Vetimetön keittiö rakentajien suosikki Asuntomessuilla

Keittiöalan kilpailu on haastavaa, koska kuluttajat ovat entistä hintatietoisempia. Lisäksi suomalaisilla rakentajilla on monta vaihtoehtoa keittiötoimittajaksi.

Messutalojen keittiöt ovat pääosin avokeittiöitä ja keittiökalusteet näyttävät kuuluvan entistä enemmän osaksi olohuoneen kalustusta. Isokokoiset saarekkeet ovat muodissa ja niihin yhdistetään kokkaushöyryt imevä keittotasoliesituuletin – näin vältytään katosta roikkuvilta liesituulettimilta, jotka voivat häiritä näkymää. Näkyvänä trendinä ovat myös aamiaiskaapit, joiden käytännöllisiä oviratkaisuja ovat rulo-ovet tai kaapin sisään liukuvat ovet.

Porissa saatu aikaan laatujälkeä

Messukaupunki Porissa itsenäisenä Noblessa-kauppiaana toimii Anne Somero. Asuntomessujen 33:sta kohteesta peräti seitsemän talon rakentajat päätyivät Noblessan keittiöön, jotka Somero on yhdessä tiiminsä kanssa toteuttanut. Yhdessä he ovat toteuttaneet muitakin kalustekokonaisuuksia, kuten kylpyhuoneet sekä säilytys- ja liukuovikomeroratkaisut – kaikki asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja valmiiksi asennettuina.

– Kilpailu keittiöasiakkaista on haastavaa; hintatietoiset asiakkaat haluavat tarjoukset mahdollisimman monelta keittiöliikkeeltä. Tyytyväisten asiakkaiden suositukset ovat kuitenkin mahdollistaneet yrityksemme laajenemisen Porista Raumalle, Anne Somero sanoo.

Vetimettömyys ja virtaviivaisuus vetoavat suomalaisiin

Huomionarvoista on, että peräti viisi rakennuttajaperhettä on päätynyt valitsemaan Noblessan vetimettömän Line N -keittiön. Asuntomessujen jokaisessa kohteessa keittiökokonaisuuden toteutus poikkeaa selvästi toisistaan. Tämäkin todistaa Line N -malliston monipuolisuuden.

– Suunnitellessani asuntomessutaloa Wienerberger JokiDuo halusin sijoittaa keittiön keskeisesti avaraan tilaan vastapäätä jokimaisemia. Keittiön hankintakriteereinä olivat laatu, selkeys ja ehdottomasti malliston joustavuus. En halunnut peruskeittiötä, vaan pelkistetyn italialaistyyppisen design-keittiön, mutta kohtuuhinnalla, toteaa rakennusarkkitehti Birgitta Hjelm-Luontola.

Julkaistu: 1.6.2018

Suunnittelijan yhteystiedot

Anne Somero
+358 44 311 4484
etunimi.sukunimi@noblessakeittiot.fi

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!

Markkinointi ja kuvamateriaali: info@ampersand.fi