Kestävän kehityksen tekoja
Tutustu Noblessa-keittiön kiertokulkuun! Tällä sivulla kerromme Nobilian toteuttamista kestävän kehityksen toimenpiteistä. Lue eteenpäin tai valitse pudotusvalikosta aihe, kuinka kannamme vastuun tulevaisuudesta.

Toimitusketjut

Toimitusketjut ovat ajankohtainen aihe. Valitettavasti nykyinen maailmanlaajuinen tavarakauppa tarkoittaa, että jopa navigointivirhe Suezin kanavassa voi vaikuttaa tuhoisasti kansainvälisiin toimitusketjuihin. Siksi Nobilia tekee mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä paikallisten toimittajien kanssa.

Toimitusketjuja koskevat ratkaisumme ympäristöjalanjälkemme pienentämiseksi

Tutustu, mitä prosesseja ja ratkaisuja käytämme energian, hiilidioksidipäästöjen, veden ja luonnonvarojen säästämiseksi.

Ratkaisu Kuvaus
Kumppanuusfilosofia Yhteistyötyylimme tarkoittaa sitä, että olemme lojaaleja kumppaneillemme myös kriisiaikoina.
Alueelliset tavarantoimittajat Lyhyet reagointi- ja kuljetusajat edistävät CO2-päästöjen pienentämistä tavarakuljetusten vähentämisen ansiosta.
Toimittajien tarkastukset Auditoinneilla varmistamme, että toimittajiemme prosessit ovat optimaaliset ja mahdollisiin ongelmakohtiin puututaan pysyvästi – toisin sanoen kestävästi.

Olemme yritys, jonka juuret ovat syvällä kotiseudullamme

Globalisaatio on lähentänyt maailmaa; sillä on monia etuja, mutta myös haittoja. Yksi haittapuoli on valtava energiamäärä, joka kuluu tavaroiden kuljettamiseen maiden ja maanosien välillä. Siksi me Nobilialla ”ajattelemme globaalisti, toimimme paikallisesti”. 80 prosenttia tavarantoimittajistamme sijaitsee Saksassa, ja 50 prosentilla on toimintaa 50 kilometrin säteellä Verlissä sijaitsevasta toimipaikastamme.

Toimitusketjut eivät siis ole meille ongelma. Jopa pisin matka, jonka materiaali kulkee, on meille globaalisti katsottuna vain kivenheiton päässä – ja pienentää CO2- päästöjä tavarakuljetusten vähentämisen ansiosta. Tämä on hyväksi asiakkaille, ympäristölle ja kumppanuuksille toimittajiemme kanssa.

Yritysfilosofiaamme kuuluu, että emme jätä eettisiä kysymyksiä huomiotta liiketoimintaa koskevia päätöksiä tehdessämme. Näemme yhteistyön pitkäaikaisena kumppanuutena – olemme tehneet yhteistyötä yli puolen toimittajiemme kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Kumppanuusfilosofian avulla voimme kehittyä yhdessä ja luoda sujuvia prosesseja minimoimaan ongelmia sekä reagoimaan niihin ajoissa molempien yritysten etujen mukaisesti.

80 % tavaran­toimittajistamme sijaitsee Saksassa.

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »