Kevätkampanja:
Keittiö­­kalusteet
-40%
Kampanja-aika 15.3. – 24.4.2023
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Kevät­kampanja: Keittiö­­­kalusteet -40 % ja 6 kuukautta korotonta maksu­aikaa!

Tämä kampanja on päättynyt.

Odotettu kevätkampanjamme on taas täällä! Saat uskomattoman –40 %:n alennuksen keittiömallistoomme ja OP-rahoituksella koko keittiöpakettiin kuusi kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Noblessa-keittiö toimitetaan aina yhtenä kokonaistoimituksena: kodinkoneet ja kalusteet yhtenä toimituksena sovittuna ajankohtana. Keittiöpaketin toimitusaika on 4–6 viikkoa.

Kampanja on voimassa uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus ei koske asennustyötä. Hyödynnä kampanjatarjous 24.4.2023 mennessä ja varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään myymälään!

Esimerkkihinnoitellut keittiöt

Katso esimerkit hinnoitelluista keittiöpaketeistamme. Kaikkien mallikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, allas sekä oman valikoimamme kodinkoneet. Alennus on huomioitu esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Motion 7680 € tai 131 €/kk

Supermatta Motion-kaapisto tuo tummaa tyylikkyyttä keittiöön. Käytännöllisessä kulmakeittiössä on paljon säilytystilaa, ja niemekkeen leijuva taso lisää tilaan ilmavuutta. Puuvetimet ja aitoa puupintaa muistuttava keraaminen taso viimeistelevät kokonaisuuden.

Divine 9240 € tai 157 €/kk

Uutuusmallistomme lämminsävyinen Taupe-harmaa kuosi pääsee oikeuksiinsa Divine-malliston mattapintaisissa ovissa. Kaapistoa saa myös vetimettömänä ja siinä on sormenjälkiä hylkivä pinnoite. Huomaa myös saarekkeen erilaiset toiminnot, työtason paksuudet ja aamiaispiste.

Shape 9980 € tai 170 €/kk

Vuononsininen Shape-kaapisto luo keittiöön modernia mökkityyliä. Syvän sininen sävy korostaa klassisia kehysovia, ja työtasojen vaalea puukuosi lisää tilaan luonnonläheistä tunnelmaa. Kodikkuutta parhaimmillaan!

Cristal 13 730 € tai 165 €/kk

Alpinvalkoinen Cristal-kaapisto on kuin raikas tuulahdus vuoristoilmaa! Kirkkaan valkoisessa kaapistossa on kaunis mattapinta, ja yhdistettynä vaaleaan tammikuosiin se luo kotiin harmonisen sisustuksen. Valitse kaapistoon kullanvärinen vedinura ja nauti arjen luksuksesta!

Viva 8620 € tai 147 €/kk

Viva-kaapiston laavanharmaa mattapinta on utuisen pehmeä ja korostaa upeasti vetimettömän kaapiston linjakasta muotoilua. Kokonaisuus kevenee valkoisilla työtasoilla ja yläkaapeilla. Integroidut kodinkoneet pitävät keittiön yleisilmeen siistinä, ja XL-mitoitus tuo keittiöön entistä enemmän säilytystilaa!

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Kokkausvalmis keittiö

Jokainen Noblessa-keittiö on suunniteltu käyttäjän mittojen mukaan ergonomiseksi kokonaisuudeksi. Kaappien räätälöity runkokorkeus takaa hyvän työskentelyasennon, ja laitteiden harkittu sijoittelu säästää turhalta kumartelulta tai kurkottelulta.

Yksilöllinen keittiöpaketti luodaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitetaan yhtenä kertatoimituksena kodinkoneineen suoraan kotiovelle. Nauti Noblessan kokkausvalmiista keittiöstä!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »