Äänestä 2023-mallistomme kauneinta keittiötä ja voita Holiday Club -lahjakortti

Tämä kilpailu on päättynyt.

Kilpailu on voimassa 1.–22.12.2022.

Osallistu nyt Noblessan Facebookissa sekä Instagramissa kilpailuun, jossa voit voittaa Holiday Club -lahjakortin. Arvomme kummassakin some-kanavassamme yhden 500 euron arvoisen lahjakortin, joten osallistumalla kummassakin tuplaat mahdollisuutesi voittoon. Lahjakortti käy majoituksen ja kylpylähotelleissa myös palveluiden maksamiseen.

Arvonnan ehdot

1. Arvonnan järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Noblessa-keittiöt. Facebook, Instagram tai Holiday Club eivät ole osallisena kilpailuun.

2. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua seuraamalla Noblessan Facebook- ja Instagram-tilejä sekä kommentoimalla julkaisuun kommenttikenttään mieluisan keittiön numero. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, pois lukien Noblessa-keittiöiden palveluksessa olevat henkilöt tai henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran/ somekanava.

3. Kilpailuaika

Osallistumisaika on 1.–22.12.2022 klo 23:59 saakka. Osallistumisajan jälkeen saapuneita kommentteja ei hyväksytä. Noblessa-keittiöt ei vastaa osallistujan tietoteknisistä tai muista syistä johtuvasta osallistumisesteestä.

4. Palkinto ja arvontakäytäntö

Noblessa-keittiöt arpoo osallistujien joukosta yhden voittajan Facebookissa ja yhden voittajan Instagramissa. Kummassakin arvonnassa palkintona on yksi (1) 500 euron arvoinen Holiday Club -lahjakortti. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä kaikissa Suomen Holiday Club -kohteissa.

5. Arvonta

Voittajat arvotaan 23.12.2022. Facebook-arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä Facebook-yksityisviestillä ja Instagram-arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä Instagram-yksityisviestillä. Mikäli palkintoilmoitusta ei järjestäjästä johtumattomasta syystä voida toimittaa voittajalle (esimerkiksi yksityisviestien vastaanottaminen on estetty) tai mikäli voittaja antaa virheellisiä tai puutteellisia yhteystietoja, ei järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä arvonnan voitosta ilmoittamisesta, suorittaa järjestäjä arvonnan uudelleen ja arpoo uuden voittajan.

6. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistumalla arvontaan osanottaja myöntää Noblessa-keittiöille oikeuden julkaista hänen nimensä ja asuinpaikkansa, ja käyttää niitä internetsivuillaan ja muussa verkkoviestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittaja julkistetaan Noblessa-keittiöiden Facebook-sivulla, Instagram-profiilissa ja internetsivuilla.

7. Palkinnon luovutus ja toimitus

Palkinto luovutetaan voittajalle ensijaisesti lähimmässä Noblessa-myymälässä. Mikäli voittaja ei pääse vastaanottamaan palkintoaan, lähetetään lahjakortti voittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai toimitetaan postitse voittajan antamaan osoitteeseen.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuksi hyödykkeeksi.

9. Arvontasääntöjen sitovuus

Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

10. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Holiday Club

Holiday Club -kylpyläkohteet ovat yhtä yksilöllisiä kuin lomatkin: löydät hyvät lapsiperheen lomakohteet, romanttiset kohteet pariskunnille, kaupunkilomat sekä lomakohteet Lapissa. Lomakeskuksissa on runsas valikoima harrasteita ja palveluita. Valitse sinulle sopivin lomakohde ja lähde viettämään paras loma!

Tutustu kohteisiin: https://www.holidayclubresorts.com/fi/store/