Vakuutu toiminnoista
valitse
Noblessa
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Euroopan suurimman keittiövalmistajan suositukset laatukeittiöön

Noblessa-keittiöiden valmistajan, nobilia-Werken, yli 70 vuoden kokemus alalta takaa tuotteiden korkean laadun, turvallisuuden, ympäristöystävällisyyden ja sisäilman puhtauden. Tarjoamme parasta saksalaista laatua, jota asiakkaamme ovat arvostaneet jo vuosikymmenien ajan.

Laadukkaimmat materiaali- ja tuotevalinnat keittiöösi

Tutustu laajan mallistomme parhaimpiin paloihin sekä innovatiivisiin tuotteisiin, jotka luovat arjen helppoutta ja estetiikkaa.

Innovatiivinen työtasomateriaali niille, joilla on korkeat odotukset luonnollisesta ulkonäöstä ja laadusta. Keramiikkakerroksen ja iskunkestävän reunan ansiosta työtaso on vedenpitävä ja naarmuuntumaton. Lisäksi materiaali mahdollistaa altaiden ja liesitasojen huullosasennuksen.
Tilava tavarakaappi tarjoaa tarvittavan säilytystilan jokaiseen keittiöön. Kaapin hyllytasot liukuvat ulos yhtä aikaa oven avauksen kanssa. Tavarat ovat käden ulottuvilla ja helposti nähtävillä.
Erittäin mattapintaisella ovipinnalla on paitsi upea ulkonäkö, se tekee vaikutuksen myös käytännöllisellä sormenjälkiä estävällä pinnoitteellaan – eli vähemmän ärsyttäviä tahroja! Tämän vuoden uutuusvärejä ovat mineraalinvihreä ja vuononsininen.
Nokkela salaoviratkaisu näyttää tavalliselta kaappirivistöltä, mutta kätkeekin taakseen kodinhoitohuoneen – tai minkä tahansa tilan! Salaovien kummallekin puolelle asennetaan korkeat kaapit yhtenäisellä etulevyllä. Avautuvissa ovissa sokkeli kulkee oven mukana.
Yhteistyö Boran kanssa tarjoaa innovatiivisia huippuluokan kodinkoneita Noblessan keittiöihin. Bora GP4U -induktiotasossa on sisäänrakennettu liesituuletin, joka imee kokkailussa syntyvät höyryt hiljaa ja tehokkaasti. Myös kaappiratkaisumme on räätälöity yhteensopivaksi tasotuulettimen kanssa.
XL-korkuiset perusyksiköt (79,2 cm) tarjoavat paljon säilytystilaa! XL-mitoitetut kaapit tarjoavat kymmenen prosenttia enemmän säilytystilaa vakiokorkeuteen verrattuna – lisäksi saat paremman työskentelyergonomian ja monipuolisempia suunnittelumahdollisuuksia.
Koska ruoka on valmista? Home Connect -sovelluksen avulla voit hallita, valvoa tai säätää Bosch-kodinkoneitasi suoraan älylaitteillasi milloin tahansa. Kun ruoka on valmis, uuni lähettää ilmoituksen yhdistettyihin mobiililaitteisiin.
Puusta valmistetut aterinlaatikot, maustepurkkilokerikot, jakajaseinät ja veitsitelineet luovat ylellisyyttä. Nerokkaan jätejärjestelmän yläpuolella on liu’utettava taso. Pieni apteekkarinkaappi säilöö tiskaus- ja siivousvälineet, ja muovisten lokerikkojen paikkaa voi vaihdella tai ne voi myös napata mukaan.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Kokkausvalmis keittiö

Jokainen Noblessa-keittiö on suunniteltu käyttäjän mittojen mukaan ergonomiseksi kokonaisuudeksi. Kaappien räätälöity runkokorkeus takaa hyvän työskentelyasennon, ja laitteiden harkittu sijoittelu säästää turhalta kumartelulta tai kurkottelulta.

Yksilöllinen keittiöpaketti luodaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitetaan yhtenä kertatoimituksena kodinkoneineen suoraan kotiovelle. Nauti Noblessan kokkausvalmiista keittiöstä!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »