Kodin­hoito­huone

Tee arkesi sujuvaksi käytännöllisellä kodinhoitohuoneella – Noblessalta löydät kalusteet toimivia säilytysratkaisuja varten! Kodinhoitohuone kokoaa päivittäin käyttämäsi tavarat ja kodinkoneet helposti yhteen paikkaan, ja monipuoliset hyllyratkaisumme pitävät kaiken käden ulottuvilla ja siistissä järjestyksessä. Siivoustarvikkeet ja -tuotteet sekä pesukoneet ja pyykin käsittelyyn liittyvät tuotteet löytävät kodinhoitohuoneessa oman paikkansa. Huolellisesti suunnitellussa ja sisustetussa kodinhoitohuoneessa on viihtyisä ja miellyttävä tunnelma.

Vaivatonta kodinhoitoa

Monet tarpeelliset tavarat päätyvät tilanpuutteen vuoksi helposti täyttämään kaappeja tai pölyttymään kellariin, mutta kodinhoitohuoneemme nerokkaat tilaratkaisut tuovat avun tähänkin pulmaan. Myös pienen kodinhoitohuoneen saa toimivaksi kätevillä sisustusratkaisuilla. Noblessan runkoratkaisut tuovat pesukoneen ja säilytyshyllyt oikealle työskentelykorkeudelle, jolloin sinun ei tarvitse kumarrella ja rasittaa selkääsi.

Kodinhoitohuoneen kalusteet ja säilytysratkaisut

Noblessan muokattavat säilytysratkaisut ja -kalusteet piilottavat pikkutavarat siististi silloin, kun et tarvitse niitä, ja lisäratkaisuilla tuot kodinhoitohuoneessa pieneenkin tilaan enemmän säilytysmahdollisuuksia. Esimerkiksi vedettävällä tasolla saat lisää työtilaa silloin, kun sitä tarvitset.

Tilavampi kodinhoitohuone taas on oiva säilytyspaikka vaikkapa kausituotteille ja harrastusvälineille. Kevennä sisustusta kauniisti järjestetyillä avohyllyillä tai piilota siivous- ja pyykkäystarpeisto kalusteiden tyylikkäiden liukuovien taakse.

Hyllyistä irrotettavat pyykkikorit helpottavat pyykin lajittelua, ja pesukoneen alle rakennettu runko on varustettu turvallisilla, TÜV-sertifioiduilla metallikiskoilla, jotka pitävät pesukoneen paikoillaan linkouksenkin ajan. Sopivan tilava pesuallas mahdollistaa sujuvan käsipyykkäyksen ja siivousvälineiden huoltamisen.

Työskentely- ja tunnelmavalaistus

Toimivat kalusteet ovat vain yksi osa helppokäyttöistä kodinhoitohuonetta. Lähes yhtä tärkeää on hyvä valaistus. Monipuolinen valaistus luo tilaan viihtyisyyttä myös silloin, kun luonnonvaloa ei ole. Kaappeihin ja hyllyihin integroiduilla kohdevaloilla saa rakennettua niin työvaloa hyötykäyttöön kuin näyttävää koristevalaistusta. Kodinhoitohuoneen kalusteisiin integroitu taustavalaistus luo kauniin ja harmonisen tunnelman.

Liukuovet säästävät tilaa

Monikäyttöisillä liukuovilla voi halutessaan piilottaa kaappien sisällön sekä muut kodinhoitohuoneen työskentelytilat altaasta pesukoneeseen. Liukuovet eivät vie avautuessaan tilaa, minkä vuoksi ne sopivat erityisen hyvin myös pieneen kodinhoitohuoneeseen. Noblessan liukuoviin on saatavilla monipuolisia värejä ja pintamateriaaleja, joista voit valita omaan kodinhoitohuoneeseesi sopivat vaihtoehdot. Muista myös tilaa luovat peililiukuovemme.

Tervetuloa lähimpään Noblessa-myymälään löytämään omat suosikkisi kodinhoitohuoneen kalusteiksi!