Uutuusmalliston ostajalle
Kodinkoneet -50 %
OP-rahoituksella 6 kk korotonta maksuaikaa »

Uutuuskampanja: Kodinkoneet -50 %

Tämä kampanja on päättynyt.

Laadukkaat kodinkoneet viimeistelevät unelmiesi keittiön. Yhdistele vapaasti eri merkkejä useammalta valmistajalta, sillä Noblessa-keittiöiden runkoratkaisut sopivat monipuolisesti eri kodinkonemerkeille. Kaikki Noblessan kodinkonemalliston tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa.

Tarjoamme nyt uutuusmallistomme keittiön ostajille kodinkoneet -50 %. Saat siis täysin kokkausvalmiin keittiön helposti yhdellä kertatoimituksella!

Kampanja on hyödynnettävissä 16.1.–28.2.2023 uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on yli 6000 euroa. Kodinkoneiden alennus annetaan 6000 euroon asti. Etu koskee Noblessan kodinkonemallistoa. Alennus on otettu huomioon esimerkkihinnoissa, jotka sisältävät kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun. Alennus ei koske asennustyötä.

Noblessa tuo uutta mukavuutta arkeen

Noblessa tuo tänä vuonna koteihin uusia viihtymisen mahdollisuuksia. Luonnonläheiset kuosit, rauhoittavat mattapinnat, harmoninen värimaailma ja nerokkaat säilytysratkaisut luovat keittiöstä paikan, jonne tullaan viihtymään.

Scala/Divine 7320 € tai 124 €/kk

Divine-keittiön vuononsininen mattapinta on käsitelty sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella. Sininen väri yhdistyy kauniisti uutuusmallistomme Bergamo-tammikuosiin. Valitse sama puukuosi myös työtasoihin ja välitilapaneeliin, niin saat keittiöösi tyylikkään yhtenäisen ilmeen.

Sentido valkoinen 9950 € tai 169 €/kk

Uutuusmallistomme Sentido-kaapistossa on ylellinen, hiotun valkoinen pinta. Mattapintaiset kaapit tuntuvat samettisen pehmeiltä ja luovat premium-käsittelyn ansiosta arkeen ripauksen luksusta. Valkoinen kaapisto on ajattoman tyylikäs valinta keittiöön.

Spirit 5780 € tai 98 €/kk

Spirit-malliston uusi Taupe-harmaa basalttikuosi tuo keittiöön käsinkosketeltavaa rosoisuutta. Kaapiston eläväinen pintarakenne muistuttaa aitoa kiveä, ja kestävän laminaattipinnan ansiosta se on kivenkova myös arjen kulutusta vastaan.

Divine mineraalinvihreä 11 550 € tai 196 €/kk

Mineraalinvihreä Divine-kaapisto on pysäyttävä näky missä tahansa tilassa. Upean mattapintaiset ovet ja vedinurien hienostunut kullanhohto luovat yhdessä näyttävän kokonaisuuden, joka ilahduttaa vuosia eteenpäin.

Divine Taupe-harmaa 6345 € tai 108 €/kk

Divine-kaapistoa saa nyt myös uudessa Taupe-harmaassa sävyssä. Vaaleanharmaa sävy on varma valinta, joka sopii moneen sisustustyyliin. Tuo harmaan kaapiston rinnalle lisää lämpöä puukuosilla esimerkiksi työtasoissa, yläkaapeissa ja välitilapaneelissa.

Shape vuononsininen 9486 € tai 161 €/kk

Shape-keittiön maalaishenkiset kehysovet saavat modernia ilmettä vuononsinisen uutuusvärin ansiosta. Tämän keittiön kohdalla voidaankin jo puhua todellisesta maalaiseleganssista! Perinteiset nuppivetimet ja saarekkeen sekä tason näyttävät puukuosit viimeistelevät kokonaisuuden.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Kokkausvalmis keittiö

Jokainen Noblessa-keittiö on suunniteltu käyttäjän mittojen mukaan ergonomiseksi kokonaisuudeksi. Kaappien räätälöity runkokorkeus takaa hyvän työskentelyasennon, ja laitteiden harkittu sijoittelu säästää turhalta kumartelulta tai kurkottelulta.

Yksilöllinen keittiöpaketti luodaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitetaan yhtenä kertatoimituksena kodinkoneineen suoraan kotiovelle. Nauti Noblessan kokkausvalmiista keittiöstä!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hyödynnä rahoitustarjous: Saat keittiön hankintaan 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kun haet rahoitusta 6.11.2023 mennessä.

Hae rahoitusta ennakkoon

OP-rahoituksella 6 kk korotonta maksuaikaa »