Lohjan Asuntomessut 2021: Noblessa tuo vastuullista laatua messukoteihin

Asuntomessut esittelevät tänä vuonna monipuolisesti ilmastoystävällisiä sisustuksen ja rakentamisen ratkaisuja. Noblessan keittiöt ja kodin muut kiintokalusteet näkyvät messukohteissa Dekotalo Kuulas (kohdenumero 14) ja Lohjan Saarenta (kohdenumero 5).

Asuntomessut pidetään Lohjanjärven upeissa rantamaisemissa 9.7.–8.8.2021. Lohjan Hiidensalmella sijaitseva messualue korostaa ilmastonäkökulmaa niin rakentamisen, asumisen kuin liikkumisenkin ratkaisuissa.

Noblessan kiintokalusteet sopivat Asuntomessujen ilmastoystävälliseen teemaan, sillä Noblessa on ainut keittiövalmistaja, jonka tuotteilla on 100-prosenttinen M1-sisäilmaluokitus. M1-sertifikaatti kertoo Noblessan kalusteiden olevan niin matalapäästöisiä, että ne sopivat myös allergiakoteihin. Myös tuotteidemme CARB2-normit alittavat jopa puolella EU-normin alhaisista formaldehydipäästöistä kertovan E1-päästöluokan.

Ilmastonäkökulma painottuu myös kestävässä puumateriaalin käytössä. Noblessan saama PEFC-metsäsertifiointi kertoo tuotteiden puutavaran kulun olevan tarkkaan valvottua. Käyttämämme puu hankitaan kestävästi hoidetuista metsistä ja se voidaan jäljittää tuotantoprosessin alusta loppuun asti.

Keittiö osana kodin sisustusta

Messutaloissa on huomioitu sekä viimeisimmät trendit että matalapäästöisen rakentamisen ratkaisut. Hengittävyyttä, kestävyyttä, puhdasta sisäilmaa ja luonnonmateriaaleja painottavat vaihtoehdot tekevät messualueen kodeista ympäristöystävällisiä esteettisyydestä tinkimättä.

Messukohteista Dekotalo Kuulas (kohde 14) ja Lohjan Saarenta (kohde 5) sisustettiin Noblessan kiintokalusteilla. Dekotalo Kuulaan keittiö on trendikäs mattamustan ja vaalean puukuosin yhdistelmä, johon yläkaappien tuplarivistö tuo näyttävyyttä ja lisätilaa. Lohjan Saarenta ihastuttaa ilmavalla ja vaalealla keittiöllään, johon korkea kaappiseinä ja monipuoliset säilytysratkaisut luovat arjen luksusta.

Avokeittiöissä korostuu harmoninen ulkoasu, joka sulautuu saumattomaksi osaksi kodin muuta sisustusta. Keittiön funktiona on nyt olla koko perheen ajanviettopaikka siinä missä ruokailutila tai olohuonekin. Katso Asuntomessujen keittiötarinat ja kuvagalleriat Noblessan nettisivuilta: noblessakeittiot.fi

Asuntomessujen ajan tarjoamme uuden keittiön ostajalle Noblessan malliston kvartsitasot sekä markkinoiden laajimman tasoliesituuletinten valikoiman –40 %. Etu on voimassa 15.8.2021 asti uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 e. Varaa maksuton suunnitteluaika Noblessan nettisivuilta!

Julkaistu: 9.7.2021