Annette Aittamäki ja Jussi Ulfves, KristiinankaupunkiKeittiömme on teknisesti taidokas

Kristiinankaupungissa asuvat Annette Aittamäki ja Jussi Ulfves halusivat keittiöönsä yhdistelmän uutta ja vanhaa. Keittiö on tyyliltään maalaisromanttinen, mutta klassiseen ilmeeseen on yhdistetty viimeisintä teknologiaa.

– Vaikka keittiömme on hyvin perinteinen, koemme sen erilaisena ja tavanomaisesta poikkeavana juuri laadukkaiden materiaalien ja teknisten ratkaisujen ansiosta.

Keittiön hankinta eteni sujuvasti aina ensimmäisestä suunnittelutapaamisesta valmiin keittiön asennukseen. Noblessa-myyjä auttoi sopivien vaihtoehtojen kartoituksessa ja valinnoissa, joten keittiöremontista tuli hyvin hallittu kokonaisuus.

– Kokemuksemme Noblessa-keittiön hankinnasta on erittäin positiivinen. Keittiömyyjän asiakasystävällisyys teki meihin vaikutuksen. Ratkaisuja haettiin ajatuksella ja vilpittömin mielin. Keittiön suunnittelu oli sujuvaa, aikataulut joustivat ja yhteistyömme oli kaikin puolin mutkatonta.

Maalaisromanttisen keittiön ovimallina on lakatun, hiotun hiekan sävyiset Chalet-ovet. Tyyli täydentyy metallivetimillä ja antrasiitinharmaan graniittikuosin työtasolla. Keittiössä on paljon monipuolisia säilytysmahdollisuuksia, eikä kaappitila lopu kesken.

Sisävalaistut vetolaatikot näyttävät laatikoiden sisällön yhdellä silmäyksellä, jolloin astioiden valinta on helppoa. Kaappien sokkelissa kulkeva LED-spottivalaistus tuo tilaan jännittävän yksityiskohdan. Keittiön baarikaapissa on sähköllä toimiva, lasinen Climber-säleovi, jonka saa helposti nostettua ylös tai laskettua alas maun mukaan. Myös liesituuletin on nousevaa mallia.

– Noblessa-keittiössämme parasta ovat tekniset ratkaisut ja erilaisuus. Kaapit, ovet ja laatikot tuntuvat jämäköiltä ja laadukkailta. Kaikki osat keittiössämme – ovien saranoista laatikoiden mekanismeihin – tuntuvat kestävän aikaa ja käyttöä.

Perinteiseen tyyliin tuovat särmää ruostumattoman teräksen väriset kodinkoneet. Uuni on Mielen valikoimasta ja kylmälaitteet Festivolta. Boschin mikro on sijoitettu yläkaappiin kätevälle käyttökorkeudelle. Käyttömukavuus on huomioitu myös keittiön niemekkeessä, jonka yhteydessä on kolme tuolipaikkaa ruokailijoita varten.

– Keittiön varustelun monipuolisuus on erinomaista. Tuntui siltä, että vain mielikuvitus on rajana keittiön lisävarusteiden ja valaistusten ratkaisuissa.