Jatkoimme kampanja-aikaa!
Keittiön ostajalle
Kodin muiden tilojen kalusteet -50 %
Kampanja voimassa 7.7.–31.8.2023
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Koko kodin sisustus Noblessalta

Tämä kampanja on päättynyt.

Miltä kuulostaisi kodin tilasta toiseen soljuva sisustus, joka yhdistää laadukkaat materiaalit, modernin muotoilun ja testatun kestävyyden? Kun hankit kotiisi Noblessan kiintokalusteet, voit nauttia tinkimättömästä laadusta vuosia eteenpäin! Mallistomme tarjoaa keittiön lisäksi tyylikkäitä kalusteratkaisuja myös kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen, kotitoimistoon, eteiseen, vaatehuoneeseen ja olohuoneeseen. Hyödynnä kampanjaetumme ja sisusta kotisi Noblessa-kalusteilla!

Tarjoamme nyt keittiön ostajille kodin muiden tilojen kalusteet -50 %. Suuren suosion vuoksi päätimme jatkaa kampanjaa elokuun loppuun asti. Kampanja on voimassa 7.7.–31.8.2023 uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus koskee eri tilojen kiintokalusteita: kodinhoitohuone, kylpyhuone, kotitoimisto, olohuone, eteinen ja vaatehuone. Etu ei koske keittiökalusteita eikä asennustyötä.

Varaa maksuton suunnitteluaika »

Kylpyhuonekalusteet

Luo kylpyhuoneestasi rentoutumisen keskipiste Noblessan kylpyhuonekalusteilla. Erilaiset allaskaapit, säilytysjärjestelmät, hyllyköt ja valopeilit tuovat kylpyhuoneeseen käytännöllistä ja tyylikästä säilytystilaa. Kodikas ja omaan tyyliin sopiva sisustus tekee kylpyhuoneesta ihanan paikan rentoutumishetkille arjen keskellä.

Tutustu kylpyhuonevalikoimaan mallistohaussa »

Mustan ja valkoisen kontrasti toimii aina. Passion-malliston valkoiset seinäkaapit ja allaskaappi muodostavat linjakkaan kokonaisuuden, joka näyttää seinäkiinnityksen ansiosta ilmavalta. Allaskaapin valaistu vedinura ja valopeili tuovat tilaan näyttävää lisävalaistusta.

noblessa-enemman-kuin-keittio-kh-01-lux-817-960x640.jpg

Vuononsininen Shape-mallisto on modernin mökkityylin malliesimerkki! Klassiset kehysovet korostavat kauniin sinistä väriä, joka toistuu allaskaapin ja senkin lisäksi myös seinän avohyllyissä. Nuppivetimet viimeistelevät kodikkaan ilmeen.

noblessa-enemman-kuin-keittio-kh-02-cascada-778-960x640.jpg

Divine-kaapiston sormenjälkiä hylkivä pinnoite on arjen pelastus! Kaapiston tyylikäs mattapinta on helppohoitoinen ja mukavan samettisen tuntuinen. Mineraalinvihreä väri luo ympärilleen rauhoittavaa tunnelmaa, ja kullanvärisillä vedinurilla kokonaisuuteen saa ripauksen luksusta.

noblessa-enemman-kuin-keittio-kh-03-easytouch-964-960x640.jpg

Taupe-harmaa sävy on Divine-malliston uutuus. Harmaan ja puukuosin yhdistelmä tuo kylpyhuoneeseen luonnonläheistä tunnelmaa, johon saa pientä särmää valitsemalla vitriinikaappiin mustat kehykset ja allaskaappiin mustan metallivetimen. Pyöreä valopeili on näyttävä yksityiskohta.

noblessa-enemman-kuin-keittio-kh-04-easytouch-970-960x640.jpg

Kodinhoitohuoneen kalusteet

Kodinhoitohuone on arjen hermokeskus, jolla on monta toimintoa. Pyykkihuolto, siivoustarvikkeet, lasten vaippavarastot, koiranruokasäkit ja monet muut tavarat vaativat tehokasta säilytystilaa, joka näyttää siistiltä ulospäin.

