Uutuusmallisto
nyt myymälöissä
OP-rahoituksella 6 kk korotonta maksuaikaa »

Tutustu upeaan uutuusmallistoomme!

Noblessan vuoden 2022 mallisto esittelee entistä monipuolisempia kalusteratkaisuja keittiöön, kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, vaatehuoneeseen ja eteiseen. Kekseliäillä säilytysratkaisuilla kodin joka neliö tulee hyötykäyttöön, ja tavarat pysyvät järjestyksessä. Uutuuksista löytyy esimerkiksi kaapistoon sulautuvat kulkuovet, joiden taakse saa piilotettua kokonaisen huoneen. Muunneltavat kalusteet tekevät arjesta helppoa myös kotitoimistolla.

Kalustamme koko kodin

Kiintokalusteemme sopivat keittiön lisäksi myös kodin muihin tiloihin. Kalustekokonaisuudet suunnitellaan aina mittatilaustyönä jokaisen tilan mallin ja käyttäjien mukaan, ergonomiset yksityiskohdat huomioiden.

Keittiö

Natura-keittiön vaalea Montreal-tammikuosi pääsee oikeuksiinsa mattamustien yksityiskohtien kanssa. Vetimetön kaapisto ja integroidut kodinkoneet tekevät keittiöstä tyylikkään modernin. Saarekkeen yhteyteen voi luoda säilytys- ja kokkaustilan lisäksi myös aamiaispisteen.

Olohuone

Easytouch-kaapiston mineraalinvihreä uutuusväri tuo luonnon lähelle vuoden ympäri. Kaunis mattapinta hylkii sormenjälkiä, joten kaapisto pysyy siistiin näköisenä kiireisessä arjessa. Noblessan uusi innovaatio on modulaarinen tankojärjestelmä Sign Emotion, josta voi koota mieleisensä kokonaisuuden hyllyineen ja lisäosineen.

Kylpyhuone

Riva-kaapiston hiekan sävyinen betonikuosi luo kauniin eläväisen yksityiskohdan vaaleaan kylpyhuoneen sisustukseen. Kaapiston seinäkiinnitys tekee kokonaisuudesta ilmavan näköisen, ja tilaan saa käytännöllistä lisävalaistusta erilaisilla valopeileillä.

Työhuone

Noblessan laatikostoilla ja seinäkaapeilla luot helposti kotiisi viihtyisän etätyöpisteen. Easytouch-kaappien vuononsininen uutuusväri loihtii työtilaan rauhoittavan tunnelman, ja kaappeihin integroitu led-valaistus on paitsi hyödyllinen, myös tyylikäs ratkaisu.

Kodinhoitohuone

Ihanaa järjestystä arkeen! Kodinhoitohuoneeseen kannattaa keskittää kaikki ne tarvikkeet ja kodinkoneet, joita tarvitaan sujuvan arjen pyörittämisessä. Pesukoneen lisäksi tilassa on hyvä olla pyykkien kuivauspaikka, pieni vesipiste ja säilytystilaa siivoustarvikkeille.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Keraaminen taso tekee vaikutuksen

Noblessan työtasomalliston uutuus on keraaminen Xtra Ceramic –taso. Vahvan komposiittirakenteen ansiosta taso on iskunkestävä, ja sen keraaminen pinta hylkii likaa sekä kosteutta tehden tasosta hygieenisen valinnan keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Tasoa saa viidessä eri värissä mustasta hiekan sävyyn.

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hyödynnä rahoitustarjous: Saat keittiön hankintaan 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun haet rahoitusta 6.11.2023 mennessä.

Hae rahoitusta ennakkoon

OP-rahoituksella 6 kk korotonta maksuaikaa »