Noblessa on nyt enemmän kuin keittiö

Noblessan vuoden 2019 uutuusmallisto tuo laadukkaat ja ergonomiset kalusteet osaksi kodin koko sisustusta. Perinteisten huonerajojen rikkominen on yksi tämän vuoden sisustustrendeistä, ja se näkyy myös Noblessan ”Enemmän kuin keittiö” -teemassa. Uutuusmallisto laajentaa Noblessan kaapisto- ja runkovalikoiman keittiöiden lisäksi kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen.

Muunneltavat Infinity-hyllyt sopivat yhtä hyvin eteiseen tai olohuoneeseen. Siro ulkonäkö yhdistettynä Noblessan omassa laboratoriossa testattuun, kovaakin kulutusta kestävään rakenteeseen tekee tästä hyllymallista joka kodin kestosuosikin. Taustavalaistut Backlight-hyllyt taas soveltuvat tiloihin, joissa halutaan korostaa kauniita kodin esineitä tai tuoda sisustukseen huomaamatonta lisävalaistusta.

Noblessan malliston yhtenäiset runkoratkaisut ja ovivärit luovat kotiin saumattoman sisustuksen, joka uudistaa perinteiset huonerajat. Keittiö saa nyt vapaasti jatkua olohuoneen puolelle, ja kodinhoitohuone on sekalaisten tavaroiden säilytyspaikan sijaan arkea helpottava kotitöiden keskus. Noblessan valikoimassa on yli 2800 erilaista kaappimallia, joten yksilöllisen sisustuksen suunnittelu on vain mielikuvituksesta kiinni!

Kylpyhuoneessa monipuoliset säilytysratkaisut yhdistyvät laadukkaisiin, kosteutta kestäviin pintamateriaaleihin. Seinäkaapeilla pesuhuoneeseen saa tyylikästä lisätilaa, ja alakaappien vetolaatikot ovat muunneltavissa erilaisilla lokerikoilla, jotka auttavat käyttötavaroiden järjestämisessä. Talvikuukausien hämärät aamut piristyvät kylpyhuoneen LED-valopeileillä, joiden värilämpötila on säädettävissä ja valoteho himmennettävissä.

Aamiaiskaappi helpottaa arkea

Noblessan vuoden 2019 keittiömallisto on jaettu kolmen teeman alle: skandinaaviset, modernit ja maalaisromanttiset keittiöt. Uudet, harmaat trendisävyt haastavat tänä vuonna suomalaisten suosimat kokovalkoiset keittiöt. Kaappikuosit ihastuttavat nyt liuskekiven, satiininharmaan ja teräksen sävyissä.

Keittiömalliston kekseliäät säilytysratkaisut luovat kotiin paljon lisätilaa. Esimerkiksi keittiön saarekkeeseen tehty upotus auttaa pitämään mausteet ja öljypullot hyvässä järjestyksessä. XL-mitoitetut seinä- ja alakaapit tuovat sisustukseen kymmenen prosenttia enemmän säilytysmahdollisuuksia Noblessan standardikoon runkoon verrattuna.

Aamiaiskaappi on trendikäs ja arkea helpottava valinta keittiöön. Kaappi kokoaa aamupalan valmistukseen tarvittavat kuivatavarat näppärästi yhteen paikkaan. Voit koota aamiaiskaappiin valmiiksi kaikki kattaukseen kuuluvat astiat sekä esimerkiksi kahvinkeittimen tai blenderin. Kaappien taittuvat ja esiin vedettävät työtasot sekä integroidut pistorasiat nopeuttavat kodinkoneiden käyttöä. Aamupalan valmistuksen jälkeen laitteet saa siististi piiloon ovien taakse. Keittiömalliston rungot on suunniteltu niin, että ne sopivat yhteen Noblessan kodinkonevalikoiman kanssa. Omat tehdasmerkit Progress, Junker ja Leonard täyttävät suomalaiset turvallisuusvaatimukset ja laitteiden huolto tapahtuu Suomessa.

Julkaistu: 5.2.2019

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!

Markkinointi ja kuvamateriaali: info@ampersand.fi