan.

Mineraalikomposiitin erinomaiset ominaisuudet ylittävät huomattavasti muiden materiaalien ominaisuudet, minkä vuoksi sitä kutsutaan yleisesti "2000-luvun keramiikaksi".

Duratek®

Duratek® on innovatiivinen akryylikomposiittimateriaali kylpyhuoneen pesualtaisiin. Kvartsi, keraamiset nanohiukkaset ja innovatiivisten akryylihartsien sekoitus tekevät pesualtaan pinnasta tiiviin, kestävän ja esteettisesti vertaansa vailla olevan. Mattapinta tuo altaaseen silkkisen sileän pinnan, ja luo näyttävää kontrastia kylpyhuoneen kiiltäviin pintoihin.

Duratekin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Erittäin kompakti pinta
  • Samettisen tuntuinen pinta
  • Erittäin helppo puhdistaa
  • Mattapintaiset värit ovat erittäin pysyviä ajan myötä
  • Kestää erityisen hyvin iskuja ja iskuja