Säilytys­kalusteet

Olisi lähes mahdotonta kuvitella nykyisiä sisustussuunnittelun trendejä ilman moderneja hyllyjärjestelmiä. Toisaalta huomio on modulaarisissa ja muunneltavissa ratkaisuissa, joita voidaan joustavasti yhdistellä erilaisiin elämäntilanteisiin. Toisaalta on olemassa pieniä yksittäisiä elementtejä ja komponentteja, jotka voidaan helposti yhdistää toisiinsa.

Voit valita, käytätkö hyllysi kauniiden koriste-esineiden esittelyyn, vai tarvitsetko hyllyjä käytännöllisempään käyttöön. Säilytysjärjestelmämme auttavat sinua sisustusideoissasi

Backlight

Backlight on taustavalaistu hyllyjärjestelmä, jolla on useita käyttökohteita:

  • keittiössä yrttipuutarhana
  • ruokailutilassa astiahyllynä
  • olohuoneessa kirjahyllynä
  • kylpyhuoneessa hyllynä
  • eteisessä ja vaatehuoneessa vaatesäilytykseen.

Järjestelmään on saatavana useita osia, kuten lasihyllyt, avohyllyt, puulaatikot, vetolaatikot, kaapit, vaatetangot, laatikoiden tilajakajat... Järjestelmässä on eri korkeus- ja leveysvaihtoehtoja ja runko on joko musta tai teräksen värinen. Hyllyt ja kaapit on saatavana runko-, työtaso- ja Color Concept -väreissä.

Smartcube

Smartcube-hyllystöjärjestelmän avulla keittiöt muuttuvat avoimemmiksi ja houkuttelevammiksi. Hyllystöjä voidaan käyttää myös esimerkiksi kylpyhuoneiden sisustamiseen.

Smartcube-hyllyjä voi hyödyntää seinä- ja perusyksiköissä sekä erityisesti saarekkeissa. Alumiinirunko on musta tai ruostumattoman teräksen värinen. Hyllytasoihin ja valinnaiselle takapaneelille voit valita suosikkisi kaikista runko- ja Color Concept -väreistä. Smartcuben runko on valmistettu alumiinista ja se on saatavana mustana tai ruostumattoman teräksen värisenä. Saatavilla olevat leveydet: 60, 90 ja 120 cm.