Heidi Kelho ja Timo WelsbyMikkelin asuntomessut 2017: Casa WelliKulho

Perhe WelliKulho
Casa Wellikulhon tyytyväiset asukkaat eli rakentajapariskunta Heidi Kelho ja Timo Welsby perheineen.

Rakentajapariskunta Heidi Kelho ja Timo Welsby ihastuivat Noblessan Line N -mallistoon, josta on muodostunut Suomen suosituin vetimetön keittiö. Casa WelliKulhossa keittiö toteutettiin mattavalkoisilla Touch-ovilla, tammimassiivi- ja kvartsitasoilla sekä Boschin ja Progressin kodinkoneilla.

- Line N -keittiö toimii meillä loistavasti komentokeskuksena, josta avautuvat näkymät hyvin avaraan ruokailutilaan ja alempana sijaitsevaan olohuoneeseen sekä talon sisäänkäyntiin, Heidi Kelho toteaa.

Suunnittelija Petri Nummikaria Kelho haluaa kiittää myös tehokkaan keittiön lyhyistä välimatkoista.

- Talo on suunniteltu aktiiviselle ja liikunnalliselle perheelle. Kaikki lapsemme ovat kovia urheilemaan, ja siksi olemme pyrkineet löytämään monipuoliset ja mahdollisimman helppokäyttöiset säilytysratkaisut, Timo Welsby sanoo.

Säilytykseen erinomaisesti sopivat ratkaisut on toteuttanut Noblessan partneri Stirpe Oy. Kokonaisuuteen kuuluu kaikkiaan yhdeksän eri säilytysryhmää eri puolilla taloa. Liukuovikomerot on varusteltu Simply-kehyksillä ja lumivalkoisilla laseilla läpi koko talon. Urheiluvarusteiden runsauden tuoman haasteen vuoksi niiden tilankäyttö on maksimoitu erilaisilla hylly-, kori-, laatikosto- ja tankoratkaisuilla. Nerokas ratkaisu on heti sisäänkäynnin yhteyteen sijoitetut, perheenjäsenten nimillä varustetut, omat komerot.

Itse talo on energiatehokas kivitalo. Vaaleat pinnat yhdistettynä lämpimään tammeen ja siellä täällä esiintyviin tummiin sävyihin on harkittu kokonaisuus. Ripauksen luksusta tarjoaa ulkona sijaitseva uima-allas allastaloineen.

Kuvat & video: Hans Koistinen