Mallisto 2023:
Uutta mukavuutta
Rahoitustarjous: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuvapaata »

Maistiaisia uutuus­mallistosta 2023

Keittiö yhdistää ihmiset, olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokaisella keittiöllä on oma tyylinsä: minimalistista, urbaania, kodikasta tai ehkä jopa sekalaista monimuotoisuutta. Noblessan laajan valikoiman avulla voit luoda henkilökohtaisen suosikkipaikkasi: keittiön, josta olet aina haaveillut, joka tekee päivästäsi paremman ja jossa toiminnallisuus sekä muotoilu yhdistyvät saumattomasti.

Valikoimamme tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia yksilöllisiin ratkaisuihin. Olemme myös tinkimättömiä valmistamiemme kalusteiden laadun suhteen ja noudatamme tiukkoja laatustandardeja pienimpiä yksityiskohtia myöten. Meille se tarkoittaa myös ekologista kestävyyttä.

Minun maailmani. Minun keittiöni.

Vuoden 2023 uutuusmallistomme on ylistys yksilöllisyydelle, ja se vastaa jokaisen kodin vaatimuksiin modernilla tavalla. Uusi suunnitteluruudukkomme tarjoaa joustavia ergonomiaratkaisuja ja säilytysmahdollisuuksia. Nyt voimme suunnitella entistä virtaviivaisempia kalusteratkaisuja, jotka jatkuvat huoneesta toiseen. Vaihtoehtoja luoviin ja yksilöllisiin ratkaisuihin tarjoavat myös uudet värit ja kuosit, uudet kodinkoneet, innovatiiviset elementit kodin eri huoneisiin sekä laaja lisävarusteiden tuotevalikoima.

Lisäksi olemme päättäneet pidentää kalusteidemme takuun viidestä vuodesta 10 vuoteen. Tämä koskee kaikkia valmistamiamme keittiö-, kylpyhuone- ja olohuonekalusteita!

144 mm – kaiken mittayksikkö

Mullistimme mitoituksemme! Harmoninen n144-suunnitteluruudukkomme tekee tilojen suunnittelusta entistäkin yksilöllisempää, yhtenäisempää ja siistimpää. Puhtaat linjat jatkuvat keittiön viereisiin huoneisiin, kuten oleskelu- ja ruokailutiloihin, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai ruokakomeroon.

Autenttinen tammikuosi

Luonnonläheisyys on yksi suunnittelutrendi. Lisäsimme Scala-ovimallistoomme Bergamo-tammikuosin. Sen vaaleanharmaa pohjasävy, pystysuora syykuvio ja pintastruktuurin tuntuma tekevät siitä erehtymättömän aidon. Bergamo-tammikuosi harmonisoituu uuden Taupe- tai basalttiharmaan ovimallin kanssa, mutta se sopii täydellisesti yhteen myös uuden valkoisen Divine-ovimallin kanssa.

Viettelevä valkoinen

Mattapintainen Sentido-ovimalli erottuu täysin muista pinnoista ulkonäön ja tuntuman suhteen. Tämän lakatun ovimallin sormenjälkiä estävä pinnoite auttaa vähentämään keittiön siivoustyötä. Samettinen pinta houkuttelee koskettamaan!

Raikkaan valkoinen

Valkoiset keittiöt ovat yksi suosituimmista klassikoistamme. Niihin voidaan yhdistellä monipuolisesti muita värejä tai muuttaa tunnelmaa sisustuksella. Ultramattapintaisen Divine-ovimallin saa nyt puhtaan valkoisena. Todistetusti sormenjälkiä estävä pinnoite tekee siitä uskomattoman helppohoitoisen, yksinkertaisen puhdistaa sekä kestävän useita erilaisia aineita vastaan.

Trendikäs Taupe-harmaa

Harmaan eri sävyt luovat tunnelmaa. Ultramattapintaisen Divine-ovimallin uusi sävy on Taupe-harmaa. Se on lämpimän harmaa hienovaraisella vaaleanharmaalla pohjasävyllä. Neutraalina värinä Taupe-harmaa luo rentouttavan ja rauhoittavan tunnelman ja edustaa modernia, erittäin eleganttia tyyliä.

