Asukkaat Jani Rintamäki ja Neea MäkiPorin asuntomessut 2018: Villa Sun

Porin asuntomessujen kohde Villa Sun viimeisteltiin tyylikkään harmaalla Noblessa-keittiöllä. Asukkaat Jani Rintamäki ja Neea Mäki valitsivat Noblessan mallistosta modernin vetimettömän Line N -keittiön. Tuttu keittiöbrändi teki keittiön valinnasta helppoa:

– Olin tutustunut Noblessaan aiempien työkuvioideni kautta: Noblessan keittiömyymälä sijaitsi samassa taloyhtiössä, jossa työskentelin. Valitun, vetimettömän keittiön suunnittelu ja toteutus sujuivat suunnitelmiemme mukaisesti.

Keittiön ovissa ja työtasossa on trendikäs Riva-betonikuosi, ja vedinkourut ovat ruostumatonta terästä. Suuri saareke on olokeittiön katseenvangitsija, jonka ääressä on tilaa syödä. Kaappien ja kodinkoneiden sijoittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota ergonomiaan.

– Vesipiste ja liesi sijaitsevat vierekkäin saarekkeessa, joten kuumia keitinvesiä ei tarvitse kuljetella pitkiä matkoja. Uuni ja mikroaaltouuni sijaitsevat hyvällä työskentelykorkeudella korkeiden kaappirivien keskellä.

Keittiön virtaviivaisuus korostuu entisestään integroitujen jääkaapin, pakastimen ja astianpesukoneen ansiosta. Keittiö yhdistyy luontevaksi osaksi muuta kotia, sillä keittiön ovikuosi jatkuu myös eteisen liukovikaapistojen päälle teetetyissä säilytyskaapeissa.

– Kokemuksemme Noblessasta on loistava. Lopputulos kaikkine yksityiskohtineen on mielestämme täydellinen ja jälki todella laadukasta. Kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneiden kalustuksen osalta käännyimme Noblessan yhteistyökumppaneiden puoleen, koska tällöin saimme kaiken tarvitsemamme samasta myymälästä. Kodinhoitohuoneemme kalusteet ja liukuovet ovat Stirpen mallistosta ja kylpyhuonekalusteet ovat Pelipalin toimittamia.