Keittiö on elämisen keskus

Noblessan vuoden 2022 uutuusmallisto on luonnon ylistys. Luonnonmukaisuus näkyy esimerkiksi keittiömalliston materiaalivalinnoissa, joissa erilaiset puu- ja betonikuosit sekä hiekan sävyt luovat tasapainoa ja rauhaa ympärilleen.

Luonto on inspiroinut vahvasti Noblessan suunnittelijoita, ja uutuusmallistoon on tuotu lempeää sävymaailmaa osaksi koko kodin sisustusta. Esimerkiksi Natura-kaapiston Montreal-tammikuosi muistuttaa ulkonäöltään huomattavasti aitoa puupintaa, ollen samaan aikaan erityisen helppohoitoinen, kevyt, vedenkestävä, iskunkestävä sekä sormenjälkiä hylkivä.

Betonikuosi puolestaan luo ympärilleen rouhean harmonista tunnelmaa ja toimii täydellisesti minimalismin ja luonnollisen ilmeen yhdistämiseen. Riva-ovimallin betonin sävyvalikoima laajenee vuoden 2022 mallistossa jo viiteen, mukaan lukien kauniin vaalea uutuussävy hiekka.

Värien ystäville Noblessan uutuusmallisto tarjoilee todellisia herkkupaloja. Sormenjälkiä hylkivää Easytouch-mallistoa saa nyt tunnelmallisissa mineraalinvihreän ja vuononsinisen sävyissä. Vetimettömässä keittiössä vahvat sävyt kirkastuvat kullanvärisillä yksityiskohdilla, kuten koko kaapiston mittaisilla, kullanhohtoisilla vedinurilla.

Keittiön työtasot hurmaavat luonnollisella ulkonäöllään ja kestävyydellään. Patentoiduissa Xtra Ceramic -työtasoissa on iskunkestäviksi muotoillut reunat, jotka eivät kolhiinnu kattiloiden iskuista. Materiaali sopii erinomaisesti myös lapsiperheisiin. Xtra Ceramic –taso on vastuullinen tuote, jonka keraamisen pinnan alla on käytetty kierrätettyä lasimateriaalia. Koko taso on mahdollista kierrättää ympäristöystävällisesti.

Räätälöidyt ratkaisut kodin jokaiseen huoneeseen

Keittiö on nyt enemmän kuin vain keittiö. Monipuolinen tilankäyttö ja uudenlaiset säilytysratkaisut muuntavat keittiön kodin monipuoliseksi keskukseksi. Kätevät komero-ovet avaavat keittiön yhteyteen kätketyn tilan esimerkiksi ruokakomerolle, työpisteelle tai kodinhoitohuoneelle, joka on valmiina käyttöön pesukoneineen ja silitysyksiköineen. Ovien avulla taiotaan näppärästi lisätilaa, ja kaapistoon naamioituina niiden taakse suljetaan eri toimintoja huomaamattomasti.

Uudella Sign Emotion -kaidejärjestelmällä niin keittiön, olohuoneen kuin kylpyhuoneenkin seinätila otetaan hyötykäyttöön. Muunneltava tankojärjestelmä ja siihen liitettävät kiinnikkeet, hyllyt ja telineet luovat monipuolisen säilytysratkaisun viinilaseille, keittiöpyyhkeille, naulakoille tai vaikkapa iPadille. Säilytystilan ja modernin muotoilun yhdistävää Sign Emotion -tankojärjestelmää saa mustana tai ruostumattoman teräksen värisenä, ja tangot voi myös taustavalaista.

Koti elää asukkaiden mukana elämän eri vaiheissa. Se mukautuu asukkaiden tarpeisiin ja taipuu moneen. Noblessalla vaalitaan kalusteiden monikäyttöisyyden lisäksi myös vastuullista ja kestävää valmistusta. 12 ympäristö- ja laatusertifikaattia takaa, että kaikki kiintokalusteet ovat turvallisia ja matalapäästöisiä, ja että toimintamme on kaikissa vaiheissa luontoystävällistä.

Ladattavat teksti- ja kuvatiedostot

Julkaistu: 1.12.2021

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!

Markkinointi ja kuvamateriaali: info@ampersand.fi