Kesäkampanja:
6 kuukautta korotonta maksuaikaa
Kampanja-aika 11.7.–21.8.2022
Enemmän kuin keittiö: Kodin muut tilat -40 % »

Sormen­jälkiä hylkivä keittiö – lupa koskettaa!

Tämä kampanja on päättynyt.

Noblessan kesäkampanja yhdistää nerokkaan rahoitusreseptin sekä sormenjälkiä hylkivät ovipinnat!

Mattapintaiset ovimallit ovat trendikkäitä, ja niiden tyylikäs ja moderni ilme on sekä ajaton että vangitsee katseet. Divine-ovimalliston muodikkaat värit ja Relax Montreal -tammikuosi on viimeistelty innovatiivisella pinnoitteella. Sormenjälkiä hylkivän pinnoitteen ansiosta voit sanoa hyvästit ärsyttäville tahroille keittiössäsi.

Lisäksi saat nyt 6 kuukautta täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun haet OP-rahoitusta 21.8.2022 mennessä!

Rahoituskampanja on voimassa 11.7.–21.8.2022.

Esimerkkihinnoitellut keittiöt

Katso esimerkit hinnoitelluista keittiöpaketeistamme, jotka sisältävät oman kodinkonevalikoimamme koneet. Esimerkkihinnat sisältävät kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun. Kaikissa etuhintaisissa kaapistoissamme on sormenjälkiä hylkivä pinnoite, joten saat samassa paketissa helppohoitoisen ja kokkausvalmiin keittiön!

Hyödynnä rahoitusetu varaamalla maksuton suunnitteluaika Noblessan nettisivuilta 21.8.2022 mennessä.

noblessa-kesakampanja-2022-slider-1-relax.jpg

Relax-keittiö 5755 € tai 98 €/kk

Relax-keittiön luonnonläheinen ilme syntyy Montreal-tammikuosista, joka tuntuu lähes aidolta puulta. Eläväinen puusyykuviointi ja erilaiset kaappikoot tuovat hauskaa rytmiä keittiöön. Lakkalaminaatista valmistetun kaapiston tammikuosi säilyy kauniin vaaleana vuosia eteenpäin, toisin kuin aito puupinta, joka tummuu käytön ja auringonvalon myötä.

noblessa-kesakampanja-2022-slider-2-divine.jpg

Divine-keittiö 8470 € tai 144 €/kk

Säväytä ruosteenpunaisella Divine-keittiöllä, jossa on reilusti monipuolista säilytystilaa. Maxi-korkuiset kaapit sekä erilaiset lokerikot varmistavat, että tässä keittiössä tavarat pysyvät siistissä järjestyksessä. Pakettiin kuuluu myös mallistomme uutuus, tehokas Samsungin pyrolyysiuuni, jossa on Dual Cook-teknologia. Erillisuunissa voit kypsentää samanaikaisesti kahdella eri lämpötilalla.

noblessa-kesakampanja-2022-slider-3-divine.jpg

Divine-keittiö 9175 € tai 156 €/kk

Alpinvalkoinen Divine-keittiö tuo kotiisi näyttävän vaaleita pintoja, joita Maxi-runkokorkeus korostaa entisestään. Linjakas keittiö tilavalla saarekkeella sopii moderniin sisustukseen ja pysyy aina siistin näköisenä sormenjälkiä hylkivän pinnoitteen ansiosta!

noblessa-kesakampanja-2022-slider-4-divine.jpg

Divine-keittiö 10560 € tai 180 €/kk

Tämän vuoden keittiömalliston upea uutuus on mineraalinvihreä Divine-keittiö kullanvärisillä vetourilla. Ylellinen, tyylikäs ja ajaton ilme, jolla saat sisustukseen hetkessä ripauksen luksusta. Vetimetön kaapisto ja XL-korkeus luovat näyttävän kokonaisuuden keittiöösi.

noblessa-kesakampanja-2022-slider-5-divine.jpg

Divine-keittiö 5090 € tai 87 €/kk

Vuononsinisen kaapisto ja vaalea puukuosi muodostavat kodikkaan harmonisen yhdistelmän! Kaunis sinisen sävy näyttää aina vähän erilaiselta ympäröivästä valaistuksesta riippuen, ja mattapintaiset ovet korostavat pintojen utuista ilmettä. Rentouttavaa kokkailua!

noblessa-kesakampanja-2022-slider-6-divine.jpg

Divine-keittiö 10395 € tai 177 €/kk

Oletko rohkea sisustaja? Ruosteenpunaisen ja mattamustan kaapiston yhdistelmällä saat särmää sisustukseen! Tässä keittiössä riittää asennetta, ja vetimetön kaapisto on muutenkin mutkaton ratkaisu. Iso saareke ja integroidut kodinkoneet viimeistelevät kokonaisuuden.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Samettinen tuntu ja ultramattainen pinta

Innovatiivisen Antifingerprint-pinnoitteen ansiosta ovipinnat pysyvät tahrattomina pidempään ja ne on helpompi puhdistaa. Laadukas sormenjälkiä estävä pinnoite luo miellyttävän samettisen tunnun. Iskulauseemme mukaisesti voit luoda keittiöt, jota todella on lupa koskettaa!

Divine-mallistossa on saatavilla kuusi yksiväristä ovipintaa – pehmeästä hiekan sävystä tummaan punaiseen – jota täydentää Relax-malliston tammikuosi. Voit yhdistellä niitä keskenään ja suunnitella keittiön, joka vastaa visioitasi ja sopii yksilöllisiin tarpeisiisi.

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hyödynnä rahoitustarjous: Saat keittiön hankintaan 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun haet rahoitusta 24.4.2023 mennessä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Enemmän kuin keittiö: Kodin muut tilat -40 % »