Uutuudet 2024:
Inspiroidu innovaatioista
ja muotoilusta
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Keittiö­mallisto 2024 tuo elämyksiä arkeen

Keittiö on jokaisen kodin sydän. Se ei ole ainoastaan paikka kulinaarisille nautinnoille, vaan se on myös arjen kohtaamispaikka. Keittiössä vaihdamme ajatuksia, teemme suunnitelmia, harrastamme lempiasioitamme, järjestelemme arkea ja luomme arvokkaita muistoja.

Arjen keskellä tarvitaan joustavia ratkaisuja, jotka mukautuvat jokaisen omiin tarpeisiin. Noblessan keittiöt on suunniteltu tukemaan näitä tavoitteita. Edistyksellinen teknologia, viimeistelty muotoilu ja muunneltavat vaihtoehdot tekevät keittiöistämme yhtä monipuolisia kuin elämä itse. Alla esittelemme uuden keittiömallistomme kohokohtia.

Suunniteltu inspiroimaan

Vuoden 2024 uutuusmallistomme korostaa esteettistä muotoilua, joka piristää jokaista päivää. Uudet kaapistojen yksityiskohdat tuovat keittiöön kaarevia linjoja ja pehmeitä mattapintoja. Minimalistinen ilme luo tilaa sille, mikä on aidosti tärkeää: arjen pienistä hetkistä nauttiminen yksilöllisessä, kauniissa ja käytännöllisessä keittiössä.

Sentido-mallistomme tarjoaa neljä uutuusväriä: koralli, jade, liuskekivenharmaa ja alpinvalkoinen. Premium-ovimalli on ylellisestä viimeistelystään huolimatta kohtuuhintainen. Sentido-mallisto tukee myös elinkaariajatteluamme: sen ovien materiaali on 100-prosenttisesti kierrätettävää.

Uutuusväri koralli

Keittiö kuin hattara! Sentido-malliston ihanan korallinpunainen uutuusväri ei jätä ketään kylmäksi. Makean ulkokuorensa ohella tämä keittiö on myös käytännöllinen, sillä lakatuissa melamiiniovissa on sormenjälkiä hylkivä pinnoite.

Uutuusväri jade

Sentido-malliston toinen pastelliväri on kauniin vaaleanvihreä jade. Vetimettömässä keittiössä hempeä sävy näyttää erityisen hyvältä laajojen ovipintojen ansiosta. Korosta raikasta ilmettä työtasojen tai välitilapaneelin vaalealla marmorikuosilla.

Kylmälaitteet leveydellä 70 cm

Kun haluat keittiöösi viilennystä leveällä rintamalla, valitse 70 cm leveät kylmälaitteet merkeiltä Whirlpool, Bauknecht, AEG, Bosch, Siemens tai NEFF. Uusi leveys tuo jopa 50 % lisätilaa kaapin sisälle, ja viimeisin teknologia no frost –automaattisulatuksesta ilmankosteuden säätöihin pitää laitteet käyttövalmiina ja ruoat tuoreina.

Puurimoitukselta näyttävä välitilapaneeli

Mallistomme uusi välitilapaneeli tekee melkoisen silmänkääntötempun: se näyttää aivan puurimoitukselta, mutta on läheltä katsottuna pinnaltaan sileää laminaattilevyä. Kestävä ja näyttävä valinta keittiöön!

Vedinuran pehmeä muotoilu

Vetimettömän Line N -keittiön vedinurissa on nyt uudenlainen muotoilu. Entisen suoran uran sijaan Curve-vedinurien päässä on pehmeä kaari. Rinnakkaisten kaappien ovissa päätyjen kaarimuodon voi myös asettaa hauskasti vastakkain.

Lisää valoa vedinuriin

Toinen vetimettömän keittiön uutuus on kaapiston alempaan vedinuraan integroitu valaistus. Esimerkiksi saarekkeessa kahden valaistun vedinuran yhdistelmä näyttää todella tyylikkäältä. Ominaisuuden saa vuoden 2024 malliston Line N -keittiöihin.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Uusi Xtra-tasoliesituuletin

Toimme palkittujen Xtra-työtasojen rinnalle täysin uudenlaisen Xtra-tasoliesituulettimen. Laite on suunniteltu yhteensopivaksi Xtra-työtason liuskekivikuosin kanssa, johon se sulautuu lähes näkymättömäksi kokonaisuudeksi. Kontrastia kaipaavat voivat yhdistää laitteen liuskekivikuosin mallistomme muihin työtasokuoseihin.

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »