Vaate­kaapit ja vaate­säilytys pieniin ja suuriin tiloihin

Jos arki tuntuu vaateröykkiöiden setvimiseltä ja kadonneiden sukkien etsimiseltä, on aika tarkastella vaatesäilytyksen ratkaisuja tuorein silmin. Onko tavaraa ja vaatteita liikaa, vai ovatko ne vain epäjärjestyksessä? Vaikka tilaa ei olisi kokonaiselle vaatehuoneelle, saa kaaoksen kuriin erilaisilla vaatekaapeilla, hyllyillä ja säilytysratkaisuilla. Noblessan modulaarinen mallisto taipuu kaiken kokoisiin tiloihin tuoden monipuolista säilytystilaa kaikenlaisten asusteiden ja vaatteiden säilytykseen.

Vaatekaapit ja tankojärjestelmät

Vaatekaapit ovat edelleen yksi suosituimmista ratkaisuista vaatesäilytystä ajatellen. Vaatekaapit ja komerot esimerkiksi suojaavat vaatteita pölyltä ja auringonvalolta. Vaatteet saa hyvään järjestykseen erilaisilla tankojen, hyllyjen ja kaappien yhdistelmillä. Noblessan tankohyllyjärjestelmä yhdistää avohyllyt ja rekit tyylikkääksi kokonaisuudeksi, joka sopii yhtä hyvin makuuhuoneeseen, eteiseen tai vaatehuoneeseen. Erillinen vaatehuone hyödyntää tilan lattiasta kattoon korkeilla kaappiseinillä ja monipuolisilla vaatekaappiratkaisuilla. 

Liukuovikaapit ja peiliovikaapit

Vaatekaappi voi olla muutakin kuin nurkassa seisova möhkäle – liukuovikaapeilla vaatteiden säilytys muuntuu sisustuselementiksi. Valitse ympäröivään sisustukseen sopiva ovien kuosi, ja leikittele erilaisilla vaatekaappien liukuovien ruutujaoilla. Peilillä varustettu liukuovi on kaunis ja käytännöllinen, kun voit peilailla asukokonaisuuksia suoraan vaatekaapin luona. Kokonaiset peiliovet häivyttävät kaapiston osaksi muuta sisustusta. Liukuovelliset vaatekaapit mahdollistavat lisäksi järkevän tilankäytön vaatesäilytyksessä, kun kaappien ovia ei tarvitse vetää auki ulospäin. Liukuovikaappi voi olla etenkin pienessä tilassa järkevä valinta vaatteiden säilytykseen.

Valopeilit ja vaatehuoneen peilit

Yksittäiset peilit tuovat käytännöllisen lisän vaatehuoneen sisustukseen. Hämärämpiin nurkkiin sopivat valopeilit joko alaspäin valaisevalla led-lipalla tai peiliin integroiduilla valonauhoilla. Vaatehuoneen järjestys syntyy käytännöllisillä yksityiskohdilla. Pienellä hyllyllä varustettu peili säilyttää asusteet ja avaimet käden ulottuvilla.

Vaatteiden säilytysratkaisut

Noblessa tarjoaa valmiit ratkaisut vaatesäilytyksen pulmiin. Järjestele vaatekaappisi erilaisilla lisäosilla, kuten housutelineillä tai solmiot ojennukseen laittavalla naulakolla. Alaspäin laskeutuva vaatetanko tuo henkarit käden ulottuville ilman turhaa kurkottelua, ja hyllyt ja vetolaatikot kätkevät sisäänsä uskomattoman määrän vaatteita! Järkevästi suunniteltuna ja laadukkaita ratkaisuja hyödyntäen vaatteiden säilytyksestä tulee suorastaan helppoa.

Vaatehuoneen valaistus viimeistelee näyttävän vaatesäilytyksen

Vaatehuoneen kiintokalusteisiin – esimerkiksi vaatekaappeihin – integroitu valaistus tuo tilaan näyttävää lisävaloa. Jos käytössäsi on kokonainen walk-in-vaatehuone, varusta se monipuolisilla valaistusratkaisuilla. Kun haluat esitellä kauneimpia vaatteitasi ja löytää tavarat nopeasti kiireisinä aamuina, valitse Noblessan jykevä tolppahyllyjärjestelmä, jossa on pylväisiin ja hyllyjen alapintaan integroitu valaistus.