Valaistus

Noblessan mallisto tarjoaa paljon vaihtoehtoja kodin eri tilojen valaistukseen. Halusitpa sitten korostaa tai häivyttää yksityiskohtia, tuoda tilaan lisävalaistusta tai sisustaa valolla, kalusteisiimme integroidut led-valot sekä muut valaistusratkaisut tuovat suunnitelmiisi rajattomasti valinnanvaraa!

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Kokonaisen valaistusjärjestelmän hallinta on helppoa nelikanavaisella Emotion-kaukosäätimellä. Etähallinnan avulla voit sytyttää tai sammuttaa valot, himmentää tai kirkastaa valaistusta sekä säätää valojen värisävyjä kylmästä lämpimään. Hallinnoi tilan valaistusta ja säädä erikseen esimerkiksi lasioven takana sijaitsevia valoja, sokkelivaloja, välitilan valaistusta ja vedinuriin integroituja valoja.

Keittiön valaistus

Keittiö on paikka työskentelylle ja viihtymiselle, ja siksi olemme huomioineet keittiön valaistusratkaisuissa käytännöllisyyden lisäksi myös muunneltavuuden eri käyttötarpeiden mukaan. Tehokkaat työskentelyvalot, välitilojen valaistus sekä kalusteisiin integroidut led-valonauhat tuovat Noblessan keittiöihin uskomattoman paljon yksilöllisiä ja vapaasti yhdisteltäviä valaistusratkaisuja.

Keittiö sijaitsee nykyään usein avoimessa tilassa yhdessä olohuoneen tai ruokailuhuoneen kanssa. Siksi sen pitää sulautua saumattomasti kodin muuhun sisustukseen. Valaistuksen avulla voit painottaa sisustuksessa niitä kohtia, mitä itse haluat.

Olohuoneen valaistus

Yhdistä toimivuus ja tunnelmallisuus Noblessan räätälöitävillä valaistusratkaisuilla. Olohuoneessa valolla sisustaminen on helppoa, sillä voit hyödyntää erilaiset valohyllyt sekä valaistut kaapit tunnelmallisten tilojen luomiseen.

Valoilla saat tehokkaasti ohjattua katsetta ja luotua rytmiä koko tilaan. Korkeissa Flat-seinäkaapeissa on integroidut led-spottivalot ja mustat lasiovet. Suoraviivainen muotoilu yhdistettynä hillittyyn valaistukseen tuo olohuoneeseen modernia tyylikkyyttä.

Ruokailuhuoneen valaistus

Ruokapöydän ympärille kokoonnutaan nauttimaan yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta. Siksi on tärkeää, että myös valaistus tuo tilaan lisää tunnelmaa. Noblessan taustavalaistu Backlight-hylly on näyttävä katseenvangitsija, jonka puulaatikoissa tuoreyrtit menestyvät ympäri vuoden kauniin lisävalon ansiosta.

Kylpyhuoneen valaistus

Kun tilaat Noblessalta kalustesuunnitelman, se sisältää samalla myös monipuoliset valaistusratkaisut. Kalusteisiin integroidut valot ovat kalusteen mallista riippuen joko pyöreitä spottivaloja tai pitkiä led-valonauhoja. Lisäksi voit täydentää kalusteisiin valmiiksi asennettuja valoja muilla valikoimamme tuotteilla, kuten valopeileillä.

Alpinvalkoinen Easytouch-kaapisto saa entistä enemmän raikkautta valaistusta peilikaapista. Pystysuuntaiset valonauhat sekä kaapin alaosaan integroidut led-valot lisäävät tilaan käytännöllisen valonlähteen ja hohtavaa kirkkautta.

Eteisen ja vaatehuoneen valaistus

Valopeilit ja valaistut hyllyköt tuovat tarpeellista lisävaloa eteiseen tai vaatehuoneeseen. Yhdisteltävät säilytyskalusteet ja niiden valaistusratkaisut helpottavat tavaroiden löytämistä ja kodin jokapäiväistä järjestystä.

Esitteet-sivulta löydät kodin eri tilojen kalustemallistomme, ja kuvastoista saat inspiraatiota myös monipuolisiin valaistusratkaisuihin.