Katso kodinhoitohuoneen ratkaisut mallistohausta »

Kodinhoitohuoneessa käytännöllisyys on etusijalla, ja sitä riittää tässä Noblessan Chance-malliston kaapistossa. Irrotettava pyykkikori, avohyllyt, taittuva pyykkiteline ja pesukoneen korotettu asennus tekevät arjesta sujuvaa!

noblessa-enemman-kuin-keittio-khh-01-structura-405-960x640.jpg

Viva-malliston alpinvalkoinen kaapisto tuo kodinhoitohuoneeseen hohtavaa raikkautta. Tässä kodinhoitohuoneessa on runsaasti säilytystilaa ja laskutilaa sekä käteviä avohyllyjä usein käytettäville tavaroille.

noblessa-enemman-kuin-keittio-khh-02-laser-427-960x640.jpg

Mineraalinvihreä Divine-kaapisto tekee vaikutuksen missä huoneessa tahansa. Korkea kaappiseinä tuo vihreän sävyn oikeuksiinsa, ja leveät metallivetimet ovat samaan aikaan kauniit ja käytännölliset.

noblessa-enemman-kuin-keittio-khh-03-easytouch-964-960x640.jpg

Vaalean satiininharmaa Viva-kaapisto on ajattoman tyylikäs valinta kodinhoitohuoneeseen. Integroidulla valaistuksella varustettu hyllykkö on vaaleaa tammikuosia ja sen lokeromaiset hyllyt säilyttävät uskomattoman määrän tavaraa!

noblessa-enemman-kuin-keittio-khh-04-laser-417-960x640.jpg

Kotitoimiston kalusteet

Hyvää työpäivää! Jos kotisi on paitsi linnasi myös työpaikkasi, sen viihtyisyyteen kannattaa satsata. Noblessan mallistosta löydät kotitoimiston kalusteet, joilla voit joko luoda erillisen työhuoneen tai lisätä toiseen huoneeseen rauhallisen työskentelynurkkauksen.

Lisää työhuonekalusteita mallistohaussa »

Divine-kaapistolla luot kodikkaan työskentelynurkkauksen, jossa on kaikki tarpeellinen. Kapean seinäkaapin läppäovi laskeutuu työtasolle käteväksi kirjoitusalustaksi, ja suljettuna kaappi sulautuu osaksi välitilapaneelia.

noblessa-enemman-kuin-keittio-kt-01-easytouch-966-960x640.jpg

Vuononsininen Divine-kaapisto monipuolisella mitoituksella varmistaa kotitoimistolle riittävän säilytystilan. Kaappeihin integroitu valaistus lisää työskentelymukavuutta ja korostaa lokerikkojen ja hyllyjen valkoisia pintoja.

noblessa-enemman-kuin-keittio-kt-02-easytouch-966-960x640.jpg

Jos työpisteelle on vain rajattu tila, kannattaa seinät ottaa hyötykäyttöön! Noblessan malliston seinäkaapit ja –hyllyt tuovat kotitoimistolle selkeää järjestystä ja pitävät paperikasat kurissa. Seinäkaapin valaistut paneelit tuovat tunnelmallista valoa.

noblessa-enemman-kuin-keittio-kt-03-cascada-778-960x640.jpg

Tämä erikseen rajattu kotitoimisto on niin viihtyisä, että työpäivä saattaa venähtää kuin huomaamatta! Liukuovi erottaa toimiston muusta tilasta ja luo työskentelyrauhan keskittymistä vaativiin tehtäviin.

noblessa-enemman-kuin-keittio-kt-04-laser-414-960x640.jpg

Olohuoneen ja ruokailuhuoneen kalusteet

Kutsuva olohuone kokoaa yhteen perheen, ystävät ja sukulaiset – vaikkei välttämättä samalla kertaa. Noblessan olohuonekalusteet tuovat oleskelutiloihin rentoa tyylikkyyttä, joka toimii arjessa. Erilaiset tasot, senkit ja olohuoneen pöydät ja ruokailuryhmät varmistavat riittävän säilytys- ja laskutilan niin leffaillan eväille kuin illanistujaisten tarjoiluille.

