Asukas Virpi RauhamaaPorin asuntomessut 2018: Talo Luvia

Virpi Rauhamaan keittiö huokuu teollista tunnelmaa liuskekivenharmaan betonikuosin ansiosta. Kaappien lisäksi betonikuosi toistuu keittiön Slimline-työtasossa, joka on vain 16 millimetriä paksu. Lisäilmettä moderniin keittiöön tuovat niemekkeeseen upotettu lieden ja liesituulettimen yhdistelmä sekä kätevä aamiaiskaappi.

– Keittiöömme tuli rulo-ovella varustettu aamiaiskaappi, joka kätkee taakseen kaikki keittiön pienkoneet. Niemekkeeseen sijoitettu keittotasoliesituuletin tuo tilaan lisää avaruutta. Kun katosta ei roiku liesituuletinta, niin keittiön ilme pysyy avoimena ruokailutilaan.

Keittiössä on paljon käyttömukavuutta lisääviä ratkaisuja sekä hauskoja yksityiskohtia. Peilipinnalla varustettu kaappien sokkeli saa aikaan vaikutelman, että keittiön kaapit leijuisivat ilmassa. Integroidut jääkaappi ja pakastin säilyttävät kaappien pinnat eheinä, ja selkäystävälliselle korkeudelle asennetut uuni ja mikroaaltouuni tekevät keittiön käytöstä helppoa.

Porin asuntomessujen kohde Talo Luviaan valittiin Noblessan mallistosta liuskekivenharmaa betonikuosi Riva.
Asuntomessukohde Talo Luviassa on liuskekivenharmaa Riva-betonikuosi.

Laatu ratkaisi

Toisiinsa yhdisteltävät kalusteet luovat sisustuksesta yhtenäisen kokonaisuuden myös muualla kuin keittiössä. Kodinhoitohuoneessa on Noblessan mallistosta valitut yläkaapit ja ohut Slimline-työtaso vaalealla Riva-betonikuosilla. Alakaappien ja korkeiden kaappien ovimalliksi valikoitui korkeakiiltovalkoinen Flash. Toisen WC:n kalusteet ovat Noblessan yhteistyökumppanin Pelipalin valikoimista ja toisen Noblessan omasta valikoimasta.

– Käytyäni monessa eri keittiöfirmassa valintani oli selkeä: Noblessan laatu, muotoilu ja varustelu sekä miellyttävä ulkonäkö tekivät suuren vaikutuksen. Saamani palvelu on ollut alusta asti hyvää ja keittiön asennus sujui hyvin. Kokemukseni Noblessasta on erittäin onnistunut. Voin sanoa olevani valintaani ja lopputulokseen kokonaisvaltaisesti tyytyväinen.