Kevätkampanja
Keittiökalusteet
-40%
Kampanja-aika: 16.3.–24.4.2022
Tutustu loppuvuoden kampanjaetuihimme »

Kevätkampanja: keittiökalusteet -40 % ja 6 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Tämä kampanja on päättynyt.

Noblessan kevätkampanja tuo jälleen upeita etuja keittiön ostajalle: keittiökalusteet -40 % ja OP-rahoituksella koko keittiöpakettiin vielä kuusi kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Noblessa-keittiö toimitetaan aina yhtenä kokonaistoimituksena: kodinkoneet ja kalusteet yhtenä toimituksena sovittuna ajankohtana.

Kampanja on voimassa uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus ei koske asennustyötä. Hyödynnä kampanjatarjous 24.4.2022 mennessä ja varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään myymälään!

Esimerkkihinnoitellut keittiöt

Katso esimerkit hinnoitelluista keittiöpaketeistamme. Kaikkien mallikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, allas sekä oman valikoimamme kodinkoneet. Alennus on huomioitu esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Touch 6110 € tai 104 €/kk

Liuskekivenharmaa Touch-keittiö tekee vaikutuksen samettisen pehmeillä mattaovillaan. Kauniin harmaa kaapisto yhdistyy hienosti vaaleaan puukuosiin luoden keittiöön harmonisen tunnelman.

Natura 5940 € tai 101 €/kk

Natura-keittiön vaalea Montreal-tammikuosi näyttää ja tuntuu hämmästyttävän paljon aidolta puupinnalta, mutta se on kestävää lakkalaminaattia, joka hylkii kosteutta, naarmuja ja sormenjälkiä.

Riva 8897 € tai 151 €/kk

Riva-keittiön Terra-harmaa betonikuosi ihastuttaa eläväisellä pinnallaan. Lämminsävyinen harmaa sulautuu osaksi muuta sisustusta, mutta näyttää valaistuksesta riippuen aina hieman erilaiselta.

Easytouch 8490 € tai 144 €/kk

Alpinvalkoinen Easytouch on näyttävä valinta skandinaavisen sisustuksen ystäville. Ovien ultramatta pinta hylkii sormenjälkiä, joten tämä kokonaisuus pysyy aina raikkaan vaaleana ja siistinä!

Focus 5339 € tai 91 €/kk

Kompakti Focus-keittiö keskittyy olennaiseen, eli sopivan säilytystilan luomiseen. Tämä keittiö saa pienemmänkin tilan näyttämään avaralta ultrakorkeakiiltoisten ovipintojen ansiosta.

York 10 660 € tai 181 €/kk

York-keittiö on valmistettu aidosta puusta, ja sen koristeelliset yksityiskohdat ilahduttavat vuodesta toiseen. Lakatusta massiivipuusta valmistetussa kaapistossa on vaalean satiininharmaa sävy.

Nordic 7860 € tai 134 €/kk

Nordic-keittiö tuo maalaisromanttisen tyylin reilusti tälle vuosituhannelle moderneilla kehysovilla ja suoraviivaisella muotoilulla. Kontrastia kaipaavat yhdistävät valkoisiin pintoihin harmaan sävyjä.

Easytouch 5612 €tai 95 €/kk

Keittiö kuin karamelli! Mineraalinvihreä Easytouch on Noblessan uutuusmalliston virkistävä väripilkku, jonka mattapintaiset ovet sopivat hienosti myös vaalean puukuosin kaveriksi.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Materiaaleissa sen salaisuus

Noblessan laatu syntyy vastuullisesta materiaalihankinnasta, huolellisesta valmistusprosessista ja tuotteiden tarkasta testauksesta. Monet mallistomme kaapeista ja työtasoista ovat veden- ja iskunkestäviä sekä sormenjälkiä hylkiviä, joten ne säilyvät siisteinä arjen kulutuksessa vuosia eteenpäin.

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hyödynnä loppuvuoden tarjous: Saat keittiön hankintaan 3 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun haet rahoitusta 31.12.2022 mennessä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Tutustu loppuvuoden kampanjaetuihimme »