Vakuutu laadustamme – valitse Noblessa

Noblessan kalusteiden laadun voi tuntea jokapäiväisessä käytössä; ne ovat kauniita, helppohoitoisia ja kestäviä. Paljain silmin havaittavien laatutekijöiden lisäksi kiinnitämme kalustetuotannossa huomiota myös näkymättömiin laatutekijöihin.

Noblessan tuotteet kestävät lähempää tarkastelua; mallistomme jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja pitkälle hiottu – ja laajasti testattu. Riippumattomien tutkimuslaitosten tekemien testien lisäksi kaikki tuotteemme on testattu tehtaallamme QC-testauslaboratoriossa. Noblessa-keittiöiden on läpäistävä sarjatuotannon aikana käytetyt kuormitustestit ja testausmenetelmät, kuten:

  • Rasitamme mekanismeja jopa kolme kertaa pidempään kuin DIN-standardit edellyttävät.
  • Laatikot ja ovet on testattu jopa 80 000 aukeamiskertaa.
  • Seinäkaapit on suunniteltu kestämään 75 kilon painon.
  • Hyllymme on testattu kantamaan 50 kg/m², mikä vastaa noin 80 ruokalautasta.
  • Pintamateriaalit testataan kestämään eri kemikaaleja, hankausta ja naarmuuntumista.
  • Testaamme reunanauhoitettujen materiaalien nesteen vastustus- ja läpäisykykyä upottamalla ne vesikylpyyn, jossa ne viipyvät kahden tunnin ajan.
  • Testaamme myös pintamateriaalien valonkestoa simuloiden keittiöön tulevaa UV-säteilyä.

Vaadi laatua – ja puhdasta sisäilmaa

Hyvä sisäilma tukee niin hyvinvointia, toimintakykyä kuin oppimista. Kalusteissa materiaalipäästöjä aiheuttavat muun muassa erilaiset levymateriaalit, liimat, maalit ja pintakäsittelyaineet. Kotimainen M1-luokitus asettaa raja-arvot materiaalien ja kalusteiden orgaanisten haihtuvien yhdisteiden (VOC), formaldehydin ja ammoniakin päästöille, ja lisäksi arvioidaan tuotteen haju. Noblessan tuotteet alittavat M1-luokituksen raja-arvot puolella.

Kotimaisen Rakennustietosäätiö RTS:n myöntämä M1-luokitus osoittaa kalusteidemme kuuluvan parhaaseen mahdolliseen M1-sisäilmaluokkaan. Koko mallistomme saama 100-prosenttinen M1-luokitus kertoo, että tuote ei haise ja on vähäpäästöinen. Siksi tuotteemme sopivat hyvin esimerkiksi kemikaaliyliherkkien henkilöiden koteihin. M1-merkki on tyypin I ympäristömerkki.

Vastuullinen valmistus alkaa materiaalivalinnoista

Tuotteillamme on yhteensä 12 ympäristö- ja laatusertifikaattia, jotka perustuvat riippumattomien testauslaitosten myöntämiin palkintoihin.

PEFC-sertifikaatti kertoo, että käyttämämme puuraaka-aine hankitaan kestävästi hoidetuista metsistä ja sen alkuperä on mahdollista jäljittää valvotun seurantajärjestelmän avulla.

Puhtaan sisäilman puolesta liputtaa myös CARB2-luokitus, joka on maailman tiukin formaldehydipäästöjä mittaava luokitus. Vanerin, lastulevyn ja MDF-pohjaisten tuotteiden päästöjä mittaava CARB2 kertoo komposiittimateriaalien turvallisuudesta ja myrkyttömyydestä.

Tärkein laadunvalvojamme: asiakkaamme

Myymälöidemme ammattitaitoiset keittiösuunnittelijat omaavat vankan tuotetietouden. He kertovat, mikä tekee Noblessa-keittiöstä arvokkaan: innovatiivinen muotoilu, käytännölliset varusteet, toiminnallinen tekniikka, laadukkaat materiaalit, pintojen erityispiirteet, nerokkaat yksityiskohdat sekä helppo asentaminen.

Mutta tärkein ja rehellisin laadunvalvojamme on asiakkaamme. Jo tuhannet suomalaiset ovat valinneet kotiinsa Noblessa-keittiön. Yhä useammat ovat vakuuttuneita keittiöidemme monipuolisesta muokattavuudesta ja edistyksellisistä ominaisuuksista, puhumattakaan siitä kuinka hyvin keittiöidemme hinta kohtaa niiden tinkimättömän laadun kanssa.