Keittiön ostajalle
kodin muiden tilojen kalusteet puoleen hintaan
Kampanja-aika: 7.7.–20.8.2024
Noblessan kesäkiertue avaa ovet suomalaisten keittiöremontteihin »

Inspiroidu koko kodin kalustemallistosta

Kaipaako kotisi keittiön lisäksi muutakin kohennusta? Ostaessasi uuden keittiön, saat kampanjamme ajan kodin muiden tilojen kalusteet puoleen hintaan. Nyt voit siis uusia keittiön lisäksi myös esimerkiksi kylpyhuonekalusteet, kotikonttorin kalusteet, ruokailuhuoneen kalusteet tai vaatehuoneen kalusteet. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi kaappiseinistä senkkeihin ja avohyllyistä liukuovikomeroihin.

Kampanja on voimassa 7.7.–20.8.2024 eri tilojen kiintokalusteisiin: kodinhoitohuone, kylpyhuone, kotitoimisto, olohuone, vaatehuone, eteinen, ruokailuhuone. Etu ei koske keittiökalusteita eikä asennustyötä. Muiden tilojen kaluste-edun saa ostaessaan vähintään 6000 euron arvoisen keittiön.

Suunniteltu inspiroimaan

Keittiömallistomme korostaa esteettistä muotoilua, joka piristää jokaista päivää. Kaapistoissa korostuvat pehmeät sävyt, mattapinnat ja ajaton tyylikkyys. Minimalistinen ilme luo tilaa sille, mikä on aidosti tärkeää: arjen pienistä hetkistä nauttiminen yksilöllisessä, kauniissa ja käytännöllisessä keittiössä.

Sentido-keittiö 10 420 € tai 177 €/kk

Liuskekivenharmaassa Sentido-keittiössä on mattapintainen sormenjälkiä hylkivä pinnoite. Takaseinän moderni alakaappien ja avohyllyjen asettelu tuo uutta ilmettä perinteiseen saarekekeittiöön. Keskelle sijoitettu 70 cm leveä jääkaappi-pakastin pitää ruoat hyvässä järjestyksessä.

Grace-keittiö 11 950 € tai 203 €/kk

Hiekansävyisten, hienostuneiden Grace-kehysovien korkealaatuinen viimeistely antaa maalaisromanttiselle keittiölle ajattoman ja kestävän arvon. Vaihtelevat tasokorkeudet luovat yksilöllisiä pisteitä eri käyttötarkoituksiin, kuten ruoanlaittoon ja ateriointiin.

Sentido-keittiö 8940 € tai 152 €/kk

Korallinvärisen Sentido-keittiön vaaleanpunainen sävy tuo tilaan valoa ja avaruutta. Harmaat kaappirungot, sokkelit, avohyllyt ja työtasot tasapainottavat värimaailmaa. Keittiö on yhtä aikaa tyylikäs ja leikkisä tarjoten viihtyisän ympäristön ruoanlaittoon ja yhdessäoloon.

Motion-keittiö 12 200 € tai 146 €/kk

Mattamustan saarekekeittiön kullanväriset vedinurat rytmittävät kokonaisuutta. Keittiön tuplayläkaapit ja saareke tuovat paljon säilytystilaa. Työtasoon asennettu liesitason ja liesituulettimen yhdistelmä pitää keittiön ilmeen avarana, kun katosta roikkuvaa liesituuletinta ei tarvita.

Sentido-keittiö 6340 € tai 108 €/kk

Korkea komeroseinä ja kevyet avohyllyt päivittävät perinteisen kulmakeittiön tyylin. Välittömästi keittotason alla oleva laatikko pitää kauhat, lastat ja maustepurkit käden ulottuvilla. Korotettu uuni säästää selkää kumartelulta ja helpottaa keittiössä työskentelyä.

Cristal-keittiö 14 959 € tai 180 €/kk

Vetimetön Line N -keittiö on asiakkaidemme suosikki! Säihkyvän valkoisissa Cristal-ovissa on ylellinen, lasia muistuttava pinta, joka tuntuu silkkisen sileältä. Kullanväriset vedinurat korostavat keittiön luksustunnelmaa.


