Noblessan kalusteille paras M1-sisäilmaluokitus

Kouvolan asuntomessujen seitsemässä eri messukohteessa nähdään Noblessan tuotteita. Kaikille Noblessan kalusteille on myönnetty 100-prosenttinen M1-sisäilmaluokitus. Noblessan mallisto sopii siis myös allergikoille ja kemikaaliyliherkille sekä kaikille sisäilman laadusta kiinnostuneille.

Noblessa nostaa kalusteidensa laadun aivan uudelle tasolle. Noblessan valmistajan Nobilian tuotteilla on jo 11 erilaista laatu- ja ympäristösertifikaattia, ja nyt voimme ylpeänä lisätä listaan Noblessan tuotteiden saaman 100-prosenttisen M1-sisäilmaluokituksen.

Kotimainen M1-sisäilmaluokitus on Rakennustietosäätiön myöntämä päästöluokitus, joka myönnetään vain kaikkein matalapäästöisimmille tuotteille. M1-luokituksen saaneista tuotteista irtoaa sisäilmaan kaikkein vähiten hajuja ja terveydelle haitallisia aineita, kuten formaldehydiä, ammoniakkia ja karsinogeenejä. M1 on kolmiportaisen asteikon paras sisäilmaluokitus ja se myönnetään vain sellaisille tuotteille, jotka sopivat matalapäästöisyytensä ansiosta myös allergiakoteihin.

Muita Noblessan valmistajan Nobilian saamia ympäristö- ja laatusertifikaatteja ovat esimerkiksi PEFC-metsäsertifiointijärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöjärjestelmämalli, ISO 9001 -laatujärjestelmä ja ISO 50001 -energiatehokkuusjärjestelmä.

Noblessan tuotteiden korkea laatu on pitkän tuotekehityksen ja testauksen tulosta. Malliston tuotteet testataan riippumattomien testilaboratorioiden lisäksi Nobilian omassa QC-laatulaboratoriossa Saksassa. Noblessan tuotteet ovat läpäisseet tiukat rasitus- ja kosteustestit, joiden ansiosta niillä on vähintään 15 vuoden käyttöikä.

Puhdasta laatua Kouvolan asuntomessuilla

Noblessa on esillä Kouvolan asuntomessuilla yhteensä seitsemässä messukohteessa, mikä kuvaa hyvin malliston monipuolisuutta ja soveltuvuutta erilaisiin kiinteistöihin. Paja-aukion pienrivitalojen ja erillisen saunarakennuksen keittiöt on valittu Noblessan mallistosta. Rivitalojen Noblessa-keittiöt vaihtelevat valkoisesta tummanharmaaseen asuntojen muun värimaailman mukaan. Paja-aukion pienrivitalojen sisustuksessa on käytetty metallia, puuta ja kierrätysmateriaaleja.

Asuntomessujen todellinen helmi on Talo Korea, jonka koko sisustuksessa on hyödynnetty Noblessan kalusteita. Messutalossa on tyylikkään vetimetön Line N -keittiö, jonka mattamusta väri tuo kontrastia talon vaaleisiin seinäpintoihin.

Talo Korea on ekologisuutensa ja uudenlaisen kattorakenteensa ansiosta innovaatioita täynnä oleva ekokoti. Yhtenäinen sisustus muodostuu Noblessan kalusteista, joita on keittiön lisäksi talon kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa ja wc-tilassa. Tervetuloa tutustumaan Noblessan kalusteisiin ja monipuolisiin sisustusmahdollisuuksiin Kouvolan asuntomessuille 12.7.—11.8.2019.

Lue lisää Noblessan M1-sertifikaatista: www.noblessakeittiot.fi/laatu/paras-m1-sisailmaluokitus

Julkaistu: 8.7.2019

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!

Markkinointi ja kuvamateriaali: info@ampersand.fi