Noblessa kalustaa asuntomessuille ekologisia ja esteettömiä koteja

Tämän vuoden Asuntomessuilla Tuusulassa nähdään aitoa kaupunkikylän tunnelmaa sekä yhteisöllisiä asumisratkaisuja sukulaisten tai ystävien kesken. Noblessa on mukana yhdeksässä messukodissa, joten luvassa on upeasti sisustettuja keittiöitä, olohuoneita, kylpyhuoneita, kodinhoitohuoneita ja eteisiä.

Monessa messukohteessa koko koti on kalustettu Noblessan kiintokalusteilla. Kodeissa on näyttävän mustia keittiöitä, harmaita kiven sävyjä, luonnonläheisiä puupintoja ja nerokkaita säilytysratkaisuja. Noblessan monipuolisesti muunneltavilla kaapistoilla luotiin myös aidosti esteetön koti.

Tutustu yhteisöllisen asumisen ja luonnonläheisen sisustuksen viimeisimpiin trendeihin Asuntomessuilla! Alla esiteltyjen kotien sisustukseen voit tutustua 3.8. alkaen Noblessan nettisivuilla julkaistavissa keittiötarinoissa ja kuvagallerioissa: https://www.noblessa.fi/kokemuksia-noblessasta

Dekotalo Ruuti: Skandinaavisen selkeä sisustus ihastuttaa tässä latomaista tunnelmaa henkivässä talossa. Noblessan malliston mustassa Easytouch-kaapistossa on sormenjälkiä hylkivä pinnoite, joten se on nappivalinta lapsiperheeseen.

Duplio Aalto ja Duplio Tynell: Sukulaisten yhteinen paritalo on sisustettu Noblessan kivenharmailla kaapistoilla ja maustettu lämpimillä puupinnoilla. Duplio Aalto on värikkäiden kalusteiden ja vaaleiden pintojen yhdistelmä, ja Duplio Tynell tekee vaikutuksen kekseliäillä tilaratkaisuilla ja harmonisella sisustuksella.

Musta Torppa: Tämä townhouse on pehmennetyn teolliseen tyyliin sisustettu kaupunkipienkoti. Noblessan musta Nero-tammikuosi sopii särmikkään kodin keittiöön, ja Noblessan kalusteilla sisustettiin myös talon kodinhoitohuone, kylpyhuoneet ja eteinen.

Talo Bunkkeri: Avoin tilaratkaisu tekee Talo Bunkkerin kivenharmaasta Noblessa-keittiöstä ilmavan näköisen. Keittiö haluttiin saumattomaksi osaksi muuta sisustusta ilman selkeää huonejakoa, jotta talon tunnelma säilyy yhtenäisenä.

Veljesteco: Veljesten rakentama paritalo on tehty kestämään. CLT-materiaalista rakennetun talon A-asuntoon valittiin Noblessa-keittiö vaaleanharmaalla liuskekivikuosilla, ja B-asunnon vahva tunnelma syntyy mustan keittiön ja vaaleiden puupintojen kontrastista.

Villa Mikael ja Villa Sanni: Samaan pihapiiriin rakennetut Villa Mikael ja Villa Sanni tarjoavat upeat esimerkit aidosti yhteisöllisen ja esteettömän asumisen ratkaisuista. Villa Mikaelin keittiössä on vain vähän alakaappeja, jotta kokkailu onnistuu myös pyörätuolissa. Villa Sanni on nuorenparin kompakti unelmakoti, joka vakuuttaa mattamustalla keittiöllä ja huikealla huonekorkeudella.

Tervetuloa asuntomessuille Tuusulan Rykmentinpuistoon 3.–30.8.2020!

Julkaistu: 31.7.2020

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!

Markkinointi ja kuvamateriaali: info@ampersand.fi