Syys­kampanja:
Keittiö­­kalusteet
-40%
Kampanja-aika 26.9.–6.11.2022
Enemmän kuin keittiö: Kodin muut tilat -40 % »

Syys­kampanja: Keittiö­kalusteet -40 %

Tämä kampanja on päättynyt.

Syksy on keittiön hankinnan aikaa! Suosittu syyskampanjamme tuo taas uskomattoman –40 %:n alennuksen keittiömallistoomme, joten nyt kannattaa suunnata lähimpään Noblessa-myymälään. Kaikkien esimerkkikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, kodinkoneet sekä allas. Keittiö toimitetaan aina yhtenä kokonaistoimituksena kodinkoneineen.

Kampanja on voimassa uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus ei koske asennustyötä. Hyödynnä kampanjatarjous 6.11.2022 mennessä ja varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään myymälään!

Laatukeittiöt Saksasta suoraan kotiovellesi

Noblessan keittiöt syntyvät Saksassa yli 70 vuoden kokemuksella. Pitkä tuotekehitys ja asiakkaiden toiveiden huomioiminen ovat tehneet Noblessa-keittiöistä laadukkaita, innovatiivisia ja moneen sisustustyyliin sopivia. Valitse suosikkisi skandinaavisten, modernien ja maalaisromanttisten keittiöiden valikoimasta!

noblessa-syyskampanja-2022-slider-1-divine.jpg

Scala/ Motion 6470 € tai 110 €/kk

Tässä tyylikkään tummasävyisessä keittiössä lämmin pähkinäkuosi yhdistyy mustiin mattapintoihin. Kätevä kulmakeittiö XL-mitoituksella tuo arkeen työskentelyn helppoutta ja reilusti säilytystilaa. Tehokkaat kodinkoneet viimeistelevät keittiöpaketin.

noblessa-syyskampanja-2022-slider-2-divine.jpg

Divine 9215 € tai 157 €/kk

Upea Divine-kaapisto mineraalinvihreässä uutuusvärissä on kodin kohokohta! Vetimettömän kaapiston kullanhohtoiset vedinurat luovat keittiöön ylellisen tunnelman. XL-runkokorkeus ja sormenjälkiä hylkivä pinnoite tekevät kaapistosta ajattoman suosikin.

noblessa-syyskampanja-2022-slider-3-attitude.jpg

Attitude 7360 € tai 125 €/kk

Klassisin kehysovin koristellussa Attitude-keittiössä riittää asennetta. Vaaleat ovipinnat ja linjakas muotoilu tekevät tästä keittiöstä moneen tilaan sopivan kokonaisuuden, joka henkii kodikkuutta. Mustat lippavetimet tuovat valkoiseen keittiöön hauskaa kontrastia.

noblessa-syyskampanja-2022-slider-4-divine.jpg

Divine 8490 € tai 144 €/kk

Skandinaavista minimalismia tyylistä tinkimättä! Sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella käsitelty Divine-kaapisto nostaa sinut arjen yläpuolelle. Kauniin mattapintaiset ovet XL-korkeudella ja tilava saareke aamiaispisteellä luovat näyttävän kokonaisuuden.

noblessa-syyskampanja-2022-slider-5-lounge.jpg

Lounge 5970 € tai 110 €/kk

Lounge-keittiö tuo kotiisi rentoa tunnelmaa. Korkeakiiltoisista ovista ei säihkettä puutu, joten tämä keittiö avartaa pienemmänkin tilan. Monipuoliset säilytysratkaisut tekevät Lounge-kaapistosta todellisen tilaihmeen, joka luo harmoniaa sisustukseen.

noblessa-syyskampanja-2022-slider-6-cristal.jpg

Cristal 11900 € tai 202 €/kk

Ylellisessä Cristal-keittiössä on tinkimätöntä tyyliä. Kaapiston lasimainen pinta on valmistettu polymeeripinnoitetusta mdf-levystä, ja se tuntuu satiinimaisen pehmeältä. Titaaninharmaa mattapinta ja tumma puukuosi sopivat rohkealle sisustajalle.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Kokkausvalmis keittiö

Jokainen Noblessa-keittiö on suunniteltu käyttäjän mittojen mukaan ergonomiseksi kokonaisuudeksi. Kaappien räätälöity runkokorkeus takaa hyvän työskentelyasennon, ja laitteiden harkittu sijoittelu säästää turhalta kumartelulta tai kurkottelulta.

Yksilöllinen keittiöpaketti luodaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitetaan yhtenä kertatoimituksena kodinkoneineen suoraan kotiovelle. Nauti Noblessan kokkausvalmiista keittiöstä!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hyödynnä rahoitustarjous: Saat keittiön hankintaan 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun haet rahoitusta 24.4.2023 mennessä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Enemmän kuin keittiö: Kodin muut tilat -40 % »