Rouhean upea

Taupe-harmaa basalttikuosi täydentää Spirit-ovimallistoamme. Viehättävän pintarakenteensa ansiosta se muistuttaa aitoa kiveä pinnan korkeusvaihteluineen. Spirit on erityisen kestävä naarmuja ja iskuja vastaan korkealaatuisen laminaatin ansiosta, ja se on kaiken kaikkiaan ylivoimainen päivittäisessä käytössä. Basalttikuosi on saatavana myös Xtra-työtasona.

Rauhoittava sininen

Maalaistyylinen Shape-mallisto päivittyi pohjoismaisella vuononsinisellä. Sinisellä värillä on rauhoittava vaikutus, joten se on tervetullut lisä mökkityylien mallistoomme. Vuononsininen löytyy myös pelkistettynä Divine-ovimallina, jolloin näiden kahden tyylin modernit yhdistelmät on helppo toteuttaa. Lisäksi uuden mitoituksemme ansiosta myös maalaishenkinen mallistomme on jatkossa saatavana XL-korkuisena!

Kodinkoneet

Vuoden 2023 mallistomme painopiste on houkuttelevassa kodinkonevalikoimassa. Tätä silmällä pitäen lisäsimme Bauknechtin, Laurusin ja Whirlpoolin kodinkoneet laitevalikoimaamme, jolloin saimme tarjontamme laajentumaan kaikissa hintaryhmissä.

Xtra Ceramic – keraamiset työtasot

Trendikäs ja kestävä materiaali keittiöön ja kylpyhuoneeseen! Patentoidut Xtra Ceramic -työtasomme ovat houkuttelevia luonnollisen ulkonäkönsä ja poikkeuksellisen käytettävyytensä ansiosta. Lisäsimme valikoimiimme viisi uutta kuosia, mukaan lukien aidolta puulta näyttävän ja tuntuvan vaihtoehdon. Yhteensä keraamisia tasoja on saatavana kymmenessä eri kuosissa, jotka sopivat täydellisesti ovivärivalikoimaamme.

Uusia ideoita oleskelutiloihin

Olohuonevalikoimaamme on kehitetty monelta osin: yksilöllisyys, henkilökohtainen elämäntyyli ja mukavuus ovat standardejamme tässäkin tapauksessa. Lisäsimme valikoimiimme sohvapöydät, jotka soveltuvat moderniin ja mutkattomaan olohuonesuunnitteluun. Valittavana on kolme kevyttä ja siirreltävää pöytää – joista jokainen on yksilöitävissä mitoiltaan ja väreiltään. Viihtyisän asuinympäristön luominen on erikoisosaamistamme!

Käytännöllisyyttä kylpyhuoneisiin

Noblessan kauniit ja älykkäät ratkaisut ovat täydellinen perusta yksilölliselle hyvän olon keitaalle, jonka myös uusi kalustemitoituksemme varmistaa. Uudet kylpyhuoneen varusteet virkistävät: peileissä on uusia valaistus- ja lämmitysominaisuuksia, modernit seinähyllyt ja yksinkertaiset pyyhetelineet luovat lisäaksentteja – ja onpa saatavana myös pyykinpesukoneen piilottava kaksiovinen kaappi. Yhteensä 60 allasta käsittävästä valikoimastamme löytyy jokaiselle mieluinen.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Black Edition -mallisto

Musta on ja pysyy varsinkin yksivärisenä tyylisuuntana keittiössä. Ovet, rungot ja työtasot muodostavat mustan kokonaisilmeen perustan ja uudet mustat tuotteemme, kuten rulokaapit ja mattalasiset ovet, kodinkoneet, altaat, varusteet ja tarvikkeet, laajentavat ilmettä.

Tutustu Black Edition -mallistoomme

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hyödynnä rahoitustarjous: Saat keittiön hankintaan 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuvapaata, kun haet rahoitusta 29.2.2024 mennessä. Lyhennät ensimmäisen maksuerän siis vasta puolen vuoden kuluttua!

Hae rahoitusta ennakkoon

Rahoitustarjous: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuvapaata »