Kodin­koneidemme salaisuudet

Keittiökalusteet ja kodinkoneet kuuluvat tiiviisti yhteen – kumpikaan ei yksin ole toimiva ratkaisu. Samalla se tarkoittaa, että kalusteiden rungot mitoitetaan kodinkoneille sopiviksi: esimerkiksi uuni tarvitsee ympärilleen lämpösuojan, liesitaso kosteussuojan ja kylmälaitteiden ympärille tarvitaan tilaa ilmankiertoon.

Tarjoamme tähän ongelmaan ratkaisun omalla Keittiöpaketillamme, johon kuuluvat kaikki keittiössä tarvittavat: kalusteet, uuni, keittotaso, astianpesukone, liesikupu, kylmälaitteet, altaat ja valot. Noblessan Keittiöpaketilla on kaksi selkeää etua: yhteensopivuus sekä yhteinen toimitus! Lisäetuna on edullinen hinta.

Tehtaan kodinkoneiden tarve 727 000 keittiöön vuodessa takaa Noblessan tarjoaman edullisen hintatason. Tehtaallamme lastataan keittiökalusteiden mukaan noin 5000 kodinkonetta päivässä. Näin ollen on aivan sama, minkä hintaluokan laitteen asiakas valitsee tai valitseeko hän useamman valmistajan laitteita samaan keittiöön. Omia tehdasmerkkejämme ovat Leonard, Progress ja Junker, joiden valmistajana ovat Electrolux ja Siemens. Lisäksi saatavana on muiden eurooppalaisten valmistajien merkkejä, kuten Beko, Bora, AEG, Airforce, Bosch, Faber, Elica ja Siemens.

Nämä kaikki laadukkaat kodinkonemerkit ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös lisälaitteet sekä huolto toimivat Suomessa. Ei siis ole mikään ihme, että Noblessan keittiöt toimitetaan useimmiten yhdessä tehtaan kodinkoneiden kanssa. Niinpä esimerkiksi Rovaniemelle toimitettavan keittiön mukaan lastataan aina siihen tilatut kodinkoneet.

Noblessan kesäkiertue avaa ovet suomalaisten keittiöremontteihin »