Noblessan uutuusmallisto tuo koteihin modernia mukavuutta

Noblessan keittiömallisto laajenee vuonna 2023 yhä kestävämpään ja luonnonläheisempään suuntaan. Uudet puu- ja kivikuosit, aidolta puupinnalta näyttävä keraaminen taso, mullistava mitoitusjärjestelmä ja entistä laajempi kodinkonevalikoima ovat vain muutamia uutuusmallistomme kohokohdista.

Noblessan uusi mallisto on yksilöllisen suunnittelun juhlaa. Entistä paremmin räätälöitävät ja vapaasti yhdisteltävät kalusteet, saumattomasti yhteensopivat kaappikorkeudet ja innovatiiviset säilytysratkaisut nostavat keittiösuunnittelun uudelle tasolle.

Noblessan uusi mitoitusjärjestelmä n144 mullistaa keittiösuunnittelun. Suunnitteluruudukkomme tarkoittaa, että kaikki runko-, laatikko- ja kaappikorkeudet ovat jaollisia samalla luvulla ja muodostavat siten yhtenäisen harmonisia kalustekokonaisuuksia. Kaapistot on myös helppo mitoittaa ergonomisesti eri käyttäjien pituuksille sopiviksi, ja yhtenäisen mitoituksen ansiosta kodinkoneiden linjakas integrointi kaapistoon on entistä helpompaa.

Uutuusmallistomme tuo keittiöön enemmän suunnittelun vapautta. Upeat uutuuskuosit, kuten Bergamo-tammikuosi ja Taupe-harmaa kivikuosi, tuovat sisustukseen luonnonläheisyyttä ja lämpöä. Maalaishenkisten keittiöiden valikoimamme laajenee Shape-kaapiston uudella, vuononsinisellä ovimallilla.

Valkoisten keittiöiden ystävät ilahtuvat suositun Divine-keittiömme uudesta, puhtaan valkoisesta kuosista. Kaapisto pysyy siistin näköisenä ja helppohoitoisena sormenjälkiä hylkivän pinnoitteen ansiosta. Hienostunutta tuntumaa kaipaaville sopii mallistomme uusi Senso-keittiö, jonka valkoisessa kaapistossa on ylellinen, premium-hiottu pinta.

Laatukeittiöt Saksasta – vastuullisesti valmistettuna

Vastuullisuus materiaalivalinnoista kuljetuksiin asti on yksi Noblessa-keittiöitä valmistavan nobilia-Werken johtoajatuksia. Kestävästi hankittu puutavara, tehokas tuotanto hukkapaloja minimoiden, uusien energiamuotojen hyödyntäminen ja sujuvat kuljetukset yhtenä kertatoimituksena tekevät Noblessasta vastuullisen keittiövalmistuksen edelläkävijän.

Kestävän kehityksen teemat näkyvät myös kodinkonevalikoimassamme, joka tarjoaa laadukkaita laitteita kaikissa hintaluokissa. Uusina merkkeinä valikoimaamme tulivat Keski-Euroopassa suositut Lauruksen ja Bauknechtin kodinkoneet. Noblessalla on myös markkinoiden laajin tasoliesituuletinten valikoima, joka kattaa 21 erilaista tasotuuletinta tuotemerkeiltä Airforce, Elica, Bora ja Junker. Viimeisimmät innovaatiot takaavat laitteiden entistä paremman energiatehokkuuden, joten ne ovat kestävä valinta osaksi keittiöpakettia.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena valikoimaamme kuuluu useaan kertaan palkittu ja uskomattoman kestävä Xtra-työtaso, jota saa myös keraamisina vaihtoehtoina. Keraamisten tasojen valikoimamme sai kolme näyttävää uutuutta: mustan ja valkoisen Venato-marmorikuosin sekä aidolta puupinnalta näyttävän Stone Oak –tammikuosin.

Black Edition –mallistomme muuttaa keittiön tyylikkään mustaksi. Mustat aterinlaatikot, hyllyköt, mattalasiovet, kaappien kehykset, tiskialtaat ja kodinkoneet luovat keittiöön tumman ja yhtenäisen ilmeen.

Julkaistu: 2.1.2023

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!

Markkinointi ja kuvamateriaali: info@ampersand.fi

Uutuusmalliston valokuvien tiedustelut: Ampersand