Tilaa uutis­kirjeemme ja osallistu arvontaan

Tämä kilpailu on päättynyt.

Tilaa nyt Noblessan uutiskirje ja äänestä Loviisan asuntomessujen suosikkikeittiötäsi, jolloin osallistut 500 euron Holiday Club -lahjakortin arvontaan. Lahjakortti käy majoituksen maksamiseen ja kylpylähotelleissa myös palveluiden maksamiseen.

Tilaa uutiskirje

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on Noblessa-keittiöt. Holiday Club tai mikään muu kolmas osapuoli eivät ole osallisena arvontaan.

2. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua liittymällä Noblessan uutiskirjeen tilaajaksi ja äänestämällä asuntomessujen suosikkikeittiötään numerolla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, pois lukien Noblessa-keittiöiden palveluksessa olevat henkilöt tai henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen. Sama henkilö voi osallistua arvontaan yhdellä sähköpostiosoitteella vain kerran.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 7.7.–6.8.2023. Osallistumisajan jälkeen saapuneita vastauksia ei hyväksytä. Noblessa-keittiöt ei vastaa osallistujan tietoteknisistä tai muista syistä johtuvasta osallistumisesteestä.

4. Palkinto  ja arvontakäytäntö

Noblessa-keittiöt arpoo uutiskirjeen tilaajien joukosta yhden voittajan. Arvonnassa palkintona on yksi (1) 500 euron arvoinen Holiday Club -lahjakortti. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä kaikissa Suomen Holiday Club -kohteissa.

5. Arvonta

Voittajat arvotaan 7.8.2023. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hän on ilmoittanut uutiskirjeen tilauslomakkeella. Mikäli palkintoilmoitusta ei järjestäjästä johtumattomasta syystä voida toimittaa voittajalle tai mikäli voittaja antaa virheellisiä tai puutteellisia yhteystietoja, ei järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä arvonnan voiton ilmoittamisesta, suorittaa järjestäjä arvonnan uudelleen ja arpoo uuden voittajan.

6. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistumalla arvontaan osanottaja myöntää Noblessa-keittiöille oikeuden julkaista hänen nimensä ja asuinpaikkansa, ja käyttää niitä internetsivuillaan ja muussa verkkoviestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittaja julkistetaan Noblessa-keittiöiden Facebook-sivulla, Instagram-profiilissa ja internetsivuilla.

7. Palkinnon luovutus ja toimitus

Palkinto luovutetaan voittajalle ensijaisesti lähimmässä Noblessa-myymälässä. Mikäli voittaja ei pääse vastaanottamaan palkintoaan, lähetetään lahjakortti voittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai toimitetaan postitse voittajan antamaan osoitteeseen.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuksi hyödykkeeksi.

9. Arvontasääntöjen sitovuus

Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

10. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.