Noblessa maustaa huoneet tilalla ja toimivuudella

Noblessan ensi vuoden mallisto tuo enemmän säilytystilaa kodin kaikkiin huoneisiin. Keittiömalliston uutuuksien lisäksi Noblessan kylpyhuonevalikoima laajenee vetimettömään Line N -mallistoon, jota saa myös tilavassa XL-koossa.

Noblessan uutuusmallisto murtaa kotien totutun huonejaon. Perinteinen keittiön ja ruokailuhuoneen ajattelu erillisinä tiloina saa väistyä Noblessan kokonaisvaltaisen lähestymistavan tieltä. Nyt tärkeintä on luoda kodikkaita, käytännöllisiä ja kauniita oleskelutiloja, joissa ei vain vietetä aikaa, vaan viihdytään. Uutuusmallistossa on paljon kalusteisiin piilotettuja yksityiskohtia, kuten upotettuja lokerikkoja, valaistusratkaisuja ja integroituja pistorasioita. Ne tekevät eri huoneista todellisia monikäyttötiloja, joissa kaikki toiminnot ja tavarat ovat käden ulottuvilla.

Uudet säilytysratkaisut helpottavat arkea ja tuovat toimivia vaihtoehtoja kodin tavarakaaoksen taltuttamiseen. Esimerkiksi laatikoissa hujan hajan olevat säilytysrasiat ja kannet ovat historiaa uuden SpaceFlexx®-säilytysjärjestelmän ansiosta. SpaceFlexx® tuo vetolaatikoihin elastiset tilanjakajat, jotka joustavat laatikoiden sisällön mukaan pitäen astiat ja kannet siististi paikoillaan. Kotiin saa lisää säilytysmahdollisuuksia myös vetimettömän Line N -malliston laajentuessa XL-korkeuteen, mikä tuo kaappeihin 10 prosenttia lisää säilytystilaa.

Uudessa EasyTouch-ovimallistossa on Anti Fingerprint -käsittely, joka pitää sormenjäljet poissa ovien pinnoilta. Mallistossa on kaksi näyttävää ja mattapintaista värivaihtoehtoa: ruosteenpunainen ja grafiitinmusta. Anti Fingerprint -käsitellyt ovet saa myös vetimettömänä Line N -mallina.

Erotu rohkeilla yhdistelmillä

Noblessan valikoimaan tulee 11 uutta ovimallia – tummia sävyjä, kodikkuutta puukuoseista sekä modernia maalaishenkisyyttä. Uutuuskuosit paitsi näkyvät, myös tuntuvat: Cascada-kehysovien rauhoittava ruo’onvihreä sävy luo ympärilleen harmonista tunnelmaa, ja teolliseen tyyliin sopivassa Cemento-kuosissa on rosoinen ja rappausjälkeä muistuttava 3D-pinta. Puukuosien uutuus on tyylikkään musta Structura-tammikuosi, jonka puusyyt kulkevat pystysuunnassa normaalin vaakalinjan sijaan luoden dramaattisen ilmeen. Innovatiivinen Kansas-melamiiniovi on kuin aidosta puusta valmistettu; sen peiliovien liitokset ja puukuosin jatkuvuus oven ympäri jäljittelevät laadukkainta puusepäntyötä.

Noblessan kylpyhuonemallisto tuo pesutiloihin ajatonta muotoilua ja kestävää laatua. Kaapistojen pelkistetyt linjat yhdistyvät luonnonläheisiin pintamateriaaleihin ja ilmavan näköisiin, seiniin kiinnitettäviin allastasoihin ja kaappeihin. Kylpyhuonemalliston uutuuksia ovat esimerkiksi vetimetön Line N -mallisto, mineraalikomposiittialtaat, peiliovet ja monipuoliset lisävarusteet.

Ennakkoluulottomat kalusteiden ja kuosien yhdistelmät tekevät sisustuksesta yksilöllisen ja yllätyksellisen. Vuoden 2020 kylpyhuonetrendit tarjoavat suosikkeja moneen makuun: luonnonläheisiä puukuoseja, kiiltäviä ja valoa heijastavia pintoja, teollista tunnelmaa sementti- ja betonikuoseineen sekä pehmeän rauhoittavia mattapintoja. Ovimallien pintarakenteet sekä tasaisten väripintojen ja elävien puukuosien yhdistelmät tuovat viehättävää jännitettä perinteiseen sisustukseen.

Testatusti turvalliset tuotteet

Noblessan mallisto on helposti räätälöitävissä käyttäjän toiveiden mukaan. Eri runkokorkeudet ja kuosivaihtoehdot luovat yksilöllisiä kokonaisuuksia, jotka toimivat kaiken kokoisissa kodeissa. Kaapistojen XL-runko huomioi myös pitkät käyttäjät ja pitää työskentelyasennon ergonomisena. Samalla XL-koko tuo kaappeihin 10 prosenttia eli yhden vetolaatikon verran lisätilaa.

Vapaasti yhdistelemällä eri tiloihin saa juuri haluamansa toiminnot. Materiaalien ja värien lisäksi erilaiset hylly- ja valaistusvaihtoehdot sekä monipuoliset vetolaatikoiden koot ja järjestysmahdollisuudet luovat Noblessan mallistosta todellisen palapelin, josta voi koota mieleisensä kokonaisuuden.

Kaiken kruunaa Noblessan ylivoimainen laatu. Tarkka materiaalien testaus omassa laatulaboratoriossa takaa keittiöillemme vähintään 15 vuoden käyttöiän. Noblessan laatu näkyy myös vastuullisissa ja matalapäästöisissä materiaalivalinnoissa. PEFC-sertifiointi on osoitus ympäristövastuusta ja kestävästi tuotetusta puusta, ja kolme ISO-standardia osoittaa kansainvälisen luokituksen mukaista energianhallinnan, laadun ja ympäristöjärjestelmän hallintaa.

Noblessan kaikille kiintokalusteille myönnetty M1-sisäilmaluokitus kertoo tuotteiden alhaisista kemikaalipäästöistä. Noblessan kaapit, ovet, hyllyt ja tasot ovat kemikaalipäästöiltään niin alhaiset, että ne sopivat myös allergiakoteihin.

Julkaistu: 28.11.2019

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!

Markkinointi ja kuvamateriaali: info@ampersand.fi