Katso olohuonekalusteemme mallistohausta »

Luo olohuoneeseen viihtyisä medianurkkaus Scala-mallistomme kaapistoilla. Epäsymmetrisesti sijoitellut seinäkaapit tuovat tilaan hauskaa rytmiä ja kätkevät sisäänsä uskomattoman määrän tavaroita.

noblessa-enemman-kuin-keittio-oh-01-riva-892-960x640.jpg

Vuononsiniset Shape-kaapit tuovat olohuoneeseen perinteistä tunnelmaa. Lasiovet ja integroitu valaistus korostavat kaapin sisäosia tyylikkäästi. Ryhdikäs tv-taso mustilla lippavetimillä täydentää kokonaisuuden.

noblessa-enemman-kuin-keittio-oh-02-cascada-778-960x640.jpg

Cristal-kaapiston alpinvalkoiset mattapinnat tuovat avoimeen tilaan hillittyä tyylikkyyttä. Seinäkaapin yläpuolella on taustavalaistu Sign Emotion -tankojärjestelmä, jonka hyllyihin ja telineisiin voi järjestää koriste-esineet ja käyttötavarat.

noblessa-enemman-kuin-keittio-oh-03-artis-938-960x640.jpg

Divine-kaapiston Taupe-harmaa väri yhdistyy puukuosiin ja luo avoimeen tilaan rauhoittavan tunnelman. Noblessan monipuoliset säilytysratkaisut sopivat tyylikkäästi toisiinsa ja pitävät olohuoneen ja ruokailutilan sisustuksen yhtenäisenä.

noblessa-enemman-kuin-keittio-oh-04-easytouch-970-960x640.jpg

Eteisen ja vaatehuoneen kalusteet

Heitä hyvästit tuolien päällä keikkuville vaatekasoille! Hyvällä suunnittelulla saat riittävästi säilytystilaa vaatteille, asusteille, kengille ja laukuille. Noblessan säilytyskalusteet järjestävät tavarat tyylikkäästi tangoille, kaappeihin, telineisiin ja hyllyköihin. Integroitu valaistus on näyttävä yksityiskohta, ja peiliovilla tuot tilan tuntua myös ulospäin.

Löydä täydelliset säilytysratkaisut mallistohausta »

Vie mennessäs, tuo tullessas! Eteisessä riittää liikennettä sisään ja ulos, joten tavaroille ja vaatteille pitää löytyä nopeasti oikea paikka. Liuskekivenharmaat Motion-kaapit näyttävät tyylikkäiltä ja tuovat avohyllyjen ja vaatetankojen ansiosta eteiseen monipuolista säilytystilaa.

noblessa-enemman-kuin-keittio-vh-01-touch-334-960x640.jpg

Häikäisevän valkoista! Lounge-kaapiston lakattu pinta tuo kiiltävää tyylikkyyttä eteiseen. Kokoa mieleisesi kokonaisuus kaappien ja avohyllyjen yhdistelmällä, joka vakuuttaa minimalistisella monipuolisuudellaan.

noblessa-enemman-kuin-keittio-vh-02-focus-460-960x640.jpg

Divine-malliston grafiitinmusta kaapisto on varma valinta vaatesäilytykseen. Kokonaisuus on moderni ja sormenjälkiä hylkivän pinnoitteen ansiosta myös helppohoitoinen. Lokerikkojen ja naulakon integroitu valaistus tuo eteiseen käytännöllisyyttä.

noblessa-enemman-kuin-keittio-vh-03-easytouch-961-960x640.jpg

Vaatesäilytyksessä näppärät ja tilaa säästävät ratkaisut ovat tarpeen. Liukuovien taakse saa kätkettyä monenlaista hyllykköä ja tankoa aina housuhenkareista laskeutuviin vaaterekkeihin. Peiliovi auttaa asukokonaisuuden valinnassa.

noblessa-enemman-kuin-keittio-vh-04-structura-402-960x640.jpg

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »