Loppuvuoden
kampanja­edut
Kampanja voimassa 31.12.2022 asti
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Hyödynnä loppuvuoden kampanjaetumme

Tämä kampanja on päättynyt.

Uutta mustaa keittiöön! Noblessan loppuvuoden edut rakentuvat uuden Black Edition -mallistomme ympärille. Saat nyt mustat lisäosat, mustat altaat ja mustat kodinkoneet tarjoushintaan. Lue tarkemmin alta ja hyödynnä edut lähimmässä myymälässäsi. Varaa suunnitteluaika »

Edut on voimassa uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus ei koske asennustyötä. Kampanjaedut ovat voimassa 31.12.2022 asti.

Mustat lisävarusteet -25 %

Black Edition -mallistomme pukee keittiön mustaan pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Valikoimamme mustat aterinlaatikot, musta Sign Emotion -tankojärjestelmä lisäosineen sekä mustat lasikaapit luovat mustan keittiökaapiston kanssa tyylikkään yksivärisen kokonaisuuden. Lue lisää Black Edition -mallistosta »

Mustat aterinlaatikot

Mustat aterinlaatikot ja yhteensopivat mustat maustepurkit täydentävät mustaa mallistoamme. Muovisia tai puisia aterinlaatikoita saa usealla eri leveydellä. Muovisten aterinlaatikoiden pehmeä, liukumaton pinta pitää aterimet paikoillaan. Noblessan mallistoon mitoitetut aterinlaatikot ympäröivät laatikostojen reunoja, joten kokonaisuus on täysin musta reunoille asti.

noblessa-aterinlaatikot-960x540.jpg

Musta Sign Emotion -tankojärjestelmä

Sign Emotion -tankojärjestelmän avulla luot keittiöön selkeitä linjoja. Erilaiset hyllykokonaisuudet ja lisäosat – kuten kahvikapseliteline, veitsimagneetti, talouspaperiteline ja pistorasiat – tekevät Sign Emotionista joustavan ja monipuolisen järjestelmän, jossa säilytystila ja muotoilu yhdistyvät modernilla tavalla. Tanko on valmistettu alumiinista ja siihen on saatavana led-valaistus lisävarusteena.

noblessa-sign-emotion-960x540.jpg

Musta Sign Emotion -tankojärjestelmä kylpyhuoneeseen

Kaikki Sign Emotion -elementit voidaan ripustaa mihin tahansa kohtaan ja siirtää tangolla. Kiinnitä tankoon hammasmukin ja hiustenkuivaajan telineet, pyyhetangot tai yksittäiset koukut, vaatetanko sekä erilaiset avohyllyt. Alumiinista valmistettu järjestelmä kestää myös kylpyhuoneissa. LED-peilin huurteenpoisto-omaisuuden ansiosta peili ei huurru suihkun aikana. Lisäksi peili on varustettu kahdella pistorasialla, USB-latauspaikalla sekä puisilla säilytyslokeroilla.

noblessa-sign-emotion-kylpyhuone-960x540.jpg

Musta Flat-lasikaappi

Tyylikäs katseenvangitsija ja käytännöllinen alusta loppuun: ekstrakorkea (1269 mm) lasinen Flat-seinäkaappi mattamustilla lasiovilla ja kapeilla mustilla alumiinikehyksillä. Kaapin runko on musta ja oveen on valittavana joko kirkas- tai uutuutena mattamusta lasi. Flat-lasikaapin voi kiinnittää seinälle tai siitä voi suunnitella jalallisen kokonaisuuden esimerkiksi eteisen vaatesäilytykseen.

noblessa-musta-flat-lasikaappi-960x540.jpg

Musta lasirulokaappi

Noblessan mallistoon jo kuuluneiden lasirulokaappien ilme muuttuu uutuusmalliston 2023 myötä, kun myös kaappien yksityiskohdat ovat nyt mustia! Black Edition -valikoima tuo lasikaappeihin mustat kehykset, vetimet ja pistorasiat.

noblessa-musta-lasirulokaappi-960x540.jpg

Erä mustia altaita -25 %

Elleci suunnittelee ja valmistaa tiski- ja pesualtaansa Italiassa. Schock-tiskialtaat valmistetaan käsin Saksassa. Erityisesti keittiötarpeisiin kehitetyt Schockin altaat koostuvat 99 % luonnollisista tai kierrätetyistä materiaaleista.

Elleci Best 360 Black
402 € (536 €)

Leveä Elleci Best 360 -allas on valmistettu korkealaatuisesta Keratek Plus -komposiittimateriaalista, joka tekee altaasta esteettisen näköisen ja pinnasta miellyttävän koskea. Altaan siloinen pinta parantaa myös veden virtausta. Altaan mukana tulee silikonipintainen ritilämatto (kuvassa), tiskien kuivausalusta sekä valutusallas hedelmille ja vihanneksille. Musta pohjaventtiili viimeistelee tumman allaskaunottaren.

noblessa-pesuallas-elleci-best-360-black-960x540.jpg

Elleci Flat 105 Black
273 € (364 €)

Myös Elleci Flat 105 -allas on valmistettu Keratek Plus -komposiittimateriaalista, joka lisää altaan tiiviyttä ja kimmoisuutta. Materiaali on erittäin hygieeninen, helppo puhdistaa, kestää hyvin iskuja ja lyhytaikaisesti korkeita lämpötiloja. Flat 105 allas on mahdollista huullosasentaa, jolloin allas ja työtaso ovat samalla tasolla – keittiön puhtaana pitäminen on entistä helpompaa! Altaan pohjaventtiili on myös musta.

noblessa-pesuallas-elleci-flat-105-black-960x540.jpg

Schock Mono N-100 Magma
275 € (367 €)

Mattamusta Schock Mono N-100 -allas on valmistettu Cristadur-materiaalista. Materiaalin erityispiirre on sen samankaltainen ulkonäkö sekä tekstuuri keramiikan kanssa. Materiaalinsa ansiosta allas erittäin helppo puhdistaa ja se on 100 % antibakteerinen. Sen korkea kestävyys ja lyhytaikainen lämpötilankesto tekevät siitä täydellisen valinnan keittiöön. Altaan musta Greenline-versio (kuvassa) on valmistettu 99 % kierrätysmateriaalista.

noblessa-pesuallas-schock-mono-n-100-magma-960x540.jpg

Schock Mono N-100 Night Greenline
327 € (437 €)

Schock Mono N-100 -allas on valmistettu Cristadur-materiaalista. Altaan musta Greenline-versio on valmistettu 99 % kierrätysmateriaalista.

noblessa-pesuallas-schock-mono-n-100-night-greenline-960x540.jpg

Erä mustia kodinkoneita -30 %

Boschin kodinkoneet koteihin arkea helpottavia ja huipputeknologiaa hyödyntäviä kodinkoneita – alla olevat mallit ovat saatavana vain Noblessalta. Myös Siemensin eksklusiivinen sarja on saatavilla vain Noblessalta. Saksalaisen Bauknechtin kodinkoneet ovat houkuttelevia luotettavan laadun, korkealaatuisten materiaalien ja poikkeuksellisen korkean suorituskyvyn ansiosta.

Bosch-pyrolyysiuuni HBG5780B6
947 € (1353 €)

Boschin täysin mustassa pyrolyysiuunissa on yhdeksän erilaista lämmitystyyppiä. Uuni puhdistaa itsensä pyrolyysilla, jolloin lika ja rasva palavat tuhkaksi erittäin korkeassa lämpötilassa. Uuni on yhdistettävissä Boschin Home Connect -sovellukseen, jolloin voit esimerkiksi tarkistaa puhelimestasi unohtuiko uuni päälle.

noblessa-bosch-pyrolyysiuuni-hbg5780b6-960x540.jpg

Bosch-pyrolyysiuuni HBG7742B1
1155 € (1650 €)

Home Connect -toiminnolla voit muun muassa lähettää reseptien asetukset suoraan Bosch-uuniisi, jolloin laite asettaa oikean paistoajan, lämmitystyypin ja lämpötilan. Uunissa oleva digitaalinen ohjausrengas tekee käytöstä helppoa. Myös tämä uuni puhdistuu näppärästi pyrolyysin avulla.

noblessa-bosch-pyrolyysiuuni-hbg7742b1-960x540.jpg

Bosch-induktiotaso PVS63KBB5E
795 € (1136 €)

Tässä Boschin induktiotasossa on 17 tehotasoa ja sen CombiZone-ominaisuus yhdistää kaksi keittoaluetta yhdeksi suureksi. Tällöin suurempien keittoastioiden käyttö helpottuu ja ne myös lämpenevät tasaisemmin.

noblessa-bosch-induktiotaso-pvs63kbb5e-960x540.jpg

Siemens-pyrolyysiuuni HB776G3B2S
1258 € (1797 €)

Siemensin uunissa on kosketusnäyttö sekä puheohjaus, joka osaa kysyttäessä kertoa esimerkiksi uunin lämpötilan. CookControl Plus -toiminto varmistaa ruoanlaiton onnistumisen. Se seuraa ruoanlaiton edistymistä ja hienosäätää asetukset oikeiksi ruokalajin mukaan. Uuni valitsee puolestasi sopivan lämmitystavan, lämpötilan ja kypsennysajan, jolloin ruoka onnistuu joka kerta!

noblessa-siemens-pyrolyysiuuni-hb776g3b2s-960x540.jpg

Siemens-induktiotaso EX851FVC1E
1158 € (1655 €)

Tässä Siemensin liesitasossa on Vario-keittoalue, jolloin voit käyttää lieden suorakaiteen muotoisia induktioelementtejä joko erikseen tai yhtenä suurena alueena. Induktiotason tärkeimmät ominaisuudet ovat paahtotoiminto, keittoastiantunnistus, jälkilämmön ilmaisin ja tehotoiminto jokaiselle keittoalueelle, kosketusliukusäätimet, 17 tehotasoa ja ajastin.

noblessa-siemens-ex851fvc1e-960x540.jpg

Bauknecht-pyrolyysiuuni BIK9 PP8TS2 BM
950 € (1358 €)

Tässä uunissa on useita lämmitystapoja, kuten kiertoilma, grillivastus, haudutus, MaxiCooking sekä SlowCooking. Kokomustan uunin pelkistetty ulkoasu viehättää. Voit ladata HomeNet-apin sovelluskaupastasi, jolloin Bauknechtin koneiden käyttö on intuitiivisempaa ja muovautuu tarpeiisi – jopa etänä.

noblessa-bauknecht-pyrolyysiuuni-bik9-960x540.jpg

Bauknecht-induktiotaso BS 3960F AL
551 € (787 €)

60 senttiä leveässä induktiotasossa on kosketusohjaimet sekä joustava FlexiSpace-keittoalue. Tehotoiminto lyhentää keittolevyn lämpeämisaikaa suurimmalla teholla. Liesitasoa kiertävä hopeinen reunus tekee siitä hienostuneen.

noblessa-bauknecht-bs3960fal-960x540.jpg

Erä tasotuulettimia -30 %

Tasotuulettimessa yhdistyy induktiotaso ja liesituuletin. Noblessalla on markkinoiden laajin tasotuuletinvalikoima. Elican laajasta Nikolatesla-mallistosta löytyy laite jokaisen käyttötarpeisiin. Boran GP4U on Noblessan yksinmyyntimalli. Lue lisää kodinkonekuvastostamme »

Elica NIKOLATESLA FIT BL/A/60
1091 € (1559 €)

60 cm leveän NikolaTesla Fit hurmaa muotoilullaan. Liesitason automaattitoiminto takaa, että sen imuteho säätyy automaattisesti käytössä olevien keittoalueiden lukumäärästä ja tehosta riippuen. Tämä on laite niille, jotka eivät halua tinkiä huippulaadusta edes pienissä tiloissa.

noblessa-elica-nikolatesla-fit-960x540.jpg

Elica NIKOLATESLA FIT 3Z 60-F
1258 € (1798 €)

60 cm leveä FIT 3Z soveltuu pieniin keittiöihin. Tasossa on suorakaiteen muotoinen tuuletinosio.

noblessa-elica-nikolatesla-fit-3z-60-f-960x540.jpg

Elica NIKOLATESLA ALPHA F
1101 € (1574 €)

Alphassa yhdistyy musta lasipinta ja hienostuneet alumiiniset yksityiskohdat. 78 cm leveä laite sulautuu saumattomasti mihin tahansa keittiöön. Vitrokeraamisen pinnan ansiosta laitteen puhdistus- ja huoltotoimenpiteet ovat erittäin helppoja ja nopeita. Huipputeholla Comfort Silence -tekniikka takaa minimimeluhäiriön, vain 61 dB(A).

noblessa-elica-nikolatesla-alpha-960x540.jpg

Elica NIKOLATESLA PRIME S-F
1285 € (1835 €)

NikolaTesla Primen keskellä on valurautainen taso, jolle voit laskea keittoastian – eikä erillistä pannunalusta tarvita! Laitteen moderni teollinen tyyli tekee siitä ainutlaatuisen ja tunnistettavan. Neljä keittoaluetta ja tehokas imu, joita voidaan käyttää myös automaattitilassa Autocapture-tekniikan avulla.

noblessa-elica-nikolatesla-prime-s-960x540.jpg

Elica NIKOLATESLA LIBRA F
1585 € (1607 €)

Kolme keittiön perustoimintoa integroitu yhdeksi tuotteeksi: liesitaso neljällä induktioalueella, tehokas ja hiljainen liesituuletin sekä integroitu digitaalinen vaaka, joka mahdollistaa ainesten punnitsemisen suoraan kattilassa. Rasva- ja hajusuodattimet voidaan poistaa helposti ja samalla on mahdollista puhdistaa sisäosaan vahingossa läikkyneet nesteet.

noblessa-elica-nikolatesla-libra-960x540.jpg

Elica NIKOLATESLA F
1607 € (2296 €)

NikolaTesla F on Elican ensimmäisiä tasotuulettimia. Se on erittäin hiljainen, imukykyinen ja energiatehokas. Onelle on ominaista erottuva, hienostunut ja nykyaikainen ulkoasu. Laitteessa on neljä keittoaluetta, kaksi siltausaluetta, paras tekniikka ruoan lämpimänä pitämiseen, savujen ja hajujen keräysnopeus 5 m/s, vain 59 dB ja energialuokka A+.

noblessa-elica-nikolatesla-one-960x540.jpg

Elica NIKOLATESLA SWITCH GLOW F
1918 € (2740 €)

Kaunis muotoilu ja selkeät linjat kuvaavat hyvin Switchiä. Laitteen yksinkertaisuutta korostaa täysin näkymättömiin häviävä ohjauspaneeli, kun laite on valmiustilassa. Switchissä liesituuletin on piilotettu tason keskelle valurautareunaisella lasikiekolla.

noblessa-elica-nikolatesla-switch-glow-960x540.jpg

Elica NIKOLATESLA UNPLUGGED 90-F
2394 € (3422 €)

Unplugged on Elican NikolaTesla-tuoteperheen uusin tulokas. Liesitasoa ohjataan analogisilla nuppeilla. Kaikki elementit on yhdistetty rohkeaan ulkoasuun, jossa keittoalue on suunniteltu eroamaan ohjausalueesta. Tyylikäs iskunkestävä reuna suojaa ohjausaluetta roiskeilta sekä kosketuksilta keittoastioiden kanssa.

noblessa-elica-nikolatesla-unplugged-960x540.jpg

BORA GP4U
1471 € (2102 €)

Noblessan yksinmyyntimalli! Boran tehokas höyrynpoisto kaksoistuuletinjärjestelmällä on erittäin hiljainen; suurillakin tehotasoilla ääni vastaa vain tavallisessa keskustelussa syntyvää äänenvoimakkuutta. Huoneilmaan palauttava höyrynpoistojärjestelmä on mitoitettu suoraan Noblessan kalusterunkoihin sopivaksi, joten saat maksimaalisen säilytystilan myös laitteen alapuolelle. Tuulettimen irrotettavat osat – myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu rasvasuodatin – kestävät konepesun.

noblessa-bora-gb4u-960x540.jpg

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »