Kaikki hyvin
keittiössä
Putkiremontti on loistava hetki keittiöremontille »

Elämää kestävä keittiö

Mitä sinä toivot unelmiesi keittiöltä? Onko se tietyn mallinen tai värinen, sisältääkö se apteekkarinkaapin tai tilavan saarekkeen, näyttääkö se modernilta vai perinteiseltä, onko se yhden hengen vai isomman perheen keittiö?

Täydellinen keittiö on jokaiselle omanlainen. Se kestää arjen huiskeen, kaatuvat mehulasit, kiireiset aamut ja pitkät illalliset. Mitä ikinä keittiöltäsi haluat, Noblessalta saat juuri sinulle sopivan keittiön - kätevänä kertatoimituksena suoraan kotiovellesi.

Suunniteltu inspiroimaan

Vuoden 2024 uutuusmallistomme korostaa esteettistä muotoilua, joka piristää jokaista päivää. Kaapistoissa korostuvat pehmeät sävyt, mattapinnat ja ajaton tyylikkyys. Minimalistinen ilme luo tilaa sille, mikä on aidosti tärkeää: arjen pienistä hetkistä nauttiminen yksilöllisessä, kauniissa ja käytännöllisessä keittiössä.

Sentido-keittiö ja ruokailuryhmä yht. 13 840 € tai 166 €/kk

Liuskekivenharmaassa Sentido-kaapistossa on kaunis mattapinta ja sormenjälkiä hylkivä pinnoite. Keittiössä on vaalean tammikuosin työtaso ja näyttävä, kukkakuvioinen välitilapaneeli. Kokonaishinta sisältää myös ruokapöydän tuoleineen.

Cristal-keittiö 14 959 € tai 180 €/kk

Valkoinen ja vetimetön Cristal-kaapisto tuo upeaa raikkautta sisustukseen. Säihkyvän valkoisissa kaapistoissa on ylellinen, lasia muistuttava pinta, joka tuntuu silkkisen sileältä. Kullanväriset vedinurat luovat keittiöön ylellisen tunnelman.

Divine-keittiö 12 830 € tai 154 €/kk

Mineraalinvihreä Divine-keittiö luo avoimeen tilaan rauhoittavan kiintopisteen. Vetimettömässä Line N -keittiössä on mattapintaiset ja sormenjälkiä hylkivät ovet. Kullanvärisillä vedinurilla saat keittiöösi ripauksen luksusta.

Attitude-keittiö 10 570 € tai 180 €/kk

Valkoinen Attitude-kaapisto on maalaishenkisen sisustuksen helmi! Klassiset kehysovet sekä tammikuosin työtasot ja välitilapaneeli luovat keittiöön ihanan kodikkaan tunnelman. Vitriinikaappi ja kätevä niemeke viimeistelevät kokonaisuuden.

Sentido-keittiö 5690 € tai 97 €/kk

Sentido-kaapiston uutuusväri koralli ihastuttaa pienemmässäkin tilassa! Tässä kompaktissa keittiössä on trendikkään pastellisävyiset kaapit ja hauskat, mustat metallivetimet. Moderni tunnelma täydentyy mustilla kodinkoneilla ja altaalla.

Empire-keittiö 12 940 € tai 155 €/kk

Alpinvalkoisessa Empire-keittiössä on upeat, korkeakiiltoiset ovipinnat. Valoa kauniisti heijasteleva kaapisto tuo luksustunnelmaa keittiöön. Uutuusmallistossamme vetimettömään Line N -keittiöön saa myös alemman vedinuran valaistuksen.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Kaikki hyvin keittiössä

Noblessa-keittiö on mitoitettu juuri sinun unelmiisi sopivaksi. Se on materiaalivalintojen, sisustustyylin, käyttömukavuuden ja kestävyyden yhdistelmä. Se joustaa tilan ja budjetin mukaan, toteuttaa toiveet ja yksinkertaisesti tuntuu oikealta. Kaiken elämässä ei tarvitse olla täydellistä - kunhan keittiössä on kaikki hyvin.

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Putkiremontti on loistava hetki keittiöremontille »