Black Edition: Uutta mustaa keittiöön

Noblessan Black Edition -mallisto tuo tummanpuhuvaa tyylikkyyttä keittiöösi. Mustien lisävarusteiden mallisto viimeistelee keittiön pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Valikoimamme mustat aterinlaatikostot, hyllyt, lasiovet, pistorasiat, säilytystangot ja tiskialtaat luovat mustan kaapiston kanssa hienostuneen yksivärisen kokonaisuuden.

Black Edition -valikoimalla luot keittiöön yhtenäisen ilmeen. Musta keittiö on jo itsessään näyttävä, mutta mustat yksityiskohdat tekevät siitä vielä viimeistellymmän näköisen. Tutustu keittiön lisävarustevalikoimaamme ja löydä omat suosikkisi!

Sign Emotion -tankojärjestelmä ja lisäosat

Muunneltava tankojärjestelmä sopii moneen tilaan ja ottaa keittiön pienetkin nurkat ja kaappien välitilat hyötykäyttöön. Tankoon voi hankkia erilaisia lisäosia, kuten kahvikapselitelineen, magneettisen veitsitelineen tai avohyllyköitä. Mustasta alumiinista valmistetun tankojärjestelmän saa lisämaksusta taustavalaistuna.

Mustat aterinlaatikot

Black Edition -aterinlaatikot sekä yhteensopivat mustat maustepurkit täydentävät mustaa mallistoamme. Muovisia tai puisia aterinlaatikoita saa usealla eri leveydellä ja ne sopivat 500 mm syviin vetolaatikoihin. Laatikoiden pehmeä, liukumaton pinta pitää aterimet oikeilla paikoillaan. Noblessan mallistoon mitoitetut aterinlaatikot ympäröivät laatikostojen runkoa, joten kokonaisuus on täysin musta reunoille asti.

Täysin musta lasirulokaappi

Mallistoomme jo kuuluneiden lasirulokaappien ilme muuttuu uutuusmalliston myötä, sillä nyt myös kaappien yksityiskohdat ovat mustia. Black Edition -valikoima tuo lasikaappeihin mustat kehykset, vetimet ja pistorasiat.

Mustat keittiön altaat

Uutuusmallistomme tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja mustien tiskialtaiden ystäville. Allasmerkit Elleci ja Schock viimeistelevät keittiön kokomustan ilmeen allasvaihtoehdoilla, joissa myös altaan koripohjaventtiili on musta. Altaat on valmistettu kestävästä ja likaa hylkivästä Keratek Plus® -komposiittimateriaalista.

Musta Flat-lasikaappi

Moneen tilaan sopiva Flat-lasikaappi verhoutuu uutuusmallistossa mattamustaan. Kokonaisuudesta tekee erityisen näyttävän kaapin 1269 mm:n korkeus. Flat-lasikaapin voi kiinnittää seinälle tai siitä voi suunnitella jalallisen kokonaisuuden esimerkiksi eteisen vaatesäilytykseen.

Yksilöllisesti sinulle suunniteltu

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät jokaisesta Noblessa-keittiöstä ainutlaatuisen. Voit yhdistellä vapaasti mallistomme erilaisia ovimalleja, värejä, työtasoja, lasipintoja, välitilapaneeleita, valaistusratkaisuja ja mitoitusvaihtoehtoja. Näin lopputuloksena on aina juuri toiveidesi mukaan suunniteltu ja kotiisi sopiva keittiö. Keittiöpaketti toimitetaan yhtenä kertatoimituksena kodinkoneineen suoraan kotiovellesi. Nauti Noblessan kokkausvalmiista keittiöstä!