Uutuusmalliston ostajalle
kodinkoneet
-50%
Kampanja-aika 17.1.–28.2.2022
Putkiremontti on loistava hetki keittiöremontille »

Noblessan upea uutuusmallisto on nyt myymälöissä!

Tämä kampanja on päättynyt.

Valikoimamme kasvaa luonnonläheisillä uutuuskuoseilla ja tehokkailla kodinkoneilla. Uuden mallistomme kunniaksi tarjoamme uutuuskeittiön ostajalle kodinkoneet -50 % alennuksella. Etu koskee omia tehdasmerkkejämme Progress, Junker ja Leonard, ja alennus on huomioitu esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Kampanja on voimassa uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus ei koske asennustyötä. Hyödynnä kampanjatarjous 28.2.2022 mennessä ja varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään myymälään!

Esimerkkihinnoitellut keittiöt

Katso esimerkit hinnoitelluista keittiöpaketeistamme, jotka sisältävät oman kodinkonevalikoimamme koneet. Esimerkkihinnat sisältävät kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.

Hiekan väriset Laser-ovet luovat keittiöön kodikasta tunnelmaa. Uusi Sign Emotion -tankojärjestelmä tuo järjestystä välitilaan sekä niemekkeen viereiselle seinälle.
Maalaishenkinen Nordic-keittiö saa modernia ilmettä uudesta liuskekivenharmaasta sävystä sekä vaakapaneloiduista lasivitriinikaapeista. Keittiön niemekkeessä on Boran GP4U-tasoliesituuletin.
Lasin ulkonäköä mukaileva Artis-ovimalli on nyt saatavilla alpinvalkoisena. Uusi keraaminen Xtra Ceramic -työtaso on naarmuuntumaton, vedenpitävä ja lisäksi hygieeninen valinta.
Mineraalinvihreä uutuuskeittiö on kutsuva. Oman tehdasmerkkimme Progressin kodinkoneissa Electroluxin kehittämät innovatiiviset tekniikat yhdistyvät käyttömukavuuteen, energiatehokkuuteen sekä pitkään käyttöikään.
Kivenharmaa liuskekivikuosi tukee uutuusmallistomme luonnonläheistä teemaa. Vetimettömän Line N -kulmakeittiön nurkkaus on ratkaistu avohyllyin. Hyllyjemme värivalikoima on uudistunut: saatavana on nyt 30 väriä ja kuosia!
Uusi laavan värinen Laser-keittiö saa ryhdikkyyttä valkoisista työtasoista ja matalista yläkaapeista. Ainutlaatuinen oma tuotemerkkimme Junker tarjoaa vapauden erilaisille keittiösuunnitelmille integroiduilla kodinkoneillaan.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Uusia kodinkonemalleja

Mallistomme kodinkoneet on mitoitettu niin, että ne sopivat suoraan yhteen keittiökalusteidemme kanssa. Uutuutena valikoimassamme on nyt keraamiset Xtra Ceramic -työtasot, jotka mahdollistavat keittotason ja pesualtaan huullosasennuksen. Kaikki kodinkonevalikoimamme tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden huolto toimii Suomessa. Mikä parasta, saat sekä kodinkoneet että keittiön yhtenä kokonaistoimituksena suoraan kotiovellesi!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Putkiremontti on loistava hetki keittiöremontille »