Yksilöllisen kodin ylistys

Kuvittele koti, jossa jokainen sisustusratkaisu tukee hyvää oloa. Persoonallinen tyyli syntyy kestävillä kalustevalinnoilla, arjen sujuvuutta edistävillä säilytysratkaisuilla, viihtyisillä nurkkauksilla sekä silmiä hivelevällä värimaailmalla. Noblessan kalusteilla sisustat kodin, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi!

Inspiroidu koko kodin kalustemallistosta

Noblessan modulaarinen kalustemallisto sopii kodin eri tiloihin: keittiöstä kylpyhuoneeseen ja kotitoimistosta vaatehuoneeseen. Monipuolisesti yhdisteltävät kiintokalusteet sekä erilaiset säilytysjärjestelmät ja hyllyratkaisut luovat juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden. Kaunis viimeistely, klassinen muotoilu, trendikkäät värivaihtoehdot sekä innovatiivinen teknologia tekevät mallistostamme ajattoman tyylikkään ja samaan aikaan mukavan kotoisan.

Kylpyhuone rentouttaviin hetkiin

Kestävät, kauniit ja helppohoitoiset kylpyhuonekalusteemme pitävät pesutilat siistin näköisinä. Kaapistoihin integroidut valot luovat tunnelmaa hemmotteluhetkiin, ja purkit ja purnukat pysyvät ojennuksessa laatikostojen erilaisissa lokeroissa.

Kodikkaasti sisustettu olohuone

Olohuoneessa viihdytään yksin tai yhdessä, joten tila on hyvä pitää helposti muunneltavana. Noblessan senkit ja seinäkaapit piilottavat pelikonsolit tai posliiniesineet tyylikkäästi pois näkyvistä, ja sohvapöytien mallistomme tuo tilaa illanistujaisten tarjoiluille.

Paikka uusille makuelämyksille

Hyvä ruoka on osa arkea ja juhlaa, ja siksi kotiin kannattaa luoda oma tila ruoasta nauttimiselle. Uusi ruokapöytien ja –tuolien mallistomme laajentaa sisustusmahdollisuuksia niin avoimissa keittiö-olohuoneissa kuin erillisissä ruokailuhuoneissakin.

Vaatesäilytyksen parhaat yhdistelmät

Yhdistele vaatesäilytyksen vaihtoehdoistamme joko kokonainen walk-in-closet tai pienempi pukeutumistila. Yhdistele kaappeja, hyllyjä, liukuovia ja rekkejä toimivaksi kokonaisuudeksi, joka säilyttää vaatteet ja asusteet siisteinä ja käyttövalmiina.

Hyvää järjestystä kodinhoitohuoneeseen

Erillinen kodinhoitohuone pitää arjen järjestyksessä! Kun keskität siivoustarvikkeet, pyykkihuollon, lajittelun ja pientavaroiden varastoinnin yhteen huoneeseen, säilyvät kodin muut tilat omassa käyttötarkoituksessaan ja löydät tavarat helpommin.

Siisti eteinen toivottaa tervetulleeksi

Arki on astetta helpompaa, kun löydät lähtiessä tavarat nopeasti mukaan ja saat ne kotiin tullessa siististi paikoilleen. Kodin hyvä järjestys lähtee jo ovelta, kun luot eteiseen erilaisia säilytysratkaisuja vaatteille, asusteille ja kengille.

Tyylikästä tilankäyttöä kotitoimistolla

Hyvin suunniteltu kotitoimisto tukee työskentelyn tehokkuutta ja muuttaa kotikonttorisi viihtyisäksi työskentelypisteeksi. Valikoimastamme saat niin erillisen työhuoneen kalusteet kuin pienemmänkin työpisteen kalusteratkaisut, jotka sulautuvat täydellisesti kotisi muuhun sisustukseen.

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Noblessan kesäkiertue avaa ovet suomalaisten keittiöremontteihin »