Syyskampanja:
Keittiö­­kalusteet -40%
Kampanja-aika 25.9.–6.11.2023
Rahoitustarjous: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuvapaata »

Syyskampanja: keittiökalusteet -40 % ja 6 kuukautta korotonta maksuvapaata!

Tämä kampanja on päättynyt.

Noblessan suosittu syyskampanja on alkanut! Suuntaa lähimpään Noblessa-myymälään ja hanki uusi keittiösi 40 %:n alennuksella. Saat pakettiin mukaan myös puoli vuotta maksuvapaata OP-rahoituksella.

Noblessa-keittiö toimitetaan aina yhtenä kokonaistoimituksena: kodinkoneet ja kalusteet samassa toimituksessa sovittuna ajankohtana. Keittiöpaketin toimitusaika on 4–6 viikkoa.

Kampanja on voimassa uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus ei koske asennustyötä. Hyödynnä kampanjatarjous 6.11.2023 mennessä ja varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään myymälään!

Laatukeittiöt Saksasta suoraan kotiovellesi

Noblessan keittiöt syntyvät Saksassa yli 70 vuoden kokemuksella. Pitkä tuotekehitys ja asiakkaiden toiveiden huomioiminen ovat tehneet Noblessa-keittiöistä laadukkaita, innovatiivisia ja moneen sisustustyyliin sopivia.

Katso alta esimerkit hinnoitelluista keittiöpaketeistamme. Kaikkien mallikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, allas sekä oman valikoimamme kodinkoneet. Alennus on huomioitu esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Idea-keittiö 5672 € tai 96 e/kk

Mustan betonikuosin Idea-keittiössä on asennetta! Tumman kaapiston eläväinen pinta häivyttää kätevästi pienet tahrat ja pitää keittiön helppohoitoisena. Valaistut vitriinikaapit luovat upean yksityiskohdan tumman kaapiston rinnalle, ja ovien metallivetimet lisäävät keittiön modernia tunnelmaa.

Divine-keittiö 11650 € tai 198 e/kk

Mineraalinvihreä Divine-kaapisto on samaan aikaan luonnonläheinen ja ylellinen valinta keittiön kaapistoksi. Upean mattapintaiset ovet ja vedinurien hienostunut kullanhohto luovat yhdessä näyttävän kokonaisuuden, joka ilahduttaa vuosia eteenpäin.

Divine-keittiö 8840 € tai 150 e/kk

Valkoinen Divine-kaapisto on varma valinta, kun haluat keittiöösi ajatonta tyylikkyyttä. Sormenjälkiä hylkivä pinnoite säilyttää kaapit hohtavan valkoisina, ja ovien lasiset osiot lisäävät kaapiston linjakkuutta. Huomaa myös seinälle nouseva laminaattitaso, jonka kuosina on jännittävä vintage-kupari.

Shape-keittiö 6910 € tai 117 e/kk

Vuononsininen Shape-kaapisto luo keittiöön modernia mökkityyliä. Syvän sininen sävy korostaa klassisia kehysovia, jotka tuodaan nykyaikaan todella näyttävällä työtasojen ja välitilan Venato bianco –marmorikuosilla.

Relax-keittiö 7110 € tai 121 e/kk

Relax-keittiön vaalea Montreal-tammikuosi luo hetkessä rauhoittavan ja kodikkaan tunnelman. Aitoa puupintaa muistuttava lakkalaminaatti säilyy kauniin vaaleana vuosia eteenpäin, toisin kuin aito puupinta, joka tummuu käytön ja auringonvalon myötä.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Kokkausvalmis keittiö

Jokainen Noblessa-keittiö on suunniteltu käyttäjän mittojen mukaan ergonomiseksi kokonaisuudeksi. Kaappien räätälöity runkokorkeus takaa hyvän työskentelyasennon, ja laitteiden harkittu sijoittelu säästää turhalta kumartelulta tai kurkottelulta.

Yksilöllinen keittiöpaketti luodaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitetaan yhtenä kertatoimituksena kodinkoneineen suoraan kotiovelle. Nauti Noblessan kokkausvalmiista keittiöstä!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hyödynnä rahoitustarjous: Saat keittiön hankintaan 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun haet rahoitusta 31.12.2023 mennessä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Rahoitustarjous: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuvapaata »